Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, lehet-e ilyet beirni, de azért ismerek jó pár online letöltési lehetőséget.Azért előző körben volt nem is egy olyan hsz, hogy "ezt a filmet honnan lehetne leszedni?" / "honnan lehetne leszedni feliratosan, mert a szinkron gagyi?"
pl. mondjuk Kash-ből kiindulva nem vagyok benne biztos, hogy mindenki megtalálja, amit kell, főleg, h nem különösebben ismert filmekről van szó
De majd meglátjuk, pl. sztem egy megoldás, hogy ha a linkek nem látszanak teljesen hosszban, attól még rájuk lehet kattintani, és nem foglalnak mégsem helyet
Azért előző körben volt nem is egy olyan hsz, hogy "ezt a filmet honnan lehetne leszedni?" / "honnan lehetne leszedni feliratosan, mert a szinkron gagyi?". A legelső körben én pl. a Pánik a tű parkban c. filmhez én sem találtam sem feliratot, sem szinkronos verzió, kanty (asszem ő vt) segített ki egy torrenttel a magrólvisca el barca írta:sztem az imdb / videotéka / felirat rész felesleges. aki klubos, az uis pörög ilyen-olyan helyeken, mindent megtalál. ha mind a 3 helyre beteszek egy linket, az értéleések odébb kerülnek cirka 30 centivel.
szerintem.
Nekem meg tökre fogalmam sincs, miről beszéltek.ezt adom. Bár az IMDB-s részhez esetleg az IMDB-n lévő pontszámát beírhatnánk. Az szerintem érdekes lehet Wink és nem foglal nagy helyet.
HOL A FILM???? Evil or Very Mad vasárnap van Very Happy
ezt adom. Bár az IMDB-s részhez esetleg az IMDB-n lévő pontszámát beírhatnánk. Az szerintem érdekes lehetvisca el barca írta:sztem az imdb / videotéka / felirat rész felesleges. aki klubos, az uis pörög ilyen-olyan helyeken, mindent megtalál. ha mind a 3 helyre beteszek egy linket, az értéleések odébb kerülnek cirka 30 centivel.
szerintem.
DONE. Lehet PÜzni az emailekkel, aláírásba meg mindjárt kikerülkurdt írta: A google-ügyben felajánlott segítségedet viszont nagyon szívesen veszem
Ismét belepofázok külsőskéntkurdt írta:
Ezt sem gondoltam át teljesen. Gergő közvetlen azután kérte felvételét, hogy "lerendeztem" a Kash-ügyet és már nem akartam több bonyodalmat.
És most már nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés....![]()
Ezt sem gondoltam át teljesen. Gergő közvetlen azután kérte felvételét, hogy "lerendeztem" a Kash-ügyet és már nem akartam több bonyodalmat.sjd írta:Nem akarlak kérdőre vonni, de most amúgy ezt mért?kurdt írta:Sajnálom, de ezúttal vissza kell, hogy utasítsalak.gergo9 írta:Sajnos lehet későn szólok , de lehetséges beszállni még a következő körbe ?
Nyár van itt az idő szélesíteni a látókörömet(by Bob)
Viszont ajánlom, hogy kövesd figyelemmel a klubot, azon belül is a filmeket és ha tetszik a dolog, akkor várunk szeretettel a következő körben!![]()
![]()
Mmint hnap lesz még csak az 1. ajánlás, olyan nagy papírmunkával meg csak nem járna bevenni a srácot
Nem akarlak kérdőre vonni, de most amúgy ezt mért?kurdt írta:Sajnálom, de ezúttal vissza kell, hogy utasítsalak.gergo9 írta:Sajnos lehet későn szólok , de lehetséges beszállni még a következő körbe ?
Viszont ajánlom, hogy kövesd figyelemmel a klubot, azon belül is a filmeket és ha tetszik a dolog, akkor várunk szeretettel a következő körben!![]()
üdv evríbády, end mr boss kurdt!kurdt írta:Sajnálom, de ezúttal vissza kell, hogy utasítsalak.gergo9 írta:Sajnos lehet későn szólok , de lehetséges beszállni még a következő körbe ?
kurdt írta: - Abban bízok, hogy a google táblázat jelszóval vagy bármi egyébbel való levédése nem szükséges, aki szerint igen, az sikítson.
Ezt abszolút meghagyom kurdtnaksoadroli írta:Ez fájtBob_Marley írta: Amúgy meg jó fej gyerek vagy te is meg Kash is meg igazából ez egy nagy családA problémákat beszéljük emg ha van, ha nicns akkor Sátántangó
Mit tettem, hogy egy lapon említesz a horrorfilmek királyával?(bocs Kash, csak poén)
Na szóval, suttyó Bob, tőled kérhetek segítséget ajánlással kapcsolatban? Vagy kurdt koma elég lesz?