kanty írta:[
Megfordítom. Kis Pista Neked szimpi pedig nagyképű, egoista, holott Te ezt nem szereted. Logika itt?
Átvihetjük offba, ha gondolod.
Áthoztam ide kérésednek megfelelően
Teljesen különválasztok 2 szerintem rohadt fontos dolgot csapat és egyéni érdem-díjazás stb
Vegyük a teniszt, egyéni sport, engem rohadtul nem érdekel hogy viselkedik a pályán Djokovic, lefekszik nem fekszik, kiabál, reklamál ez nálam benne van.Ő az akaraterejével a mindennáron győzni akarásával nagy kedvenc nálam.
Csapatsportban szintén teljesen hidegen hagy valaki mit csinál a pályán, kivel reklamál kivel nem pofázik a sajtóban vagy nem de a CSAPAT a legfontosabb számára, s mindent még saját maga stiklijeit is annak rendeli alá, hogy közösen menjen a szekér előre.
Visszatérve Bryant nem ilyen nem tudom szeretni, PP hasonló mint Bryant csak Bostonban, de jó veszek egy másik példát mert azt mondod elfogult vagyok, legyen CP3 egy igazi szemétláda kis suttyó, akinek csupa stiklije van, állandóan pofázik a sajtóban is, odabök mindenkinek a pályán óriási trash talker, DE!!!! akkora csapatjáétkos mint az állat!!!!Mindent azért csinál, hogy a csapat nyerjen (Bryant is nyilván azt szereti látni ha La 100 ellenfél 99, de rohadtul sokszor a saját kis showját akarja meg statjait)
Na nálam ez a különbség Kis Pista meg Nagy Jóska között.Az hogy valaki a közös szót ismeri és alkalmazza nálam elismerést vált ki akármilyen legyen az az ember.
Logikai bukkanót abban éreztem nálad, de legyen így azt mondod zseni a másik nem ezt elfogadom

De az hogy valaki egyéni játékban egoista nagyképű hisztis, mert ezeket írtad nem szereted (ezt hogy nem zseni még nem láttam tőled, de nem szoktam annyit ott olvasni) az hol probléma, csúnyát mondok bármi áron nyerni kell, egyéni sportban pláne.
Csapatban számomra, sokkal szembetűnőbb és irritálóbb ha valaki kis önző sutyerák, ráadásul a saját csapatával szemben.