Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Voltunk mi jó viszonyban???visca el barca írta:.
a nagyitasra is csak azért adtam 2-es helyett 5,5-öt, mert mégiscsak bobról van szó, és nem akarok rossz viszonyban lenni vele
nem tudom, ezen én is gondolkodtam, hogy pl 1-2-3 pontot soha nem adok semmire. 4-est is max az a film kap, amit ki kell kapcsolnom, mert nem bírom végignézni.Eazzy írta:Bár most nem vita miatt, csak véleményem szerint 1-10-ig tart a pontozás, tehát miért az 5-ös a nézhetetlen? 1-4-ig akkor milyen filmek vannak? Mert pl én végignéztem a lény című borzadályt, és tudnám mondjuk 2-3-ra értékelni, mert voltak benne azért csöcsök, szóval mégse 1-est adjak rá, meg jót röhögtem néha. 1-10-ig én pont be tudom kategorizálni mindet, felesleges feleznem a pontokat.
Jaén most nem arra mondtam, hogy más ne adjon fél pontot, hanem így magamra mondtam, hogy tudjak már adni. Persze, ha neked ilyen a felosztásod, akkor okés.visca el barca írta:náalm pl a 6.5 és a 7 között pont az a kulonbség, hogy 7-es filmet, valszeg vmikor ujra megfogom nézni a 6.5-est meg nem. az 5-ös nézhetetlen, az 5.5-es meg legalább kétszer sikerült mosolyognom/meglepődnöm.Eazzy írta:szóval minek fél pontokat adni, vagy
jol van ez így.
náalm pl a 6.5 és a 7 között pont az a kulonbség, hogy 7-es filmet, valszeg vmikor ujra megfogom nézni a 6.5-est meg nem. az 5-ös nézhetetlen, az 5.5-es meg legalább kétszer sikerült mosolyognom/meglepődnöm.Eazzy írta:szóval minek fél pontokat adni, vagy
Én is írtam, de mivel a végének elég komoly kicsengése volt, sztem nem is lett volna annyira helyénvaló erőltetni a humort a komolytalan hangulati hatás miatt, mint a Blöffnél pl.Bob_Marley írta:Nálam pl a humor rész eléggé hiányzott, s még valaki írta ezt mg rajtam kívül de nem tudom már talán sjd.
Mondjuk én azon szétröhögtem az agyam... klasszikus Woody Allen humor...kanty írta:Humor nem volt, de a levelek veszettül susogtak.
Humor nem volt, de a levelek veszettül susogtak.visca el barca írta:az nálam is hiányzott, főleg az egyik klubos filmből... talán a nagyítás volt az?Bob_Marley írta:Nálam pl a humor rész eléggé hiányzott
az nálam is hiányzott, főleg az egyik klubos filmből... talán a nagyítás volt az?Bob_Marley írta:Nálam pl a humor rész eléggé hiányzott
Nálam pl a humor rész eléggé hiányzott, s még valaki írta ezt mg rajtam kívül de nem tudom már talán sjd.lui1698 írta: Valami még is hiányzott, hogy mi arra talán második nézés után jövök csak rá, addig is:
Na, ennek örülök. Neki biztos jó ízlése van, nem úgy mint a barátjánakkanty írta: Roliét már le is pontoztam. Nem igazán vagyunk egy hullámhosszon, ami a filmeket illeti, de legalább a barátnőmnek bejött.
![]()
Azért szemétség. Megkérsz, hogy püzzem el a listát, erre itt kiteregeted a szennyest.visca el barca írta: alkonyat? bux a csillivilli cicafiukra mi? csak teszed itt a keményet, tudom én
alkonyat? bux a csillivilli cicafiukra mi? csak teszed itt a keményet, tudom énkanty írta:Van azért pár.visca el barca írta: vazz kanty van olyan film ami neked legalább egy 8-as?DE nem árulom el.
Nem hiszem, az kb. olyan, mintha mi 11-et adnánk egy filmrevisca el barca írta: vazz kanty van olyan film ami neked legalább egy 8-as?
Van azért pár.visca el barca írta: vazz kanty van olyan film ami neked legalább egy 8-as?
vazz kanty van olyan film ami neked legalább egy 8-as?kanty írta:Igen. Roliét már le is pontoztam. Nem igazán vagyunk egy hullámhosszon, ami a filmeket illetivisca el barca írta:off:
odaát beindult az 1. kör, aki jelentkezett az nézheti a dógokat', de legalább a barátnőmnek bejött.
![]()
On:
Eddig a nagy többségnek bejött a nyuszis film. Valaki kérdezte, hogy találtam rá. Tök véletlen, felmegyek az oldalra, amit most ki kellene sárgázzak, nézem mi a legújabb felhozatal, megláttam, megtetszett. Kezdtem nézni, s úgy öt perc után már tudtam, hogy ez lesz a kiválasztott film.
Nem átlagos, lekötött engem is.
Nálam egy erős 7est érdemel.
Igen. Roliét már le is pontoztam. Nem igazán vagyunk egy hullámhosszon, ami a filmeket illetivisca el barca írta:off:
odaát beindult az 1. kör, aki jelentkezett az nézheti a dógokat'
Roliét már láttam, előre mondom jó pontokat fog kapni, és a másik is jónak néz ki.visca el barca írta:off:
odaát beindult az 1. kör, aki jelentkezett az nézheti a dógokat'
Akkor én erre reagálva értékelném a filmet.Faust írta:1-2 gyilkosságot kivéve (ami amúgy boritékolható gyilkosság) semmi feszültség nem volt számomra a filmben.
Szerintem meg abszolút nem volt bemutatva az alvilág, annyit tudtunk meg, hogy volt a fejes, voltak a közeli barátai/segítői...és ennyi. Ez meg aztán nem újdonság, de már 80-ban sem volt az.
Azért kellett volna rövidebbnek lennie, mert unalmas.![]()