NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.17. 22:40:20

Ez förtelem gyenge volt a Lokitól, sokkal jobbra számítottam.

90 perc alatt nem volt kidolgozott helyzetük, de szerintem még kaput eltaláló lövésük sem.

Szakály úgy mozgott, mint valami 90 éves nyugdíjas, már csak járókeret kellett volna a kezébe, Józsika és Ramos nyújtott értékelhetőt a vége felé. Na meg Novakovic, ha nincs szerintem nagyon csúnya lett volna a vége.

Remélem Kondás kitalál valamit a visszavágóra, 1 gól még nem behozhatatlan, tovább kell jutniuk.

Az albánoknak meg amúgy grat, nagyon szimpatikus csapat benyomását keltették. Amikor kellett keményen odaléptek, de amúgy rettentő gyorsak, szervezettek, és nem is ügyetlen játékosok. Sokkal jobbak voltak ma sajnos.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 21:58:14

messideco írta:
Jó csapat lesz a lilákból :) Akár a dobogó is meglehet még :D
Bocs de erre azért egy ilyen:
http://miotaazujpestnyert.na.tl/
:mrgreen:

Közben megszerezték a vezetést az albánok :? Kritikán aluli amit művel a Debrecen, sajnálom.Sima egyszerű játékot játszik az albán csapat, s sián jobbak, a kis csoki középpályásuk egyedül többet csinál mint náluk az összes kp-s....

Na ezt felejtsük el, van egy visszavágó be kell húzni!Legalább annyi pozitív dolog volt, hogy játszott Kuli :D Meg a végén jött Bicaj is :D De nem akarok "gúnyolódni" teljesen megérdemelték a győzelmet,játékban sokkal többet mutatott az albán csapat.

Azért nem mi "égtük" a legnagyobbat:
Dudelange (luxemburgi)- RB Salzburg 1:0
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.17. 21:52:05

A belgiumi turné eddigi mérlege: egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség.

Az ujpestfc.hu jelentése szerint a lila-fehérek kezdőjében öt próbajátékos kapott szerepet: a korábban már pályára lépő Cevik Ramazan mellett a belga U21-es válogatott Naim Aarab, a Real Madrid-nevelésű José María „Chema" Antón, valamint Ivica Milutinovics és Filip Sztaniszavljevics.

Jó csapat lesz a lilákból :) Akár a dobogó is meglehet még :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 21:30:36

Hmm ez azért elég gyengus volt :? Ki se tudom mondani az ellenfél nevét kis túlzással (illetve olyan a nevük mint ha valami 99 forintos Tesco-s sör lenne :lol:) de sokkal jobban játszanak, remekül fel van építve a játékuk, s lehet látni mit akarnak, nyilván nem egy atom csapat, de amit most a debreceniek leműveltek édes-kevés.Középpálya nyaral???De sima belőtt labdák a védők mögé, s teljesen meghal a védekezés is.
Egy idegenbeli gólt azért kellene feltétlenül ütni, s ennél csak jobb jöhet a második félidőre.
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.17. 20:27:22

No 5 perc és kezdődik a Loki BL selejtezője.

Meg kell verni ezt az albán csapatot, tovább kell menni magabiztosan.

Természetesen szurkolok nekik, mint minden magyar csapatnak a nemzetközi porondon.

Bouadlaért tényleg nagy kár, Sidibe szerintem már nem sok vizet zavarna 33 évesen, eléggé lelassult. Coulibaly lesz, benne bízok.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.17. 17:20:51

Messa írta:Détári: Egy poszton sem jobb a Vidi és a Loki!

Néha tényleg azthiszem hogy valami baj van a nemzet Lajosával.

Először hetene lenyilatkozza hogy bajnok lesz a Fradi, most meg ezt. Persze jó hogy pozitívan áll hozzá, csak akkor lesz baj mikor beüt a realitás, és megint nem végeznek előrébb a 6-7. helyeknél... :roll:

Nincs baj vele csak nem veti meg az italt.
nem lepődnék meg,ha nem telelne ki a fradikával.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.07.17. 17:16:39

Ma este a Loki is megkezdi a nemzetközi remélhetőleg hosszan tartó szereplését.(20:30 m1) Igazából sejtelmem sincs milyen játékot várhatunk az albán csapattól, de minimum egy döntetlent úgy gondolom illene összehozni.

Bouadla nagyon fog hiányozni középről, plusz jó lett volna ha Sidibe sincs eltiltva, de nem lehetnek kifogások. Innen szigorúan tovább kell jutni!

Hajrá Loki!

Illetve grat a Honvédnak a továbbjutáshoz, abszolút megérdemelt, az MTK-t sajnálom, nekik is meg volt a lehetőségük, de elpuskázták.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.16. 17:14:05

Détári: Egy poszton sem jobb a Vidi és a Loki!

Néha tényleg azthiszem hogy valami baj van a nemzet Lajosával.

Először hetene lenyilatkozza hogy bajnok lesz a Fradi, most meg ezt. Persze jó hogy pozitívan áll hozzá, csak akkor lesz baj mikor beüt a realitás, és megint nem végeznek előrébb a 6-7. helyeknél... :roll:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.13. 21:35:52

Bob_Marley írta:Ne már, benyomsz egy ilyet, hogy pletyka ráadásul belső, aztán nem írod le :D
Szajhák, bulizás, drog?Mik azok a fura hírek??? Engem spec érdekelne :D
Gosztonyi állítólag más... :oops: :D

Biztos Guti a példaképe. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.13. 15:50:12

Messa írta:
Gosztonyinak meg drukkolok hogy kapja össze magát, Fehérváron egyszerűen elfelejtett focizni, bár szerintem nem is akart. A tetkók meg a 'mindenhétenújfrizura' fontosabb volt neki. Mondjuk eléggé fura hírek is napvilágot láttak róla a városban, de ezt nem írom ide...
Ne már, benyomsz egy ilyet, hogy pletyka ráadásul belső, aztán nem írod le :D
Szajhák, bulizás, drog?Mik azok a fura hírek??? Engem spec érdekelne :D
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.13. 15:08:00

Barcaman1993 írta:Ez az MTK szégyen... Ennyire idióták nem lehetnek, de mégis. Annyira erősnek mondták ezt a Senyicát a szakértők, hogy így, meg úgy, de Blackburnön kívül egy normális játékosuk nem volt. Bár kb. ez az MTK-ról is elmondható. Ez a szlovák csapat az NB1-ben érzésem szerint a középmezőnyben kullogna. És akkor még így is simán meg lehetett volna a továbbjutás, de tudjuk mi történt. Csak bosszant a dolog.
A Senyica az NB1 középmezőnyében kullogna, az MTK meg most jutott fel NB II-ből, akkor mi a probléma? :D

De egyébként durva hogy a Vidit kiverték a magyar kupából, a Lokival meg büntetőkig húzták a döntőben, erre egy ilyen csapattól kihullanak mint a pinty...

Valaki kérdezte itt múltkor hogy mi lesz Elekkel, hát úgy néz ki hogy Gosztonyi után ő is megy a Diósgyőrbe.

Itthon jó választás a DVTK, nekem valamennyire szimpatikus csapat, Sisával jók lehetnek egy 4. helyre.

Gosztonyinak meg drukkolok hogy kapja össze magát, Fehérváron egyszerűen elfelejtett focizni, bár szerintem nem is akart. A tetkók meg a 'mindenhétenújfrizura' fontosabb volt neki. Mondjuk eléggé fura hírek is napvilágot láttak róla a városban, de ezt nem írom ide...

Szó mi szó, örülök hogy elment a Vidiből, de ő nagy tehetség még most is, ki kéne hoznia magából. Sisának reméljük sikerül.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.13. 12:02:05

Bob_Marley írta:Szerintem is fent van a honlapon és lehet rendelni, illetve a Bozsik stadionban is lehet jegyet venni.

(amúgy tuti a Bozsik stadionban lesz???Csak mert néha úgy dönt elmésen az MLSZ hogy beviszi a Népstadionba a kupameccseket :D)

Ja és tegnap igaz tovább ment a Honvéd de az MTK meg kiesett :? Rohadtul kellenének az Uefa pontok, minden apró sikere szükség van, lenne.
Ez az MTK szégyen... Ennyire idióták nem lehetnek, de mégis. Annyira erősnek mondták ezt a Senyicát a szakértők, hogy így, meg úgy, de Blackburnön kívül egy normális játékosuk nem volt. Bár kb. ez az MTK-ról is elmondható. Ez a szlovák csapat az NB1-ben érzésem szerint a középmezőnyben kullogna. És akkor még így is simán meg lehetett volna a továbbjutás, de tudjuk mi történt. Csak bosszant a dolog.

A Honvédtól ez elvárt eredmény volt, de számukra itt jött el a búcsú. Igazából azt sajnálom, hogy ilyen csapataink vannak (voltak) az EL-ben, de mondjuk a Győr meg nem indulhatott, pedig még magyar szinten is jóval erősebb csapat a többinél.

A Vidiben és a Lokiban bízom, nekik összejöhet egy jó sorsolással.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.13. 12:00:19

Bob_Marley írta:Szerintem is fent van a honlapon és lehet rendelni, illetve a Bozsik stadionban is lehet jegyet venni.

(amúgy tuti a Bozsik stadionban lesz???Csak mert néha úgy dönt elmésen az MLSZ hogy beviszi a Népstadionba a kupameccseket :D)

Ja és tegnap igaz tovább ment a Honvéd de az MTK meg kiesett :? Rohadtul kellenének az Uefa pontok, minden apró sikere szükség van, lenne.
Az UEFA honlapján a Bozsik stadiont írták. De igaz, nálunk semmi nem 100%. Köszi a gyors választ fiúk ;)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.13. 11:30:47

Szerintem is fent van a honlapon és lehet rendelni, illetve a Bozsik stadionban is lehet jegyet venni.

Kép
Kép
Kép
Rabbid
Jugador del Barça

2012.07.13. 11:17:31

Én a DVSC-Skenderbeu meccsre vettem jegyet, ami nem ugyanaz de azért mégiscsak hasonló eset. Annyi hogy a loki honlapján le volt írva hogy mind debrecenben, mind nyíregyen hol lehet jegyet venni, hova, mennyiért, szóval így ésszerű volt minden. Hát amit tudok mondani az az, hogy nézd meg a kispest honlapján, hátha írnak valamit, de majd lehet jön valaki helyi, vagy szakértőbb és ő megmondja a tutit :)
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.13. 11:06:39

A Budapest Honvéd tegnap este továbblépett egy selejtezőkört az Európa Ligában, a következő ellenfél az Anzsi lesz. Én nagyon szívesen megnézném a július 26-án lejátszásra kerülő visszavágót (az lesz itthon, a Bozsik stadionban). Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnék erre a meccsre jegyet szerezni? Még nem vettem jegyet sosem, úgyhogy semmi rutin :(
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.12. 10:45:40

Voltam olyan hülye, hogy megnéztem a meccset... Egy-két momentumtól eltekintve irgalmatlanul tré volt. A tizenegyespárbaj legalább hozott némi izgalmat: Szakály ramososan belőtte, Bódi ramososan kihagyta. :D
Korhut és Rezes nem volt rossz a Lokiból. A Vidiben Torghelle a legnagyobb király! 8)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.11. 23:10:14

4-5 liter esőt hoztam haza a ruháimban az előbb... De ettől szép a szurkolói élet. 8)

Nem volt túl jó meccs egyébként, a védelmünk az első félidőben nagyon sebezhetőnek tűnt sajnos, másodikra feljavultunk, Brachi beállásával meg egészen megváltozott a játékunk, pedig ő jobbhátvéd.

Kovács nagy karrier előtt áll, az előszezon eddigi felfedezettje, szépen be fog épülni a csapatba idén. Nagyon agilis játékos, képes váratlant húzni mindig.

Lokiból meg Korhut iszonyú jó. Nem lehetett mellette elmenni, már az elmúlt szezonban is a válogatottba követeltem, mind Laczkónál mind Halmosinál jobb már most...

Szurkolás meg azért volt ilyen esetleges, mert a főszurkolók távolmaradtak, mondván ez egy lefutott cím, a Loki érdemli mivel bajnok és kupagyőztes is lett, feleslegesnek tartották lejátszani ezt a meccset...

Tele vagyok izgalommal most, meg kell majd néznem tv-ből is a meccset. Mindenesetre Sousával először ütöttük meg a Lokit, ideje volt. 8)
Initom
Entrenador del Barça

2012.07.11. 22:19:29

uram atyám micsoda tizik :D valaki abba fog belebukni,hogy eltrükközi.
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.11. 22:14:30

Na akkor jönnek a tizik a szuperkupa döntőn :D
Nem igazán volt magas színvonal, s a 2 gól is valami ritka béna gól volt mindkét oldalon, de azért annyira nem volt rossz meccs :D

Plusz jön az eső Fehérvárról Pestre remélhetőleg, végre :D

szerk: a 2gól is nálam kapushiba volt, vagy legalábbis védhető lehetett volna és a büntetőknél se zavarnak sok vizet a kapusok :roll:

Na a Videoton nyert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.11. 22:21:13-kor.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.09. 20:32:35

"Utánpótlás-válogatott labdarúgóval erősödött a Ferencváros kerete: Nehéz Máté a mai napon 1 plusz 2 évre aláírt csapatunkhoz. A fiatal ék legutóbb az MTK korosztályos csapatában játszott, de a mostani felkészülést már NB II-es keretünkkel kezdte meg."
(ftc.hu)

A Pécs is nagy erőkkel próbál igazolgatni, most éppen Tököli és Pilibaitis van képben.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.09. 19:55:10

balinteer írta:Elek Ákos hol folytatja? Voltak pletykék,hogy EGerbn esetleg a Dózsában,vagy még nincs hír róla?
Nincs róla hír egyelőre, az biztos hogy hiába nem tart rá igényt a klub, csak jó pénzért fogjuk elengedni.

Szakály Dinivel is ez volt, elment a Lokihoz próbajátékra, szerződtették is volna, de anyagiakban nem tudott megegyezni a két klub. Pedig a srác már több mint 1 éve nem lépett pályára a Vidiben...

Elek amúgy érdekes sztori nagyon, hiszen jó játékos, a bajnokcsapat alappillére volt. Engem kicsit mindig Yayára emlékeztetett, nem tartozott a legtechnikásabbak közé, kicsit darabos is volt, viszont hihetetlen fizikai erővel bír. Csakhogy a Vidiben ez a poszt eltűnt idén, inkább Tóth Balázs játszott ott, aki olyan Mascherano féle "pitbull", pont a másik fajta védekező kp.

más: Törökország hihetetlen mennyire bukta a magyaroknak... Ki nyújtott ott utoljára jó teljesítményt? Megjárta Elek is ebben a szezonban, Lázár Palival együtt. Ketten összesen nem léptek pályára 5 meccsen, Elek ugye hazajött kölcsön lejárta után, Lázárt meg eladják a Samsunsporttól... Kíváncsi leszek ő hol folytatja.
socio66

2012.07.09. 19:18:51

nálunk most kicsit szüneteltetik a tárgyalásokat a stadionmizéria miatt, ez nem tudom mennyire kavar be, de a legutolsó hírek szerint reális esély van rá, hogy itt folytassa.
balinteer
Capitá del Barça

2012.07.09. 18:43:25

Elek Ákos hol folytatja? Voltak pletykék,hogy EGerbn esetleg a Dózsában,vagy még nincs hír róla?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.09. 18:21:19

geridoss írta:
Gondolom hallottátok páran, hogy az MLSZ nem adott úgymond engedélyt a Szentmarjay stadionra, hogy NBI-es mérkőzéseket rendezzen, így az Egri FC a hazai mérkőzéseit a DVSC-TEVA stadionjában rendezi... Ezt nem akarom kommentálni, de egy "élmény" lesz minden hazai mérkőzésre 70 km-t utazni...
Én azt olvastam, hogy csak a Fradi, DVTK, Újpest meccseket rendezik majd Debrecenbe. De lehet, hülyeséget beszélek, de ez rémlik :)

A Fradinál közben két dolog történt. Balog Zoli valószínűleg megy Gyirmótra, és igazoltunk egy 19 éves srácot az MTK akadémiájáról Nehéz Máté néven. U19es válogatott.
Ja, és kikaptunk a Pakstól 2-1re, próbajátékon volt Papucsek Barna a Vidi 2-től, és az amerikai próbázó is kapott brutális 15 percet. Ezalatt Détári biztos megítéli, hogy mit tud :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Válasz küldése