2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A cselszki max a második kitételnek felel meg de az elsőnek semmiképp nincs ilyen erős támadójátékuk csak szeretnékKluivertinho írta:Azt a csapatot aki hasonló mutatókkal rendelkezik úgy hívják hogy: Chelsearedlions írta:Mutassatok még egy ilyen csapatot, aki ennyi gólt lő és ilyen keveset kap!![]()
Azt a csapatot aki hasonló mutatókkal rendelkezik úgy hívják hogy: Chelsearedlions írta:Mi bajotok a védelemmel????Az utolsó 10 bajnokin 4 gólt kaptunk!!! Ez pedig - szvsz - rohadt jó!
Ráadásul a hat BL meccsen csak 2 gólt kaptunk! Akkor mi van???Mutassatok még egy ilyen csapatot, aki ennyi gólt lő és ilyen keveset kap!
![]()
Alig kap lehetőséget,akkor hol nézed a játékát?Rumig írta: Santi sztem nem elég jó focista egy Barça-szintű csapathoz. Ráadásul játékát nézve akkor sem egy igazi befejező csatár.
Teljesen 1et értek!redlions írta:Mi bajotok a védelemmel????Az utolsó 10 bajnokin 4 gólt kaptunk!!! Ez pedig - szvsz - rohadt jó!
Ráadásul a hat BL meccsen csak 2 gólt kaptunk! Akkor mi van???Mutassatok még egy ilyen csapatot, aki ennyi gólt lő és ilyen keveset kap!
![]()
Szerintem Fabio Aurelio jó vétel lenne! Nem tudom nézitek-e az összefoglalót, vagy esetleg egy-két Valencia meccset, de Ő a középpályán is bevethető, és ott most "rúgdossa" a gólokat. Szerintem vele sem gyengülnénksasi1 írta:A.Cole hány éves?
Szezon elején volt szó a valenciábol valami Fabio Aureliórol is.
Róla mit kell tudni?
redlions írta:Mi bajotok a védelemmel????Az utolsó 10 bajnokin 4 gólt kaptunk!!! Ez pedig - szvsz - rohadt jó!
![]()
Ez különösen a Bl-re igaz. Mindhárom ellenfelünket a középpályán ettük meg, a Chelsea ellen viszont nem valószínű, hogy elég lesz, ha dominálunk a középpályán. Elég 1 egyéni megingás, hogy gólt kapjunk, és onnantól nagyon nehéz lesz...recrea írta: Sajna(dehogy sajna) el kell ismerni, hogy nem a védelem miatt kapunk kevés gólt, hanem a középpálya nagyon jól szűr, és sokat van nálunk a labda-legjobb védekezés a támadás alapon.
Javítani mindig lehet...redlions írta:Mi bajotok a védelemmel????Az utolsó 10 bajnokin 4 gólt kaptunk!!! Ez pedig - szvsz - rohadt jó!
![]()
sztem van olyan jó csak Eto'o jobb nála padra sztem jó de én annál többre tartom,minthogy a padon "ücsörögjön" azt hittem többet fog játszani és én örültem h leigazoljuk de persze nem játszahat mert vannak nála sokkal jobbak és így utólag sztem fölösleges volt leigazolni.Rumig írta:
Santi sztem nem elég jó focista egy Barça-szintű csapathoz. Ráadásul játékát nézve akkor sem egy igazi befejező csatár.
Santi sztem nem elég jó focista egy Barça-szintű csapathoz. Ráadásul játékát nézve akkor sem egy igazi befejező csatár.Kluivertinho írta: Ezquerro a Bilbaoban középen játszott...Táncsak nem felejtette el az eredeti posztját Rijkaard...
Te én még életemben nem hallottam erről a Daniel AlvesrőlFernando írta:Én azt mondom hogy hozzunk télen egy jobb és év végén egy bal hátvédet! Most télen szerintem nem kell vásárolni ezon kívül senkit! Ez a Daniel Alvés gyerek jöhetne hozzánk mert Presas lassú a bl-hez Belletti meg nem túl acélos egy védő, szóval én Bellettit a nyáron elküldeném