Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Addig hátha művelődsz, és nézel komolyabb filmeket isKash írta: Addig pedig ki kell birjam, hogy ne szóljak róla semmit a mozi and filmek topikban.
Várhatsz októberig barátom.miihii írta:Én nem tudom ki mennyit és mire szavazott,mert semmi közöm,meg tökmindegy is. Én arról beszéltem,h nekem nem lenne képem beleütni az orrom azzal,h ott szavazgatok,függetlenül attól,h még akár húsz másik külsős is szavazott.Mondva ezt arra,h én is szavaztam a témában.ITT. Éppen azért,mert az Filmklubos, belső körös dolog,ezzel is tiszteletben tartva eztS.Agüero írta: Figyu, 25 voks érkezett, azaz 24 embertől. 17en vannak a klubban, összesen 19en a két újonccal együtt. Van még ott öt ember aki külsősként szavazott.Meg amúgy is, 16-9-re nyert a NE. Nem az én két szavazatom döntött.
De hát a mai fiatalok meg ilyen képtelenek... izé,arcátlanok
![]()
Na OFF OFF,a lényeg,h piszkosul kíváncsi leszek Kash ajánlására
Én nem tudom ki mennyit és mire szavazott,mert semmi közöm,meg tökmindegy is. Én arról beszéltem,h nekem nem lenne képem beleütni az orrom azzal,h ott szavazgatok,függetlenül attól,h még akár húsz másik külsős is szavazott.Mondva ezt arra,h én is szavaztam a témában.ITT. Éppen azért,mert az Filmklubos, belső körös dolog,ezzel is tiszteletben tartva eztS.Agüero írta: Figyu, 25 voks érkezett, azaz 24 embertől. 17en vannak a klubban, összesen 19en a két újonccal együtt. Van még ott öt ember aki külsősként szavazott.Meg amúgy is, 16-9-re nyert a NE. Nem az én két szavazatom döntött.
Figyu, 25 voks érkezett, azaz 24 embertől. 17en vannak a klubban, összesen 19en a két újonccal együtt. Van még ott öt ember aki külsősként szavazott.miihii írta:Szó, mi szó,ebben igazat adok Kash-nek,mert én ugyan szavaztam,de ide írtam csak be,mert nem fogok belekontárkodni a Filmklubosok dolgába. Ha akarják beszámítják,ha nem,nem.De külsősként kétszer is szavazni ott... Mindegy,ha őket nem zavarjaS.Agüero írta:Más is szavazott aki nincs a klubban, pölö Miihii. Amúgy is nem szép dolog az, ha így befurakszol a nagyok közé.Pedig ez is olyan ám,h befurakszol a "nagyok közé"
Szó, mi szó,ebben igazat adok Kash-nek,mert én ugyan szavaztam,de ide írtam csak be,mert nem fogok belekontárkodni a Filmklubosok dolgába. Ha akarják beszámítják,ha nem,nem.De külsősként kétszer is szavazni ott... Mindegy,ha őket nem zavarjaS.Agüero írta:Más is szavazott aki nincs a klubban, pölö Miihii. Amúgy is nem szép dolog az, ha így befurakszol a nagyok közé.
Nem baj, igy volt lehetőségem a 2. ajánlónak lenni, csak azt mondom, hogy még ennek ellenére is felesleges volt.messideco írta:Szerintem eldőlt. Hat szavazat a különbség...
Jah, én hoztam létre a szavazást Kash, baj?
S.Agüero írta:Más is szavazott aki nincs a klubban, pölö Miihii. Amúgy is nem szép dolog az, ha így befurakszol a nagyok közé.
Csak remélni tudom, hogy nem magadra gondoltál.S.Agüero írta:Más is szavazott aki nincs a klubban, pölö Miihii. Amúgy is nem szép dolog az, ha így befurakszol a nagyok közé.
S.Agüero írta:2 ip címről is szavaztam a NE-re.![]()
Amúgy szívesen jönnék én is, de nem fogok, mert nem tudok nektek új filmet mutatni, plusz nem biztos, h annyira tetszene nektek amit én ajánlanék, szval ebből kimaradok.
Ha ennyire nem akarjátok, hogy 2. legyek, akkor felőlem le is zárhatjátok a szavazást, max Kanty átadja nekem az ő pozicióját, ő meg kerül leghátrébb, mivel ő akarta elgjobban hogy legyek 2. Nekem igazából majdnem mindegy.messideco írta:19-en vagyunk, 20 szavazat érkezett...Le lehet zárni?![]()
Amúgy ha beugrik Kash másodiknak, én kilépek...
nah ezt nem tudtam, elnézéstKash írta:Kurdt hivott meg előszeretettel a klubbotokba, ő találta ki, hogy betenne 2.-nak, most mért engem támadsz?![]()
Én is.Amúgy én is nemmel szavaztam természetesen
Kösz.S.Agüero írta:Milyen négy? Már öt.Kash írta: Nem tudom, ki az a 4 aki nem akarja hogy én legyek 2. ajánló, de jólenne ha beirná...
Messideco és Vilakos az 100![]()
Annyira nem vagy skizofrén? Mi köze ennek bármihez?Kash írta: Joker...igazából nem kell nagy tudomány, annyira nem vagyok skizofrém, hogy ne tudjak 3 uyganazon személyt megnevezni.![]()
Heath Ledger, ha nem tévedek.
+ énKash írta:Egy nagyon ütős film-el készülök nektek, de ahhoz hogy jól kitudjátok élvezni, szükségem lenne arra, hogy megnyerjem a választást.![]()
Nem tudom, ki az a 4 aki nem akarja hogy én legyek 2. ajánló, de jólenne ha beirná...
Messideco és Vilakos az 100
Mégse sikerült.igazából nem kell nagy tudomány, annyira nem vagyok skizofrém, hogy ne tudjak 3 uyganazon személyt megnevezni.