A középpályán sztem nem kell senki, csak kihúzzuk valahogy, ha vennénk valakit, az valszeg feleslegessé válna Xavi visszatérése után.
Én is úgy gondolom, hogy a szélsővédő posztokon kellene erősítenünk.
1.A jobb oldalon ugye van egy Bellettink és egy Presasunk. Belletti technikás és kemény (néha sajnos durva) védő, és ideális lenne a posztra ha nem lenne ennyire fegyelmezetlen. Oleguer tényleg sokat fejlődött az utóbbi időben, de erre a posztra nincsenek meg a képességei, ugyanis lassú és nem labdabiztos, amikor ő játszik a szélen, nem támogatja megfelelően a támadásainkat. Alvessel sztem nem járnánk sokkal jobban, mint Bellettivel PERPILLANAT kb. azonos szinten vannak, max pár év múlva lesz jobb Alves.
2. A bal oldalon most jól megy Sylvinhónak, de Gio már sajnos nem a régi, ő is elég lassú, és mintha nem értené a feladatát, sokszor idegenül mozog a védelemben. Mindketten elég öregek már, úgyhogy ide kéne inkább valaki, akár már most télen.
Végülis van 20 millió fontunk, ebből bőven kijön egy balhátvéd (pl Del Hornóra is futotta volna

) - persze ha nem világsztárt veszünk -, még marad is belőle. Persze olyat kéne venni, aki még nem játszott a BL-ben. Tényleg, azt nem tudjátok véletlenül, hogy a "Bl-ben játszás" csak a főtáblára vonatkozik, vagy a selejtezőkre is?