Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, az is héber. A felirat viszont jónak tűnt, bár nem tudok héberül, úgyhogy biztosra nem tudom megítélni.visca el barca írta: gondolom (remenykedem) h a kalózöblös, DMT verzió, amihez van külön felirat, az angol...
gergo9 igen.sjd írta: kurdttól kérdezem, hogy akkor most gergo9 ill. Ozsi tagok lesznek-e? mert őket is beírtam
Pont ugyanezt kérdeztem tegnap, de nem volt jelentkezőmessideco írta:
Azt valaki nem tudja megoldani esetleg, hogy a legfelső sorban a neveket függőlegesen írja? Akkor kiférne mindenkinek a neve, és átláthatóbb lenne![]()
nem.sjd írta:De akkor most döntsük már el, h kell-e ez a két rovat a doc-ban, v sem![]()
Kash írta: Már csak a letöltéssel van a gond...
végül is magyar linket tettem be, a felirat ami ott van, az egy piratebayes release-hez van, a DMT-hez. Egyébként passzol is. (Kash: egyébként így legyen ötösöm a lottón, mindjárt teszem vissza neked a piratebayeset)visca el barca írta:biztosak vagytok benne h ez a megadott felirat passzol a filmhez? vagy majd állítgatni kell?
Én sem tudom az előzőt törölni, de most már értem miért írtad ezt.....De még mindig jobb, hogy meg van rajzolva mint a Kamera által homályosan is volt, mintsem beszélő dinók vannak, meg űrlények...Azokat aztán tényleg nem tudom befogadni meg akármiről is szóljon a film komolyan venni, ez legalább egy nem megszokott látásmódból kamerahasználattal mutat be egy drámát.visca el barca írta:bob,
lui azt hiszem csak neked dedikálta a mostani ajánlását
Beírod majd az értékelésedet a megfelelő helyre, ha megnézted a filmet. Meg amikor ajánlasz, akkor az ajánlásodat.Kash írta:Majd még letöltöm Lui filmjét, és megnézem ám előtte:
Ebben a dok-ba mit kell beirni?
Mármint addig világos...Email, Jelszó...Ám utánna.
Bocsi, nem vagyok valami jártas a dolgokban.![]()
Majd meglesem kíváncsi vagyok rá.visca el barca írta:bob,
lui azt hiszem csak neked dedikálta a mostani ajánlását
voilásjd írta:Egyébként Ozsi v vki admin nem tudná topikba kitenni a doc-ot? Egyszerűbb lenne megtalálni úgy a tagoknaj, mint az én hsz-eim után böngészni a fórumot