piton írta:ROGER FEDERER újra Wimbledon legjobbja és a világ legjobbja is!!! BRAVÓ!!!
MINDENIDŐK LEGNAGYOBBJA!!! Megkérdőjelezhetetlen!!
Erről már vitáztunk, először is GRT a Wimbihez neki! Jó volt nagyon, Murrayt sajnáltam.
Amiért idéztelek: úgy fogalmaznék,hogy talán a világ legtechnikásabb játékosa,és ugye egyértelműen a legtöbb GS-t nyerő játékosa, ami persze predesztinálhatja,h ő a valaha volt legjobb.
Viszont nálam sosem lesz a legjobb TENISZEZŐ,mert mint minden más sportban is, itt is lényeges,hogy az ember mekkora versenyző, nah ebben a kategoriában szerintem korántsem első, nálam a korszakos alakok a legnagyobb rivális ellen is felül tudnak emelkedni, Sampras felül tudott, ahogy a régi nagyok is pozítiv mérleggel zártak a nagy riválisok ellen.
Federernek pedig gyalázatos mérlege van Rafael Nadal, azaz a legnagyobb riválisa ellen, kb az utolsó 3 GS-t már csak annak köszönhette,h eltakarította vagy a sérülés, vagy valaki más Nadalt. Persze ehhez kellett az is még,h a többi riválist meggyőzően leverje Roger.
Rekordokhoz grt neki, teljesen megértem a szurkolóit hogy örülnek, még lesz is sansza nyerni ha nem Nadal jön a fináléban, bár szerintem Djokovic se fog olyan indiszponáltan játszani többet ellene.
Kicsit szummázva: hihetetlen játékintelligenciája és tenisze van, viszont ahhoz,h abszolút kikiáltsam (én, bár még sokan gondolkodnak így ahogy beszélgettem itt ott) a világ legjobbjának, kellett volna az is,hogy meghatározó tudjon lenni a legnagyobb riválisa ellen is. És Nadal ellen azért nem lehet ráfogni,hogy már öreg volt, Djoko ellen rá lehet húzni az utóbbi vereségeire talán.
Nah de grt a szurkolóinak is! Nagy rekord!
Olimpián remélem Nadal kipihenve, megvédi címét!
VAMOS RAFA!!!