P.U.Y.O.L. írta:Piqué, Xavi, Iniesta, Casillas, Özil, Sweinsteiger, Gomez, Lahm, Buffon, Pirlo, C. Ronaldo, Gerrard, Terry, Rooney, Seva, Ibra, Van Persie, Robben, Snijder, Ribery, Benzema, stb... Lehetne még folytatni. Nyilván rögtön lehet hasonlítgatni, de arról nem nagyon érdemes megfeledkezni, hogy a most felnövő generáció 10 év múlva ezeket a neveket fogják felhozni ugyan ilyen érvekkel, mint most te.
+ a hiányzók közül: Villa, Puyol, Lampard.
Nem vagyok benne biztos, hogy rosszabb ez a felsorolás, mint a Mikaos általi. Nem is igazán lehet összehasonlítgatni szerintem. Talán annyi különbség van, hogy a taktika sokkal fontosabb már az edzők szerint, azaz inkább ne kapjunk gólt, mint rúgjunk taktika.
Az összes csapat ilyen szellemben játszik SAJNOS. Ez nem a játékosok hibája, ha az edző megköveteli így kell játszani és kész. Régebbi felállásokat nézegettem, felhozom az aranycsapat időszakát, amikor alap volt a 4 csatár, idén meg max 1el játszik a címvédő is.
Valahol láttam 1 olyan oda visszavágót, hogy az a hazai csapat nyert 6-al az első meccsen, a másodikon meg kikapott 8-al, hát idén már a visszavágót felesleges lenne lejátszani.
Ez van, nincs mit tenni, nézni és reménykedni a csatár nélküli spanyolok sikerében