Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy érzedFaust írta:Filmtörténet órán megnézették velünk, hát mit mondjak magának...maradjunk annyiban, hogy 19 évesen még más szemmel tekintettem a filmekre, és egy hatalmasat aludtam rajta.Te is láttad a Kifulladásig filmet???Mert mikor bekérdeztem a mozi topikban nem nagyon reagált rá senki, hogy látta volna
Filmtörténet órán megnézették velünk, hát mit mondjak magának...maradjunk annyiban, hogy 19 évesen még más szemmel tekintettem a filmekre, és egy hatalmasat aludtam rajta.Te is láttad a Kifulladásig filmet???Mert mikor bekérdeztem a mozi topikban nem nagyon reagált rá senki, hogy látta volna
Neeem az lesz, pedig amúgy az is jó! Én mint anno írtam is róla annyira absztrakt volt, s érdekes fogalmazott meg egy szituációt,m hogy abszolút tetszett, s Belmondo szövegei meg zseniálisak voltak.Faust írta:Csak ne a Kifulladásig legyen.Francia új hullám De nem barkóba
Csak ne a Kifulladásig legyen.Francia új hullám De nem barkóba
Francia új hullámFaust írta:Bob: Fellini vagy Bergman?
Remélem, Blow up zseniális film, azt is többször meg kell nézni, hogy igazán mindent megláss azon a bizonyos fotónbence-barca írta:
Már alig várom!!![]()
A híres Blow upról amilyen jó véleményeket olvastam itt a fórumon! De ki tudja... lehet én lesz az a pajtásod, aki megért?![]()
A Scanner DarklyBob_Marley írta:Változhat de abban meg 100%kig biztos vagyok több értéket tartalmazna bármilyen ajánlásom mint egy rajzfilm![]()
![]()
Már alig várom!!Bob_Marley írta:Változhat de abban meg 100%kig biztos vagyok több értéket tartalmazna bármilyen ajánlásom mint egy rajzfilm![]()
Ráadásul amit írtam tényleg pont ezért jó darab, mert nem a megszokott dolog, s elgondolkoztató, s olyan témát feszeget, amit nehéz filmvászonra vinni, s mégis jól sikerül.
Na de hagyjuk, ne "sírjatok" jó lesz az, csak majd meg kell fogni
szerencsére pont 3 hetem lesz kiforralni a bosszút, de gondold át még egyszer annak fényében, hogy ha minden szakad, akkor sutba dobom az ajánlásom, és egy Tim Burton rajzfilmmel foglak megkínálniBob_Marley írta: sjd fog örülni nekemBár erre a kiválaszott filmre is azt tudom mondani, óriási alapmű s igen a régi időkből, de nem mainstream alkotás, filozofikus s a későbbi filmművészetet meghatározó darab a 60as évekből
Előre tudom lesznek gondok az értelmezésével, de "tipikus" filmklubos film lesz :wink
Filmművészeti egyetemre játó ismerősöm ajánlottavisca el barca írta:
jaj bob,
nem lehetne csak ugy ajanlani egy filmet amit élvezünk?![]()
pillangó nagy játékos, bár sztem azt a filmet már mindenki látta. aki meg nem, az szégyelje magát
jaj bob,Bob_Marley írta:Nekem is megvan a favoritom, de szeptemberig még változhat, illetve iszonyat nehéz darabbal készülökmessideco írta:Az ajánlásom bepácolva, lehűtve, előkészítve pihen a gépemen
Szerintem egyeseknek fog tetszeni, mások undorodni fognak tőle, de sebaj...Múlt-jelen idősíkok érdekes képi megjelenítése, realizmus-művésziesség tárgylása.
sjd fog örülni nekemBár erre a kiválaszott filmre is azt tudom mondani, óriási alapmű s igen a régi időkből, de nem mainstream alkotás, filozofikus s a későbbi filmművészetet meghatározó darab a 60as évekből
Előre tudom lesznek gondok az értelmezésével, de "tipikus" filmklubos film lesz
Lett volna egy másik ötlet, 5 perc múlva kezdődik az m1-en meg is nézem
Nekem is megvan a favoritom, de szeptemberig még változhat, illetve iszonyat nehéz darabbal készülökmessideco írta:Az ajánlásom bepácolva, lehűtve, előkészítve pihen a gépemen
Szerintem egyeseknek fog tetszeni, mások undorodni fognak tőle, de sebaj...
sjd írta:vagy a trailer és a képekKash írta: a szinek, a hangulat a filmben nekem elég..![]()
Teljesen off-jellegű kérdés, egyáltalán tudja még a korosztályod, hogy mi az a VHS?
vagy a trailer és a képekKash írta: a szinek, a hangulat a filmben nekem elég..
Én megnézem héberül.bence-barca írta:Akkor ha kérhetném google docsba mindenki írja be a posta címét! (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó - gyengébbek kedvéért).sjd írta: A topikot visszaolvasva szerintem egyértelmű, hogy szükség van erre.
De ha neked a 80-as években a szomszéd által másolt hangalámondásos VHS-en van csak meg az ajánlásod, akkor küldd körbe nyugodtan postán mindenkinek, az is megteszi. Ha viszont te is leszedted vhonnan, akkor remélem nem lesz olyan megerőltető 2 linket bemásolni a doc-ba![]()
Elkezdem átmásolni VHS kazettákra mindenkinek. Mindenkiébe rakok válaszborítékot és ha kérhetném, küldjétek majd meg a kazetta árát (kb 600 ft lesz)!
Előre is köszönöm!
Mellesleg okés, egyszerűen csak rákérdeztem
Akkor ha kérhetném google docsba mindenki írja be a posta címét! (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó - gyengébbek kedvéért).sjd írta: A topikot visszaolvasva szerintem egyértelmű, hogy szükség van erre.
De ha neked a 80-as években a szomszéd által másolt hangalámondásos VHS-en van csak meg az ajánlásod, akkor küldd körbe nyugodtan postán mindenkinek, az is megteszi. Ha viszont te is leszedted vhonnan, akkor remélem nem lesz olyan megerőltető 2 linket bemásolni a doc-ba![]()
A topikot visszaolvasva szerintem egyértelmű, hogy szükség van erre.bence-barca írta:Az általad ajánlott film elérhetőségét mindig be kell majd írni google docsba? Vagy csak akkor, ha nem találják meg egyesek?