Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát még én, hogy ha ő jön a 2. körbenkanty írta: Ha Kash nem jöhet a második körben, akkor nagyon csúnyát fogok ajánlani.
Na most gyorsan zárd le a szavazást. 3-1.messideco írta:Szavazás közzétéveRészemről ment egy negatív szavazat.
Igen, a főnök mindig is májkelmeddzen marad, bármennyire is el van adósodva. A pü-re ment válasz, az általad feldobott sztori pedig úgy-ahogy létezik: Dickens írta és Szép remények a címe.lui1698 írta:Rosszul tudod, mert ha esik, ha fúj májkelmeddzen a főnök, és ha ő azt mondja, hogy a fekete nem fehér akkor az tuti csavarhúzó.Kash írta:Nem vagyok benne biztos, de nem véletlenül Kurdt a főnök?Ha ő azt mondja hogy a fekete az fehér, akkor az úgy van!!!
@kurdt, ment phűűűű.
szerk.: amúgy viccen kívül, én hajlandó vagyok lemondani az elsőségről, csak hogy megtudjam milyen az amikor egy brookly-ni gettónéger bekevergőzik egy csapat angol sznob közé.
Rosszul tudod, mert ha esik, ha fúj májkelmeddzen a főnök, és ha ő azt mondja, hogy a fekete nem fehér akkor az tuti csavarhúzó.Kash írta:Nem vagyok benne biztos, de nem véletlenül Kurdt a főnök?Ha ő azt mondja hogy a fekete az fehér, akkor az úgy van!!!
Na, ez azért így nem teljesen igaz!Kash írta:Nem vagyok benne biztos, de nem véletlenül Kurdt a főnök?soadroli írta:Már nem azé', de miért jönne Lui után Kash? Nem úgy kéne, hogy a 2 új megy a végére?Ha ő azt mondja hogy a fekete az fehér, akkor az úgy van!!!
Én nem bírok szeptember végéig várni, hogy Kash ajánljon. Tőlem megy egy szavazat, hogy Kash legyen a második ajánló.kurdt írta:Ez jó kérdés. Elbizonytalanodtam.soadroli írta:Már nem azé', de miért jönne Lui után Kash? Nem úgy kéne, hogy a 2 új megy a végére?
Nem vagyok benne biztos, de nem véletlenül Kurdt a főnök?soadroli írta:Már nem azé', de miért jönne Lui után Kash? Nem úgy kéne, hogy a 2 új megy a végére?
Ez jó kérdés. Elbizonytalanodtam.soadroli írta:Már nem azé', de miért jönne Lui után Kash? Nem úgy kéne, hogy a 2 új megy a végére?
Nekem tökéletes.kurdt írta:Nos, akkor!
Szombaton érkezik a konkrét üzletszabályzat és menetrend (és a 2 coelhos értékelése, rendesen el vagyok mostanában havazva; de mindjárt vége...)!
Addig is, ha senkinek nincs ellenvetése, akkor bevesszük még gyorsan Kash és vilkas kollégákat.
És akkor úgy lenne, hogy változatlanul lui lesz az első ajánló, akkor, utána jönne Kash, és vilkas lenne az utolsó. Minden más változatlan.
Megfelel mindenkinek?
lui: állok rendelkezésedre!
Ilyen a helyes hozzáállás!de nem nézhetek örökre meséket meg zombis filmeket sem.
Várom már a turnust, nem győzöm hangsúlyozni.
Én a bolygót írom mindig bolgyónak.Alapból gépelés közben némi diszlexiát vélek felfedezni magamon
Ezt honnan veszed?visca el barca írta:nem kell, de már csak azért is érdemes lenne egy-kettőt megnézni h érdekel e egyáltalán ez az egész, vagy csak azért csatlakoztál, mert milyen jó dolog az egész..Kash írta:Most nekem az előző tunrust be kell pótoljam, tehát vissza kell néznem a filmeket, és értékelnem? Mivel nem lenne gond, igy is vakáción vagyok, még van bő 2 hónap a szabadságomból, az idő alatt 30 filmet megnézek, ha nem többet.
nem kell, de már csak azért is érdemes lenne egy-kettőt megnézni h érdekel e egyáltalán ez az egész, vagy csak azért csatlakoztál, mert milyen jó dolog az egész..Kash írta:Most nekem az előző tunrust be kell pótoljam, tehát vissza kell néznem a filmeket, és értékelnem? Mivel nem lenne gond, igy is vakáción vagyok, még van bő 2 hónap a szabadságomból, az idő alatt 30 filmet megnézek, ha nem többet.
Tényleg olvass vissza, a Hosszú nagypéntek kapcsán is dumáltunk egy csomót pl., 2 Coelhos-ról tényleg nem volt sok vita, de arról is volt vmennyi.visca el barca írta: az elején még volt tűz, meg mondjuk egy 80-as évekbeli dínos rajzfilmről nem lehet beszélgetni. a vége felé érezte h kicsit ellaposodtunk, utolsó 3-4 filről semmi beszélgetés. mindenki leírta a véleményét és kész.
Híííj szerintem vígjátékkal lehet a legjobban mellélőni, mindenkinek más a humora, pl nálam az angol fanyar humor mindent visz, de idétlenséget meg nem bírom végignézni, valaki meg fordítva.visca el barca írta:
nem, de igyekezz olyat ajánlani amit nem látott már mindenki. tehát ne ilyen másnaposok, zombieland meg amerikai pite dolgokat tegyél be.
uh, már előre rettegek... bob, kaptál egy vetélytársat
Irónia volt, de írjunk többet soadrolisoadroli írta:Ilyeneket nem szoktam írniBob_Marley írta: soadroli te is ne csak 3 sort írj már 1 filmről(te jutottál eszembe akiről tudom, hogy leírja tetszett mert volt benne 2 csöcs, pont
)
De ha egyszer nem tudok róla többet írni, nem fogok a rizsálni feleslegesen. De majd megpróbálok többet írni, csak sose voltam a szavak embere
![]()
Ilyeneket nem szoktam írniBob_Marley írta: soadroli te is ne csak 3 sort írj már 1 filmről(te jutottál eszembe akiről tudom, hogy leírja tetszett mert volt benne 2 csöcs, pont
)