Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen!Badi írta:a profilnál, ahol be kell írni az aláírást, amellett vannak ilyenek, hogy:Fernando írta:Miért nincs nekem aláírásom? akármit beírok az aláírás mezőbe semmi sincs ott a hozzászólásaimban :S
HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
ezek így vannak nálad is?
a profilnál, ahol be kell írni az aláírást, amellett vannak ilyenek, hogy:Fernando írta:Miért nincs nekem aláírásom? akármit beírok az aláírás mezőbe semmi sincs ott a hozzászólásaimban :S
Gondolkozz csak el hogy miért törlődik sok hozzászólásod...Szoktam olvasgatni régebbi hozzászólásokat,és mivel (Te írtad) hogy voltak Veled gondok,a régi hozzászólásaid,aminek mondandója 0 volt(ez volt Rád jellemző),ezért törlésre kerültek,tudod ez a szabály,nem csak Rád érvényes megnyugodhaatsz,amúgy üldözésimániád van vagy mi bajodLos Banditos írta:Meghallottam a verebeimtől h Charlie törölte csak úgy "únalom űzűen"(ezt mondta annak az emberkének)
Ronaldinho topicból az összes hozzászólásomat meg úgy néha kitöröl pár hozzászólást.Csak tudnám h miért jó ez.Elismerem régen voltak velem próblémák de azért mostanság megpróbálok jól viselkedni.
Az valószínű azért van, mert mikor a forumra kattintasz, automatán bejelentkezel. Szóval azt tanácsolom, jelentkezz ki itt a forumból, jelentkezz be, csak kapcsold ki a pipát az automat. bejelentkezés rublikából, megint jelentkezz ki, majd pedig a főoldalon jelentkezz be.CampNou írta:Pl. tippjáték, azt írja ki, hogy csak regisztráltak számára elérhető, pedig regisztrált vagyok mint látható!
Szép magyarosan - el van nézve, de kérlek olvasd el mit írtam...Kluivertinho írta:Szeretnék ITT is bocsánatot kérni mindenkitől, de leginkább a modiktól a hajnali offolásokért.
Mert senkisem jelentkezett az állásajánlatodra!zizou fan írta:Lenne egy kérdésem a moderátorokhoz: Nyitottam egy topicot, ami törlésre került azért, mert máshova is befért volna a hsz-em. Oké, maximálisan megértem. Enrique mondta az "Ami sehova nem tartozik" címá topicot, hogy oda is beírhatom, beírtam, és ma reggel azt látom, hogy a hsz törlésre került...Miért?