Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs de erre azért egy ilyen:messideco írta:
Jó csapat lesz a lilákbólAkár a dobogó is meglehet még
Messa írta:Détári: Egy poszton sem jobb a Vidi és a Loki!
Néha tényleg azthiszem hogy valami baj van a nemzet Lajosával.
Először hetene lenyilatkozza hogy bajnok lesz a Fradi, most meg ezt. Persze jó hogy pozitívan áll hozzá, csak akkor lesz baj mikor beüt a realitás, és megint nem végeznek előrébb a 6-7. helyeknél...
Gosztonyi állítólag más...Bob_Marley írta:Ne már, benyomsz egy ilyet, hogy pletyka ráadásul belső, aztán nem írod le
Szajhák, bulizás, drog?Mik azok a fura hírek??? Engem spec érdekelne
Ne már, benyomsz egy ilyet, hogy pletyka ráadásul belső, aztán nem írod leMessa írta:
Gosztonyinak meg drukkolok hogy kapja össze magát, Fehérváron egyszerűen elfelejtett focizni, bár szerintem nem is akart. A tetkók meg a 'mindenhétenújfrizura' fontosabb volt neki. Mondjuk eléggé fura hírek is napvilágot láttak róla a városban, de ezt nem írom ide...
A Senyica az NB1 középmezőnyében kullogna, az MTK meg most jutott fel NB II-ből, akkor mi a probléma?Barcaman1993 írta:Ez az MTK szégyen... Ennyire idióták nem lehetnek, de mégis. Annyira erősnek mondták ezt a Senyicát a szakértők, hogy így, meg úgy, de Blackburnön kívül egy normális játékosuk nem volt. Bár kb. ez az MTK-ról is elmondható. Ez a szlovák csapat az NB1-ben érzésem szerint a középmezőnyben kullogna. És akkor még így is simán meg lehetett volna a továbbjutás, de tudjuk mi történt. Csak bosszant a dolog.
Ez az MTK szégyen... Ennyire idióták nem lehetnek, de mégis. Annyira erősnek mondták ezt a Senyicát a szakértők, hogy így, meg úgy, de Blackburnön kívül egy normális játékosuk nem volt. Bár kb. ez az MTK-ról is elmondható. Ez a szlovák csapat az NB1-ben érzésem szerint a középmezőnyben kullogna. És akkor még így is simán meg lehetett volna a továbbjutás, de tudjuk mi történt. Csak bosszant a dolog.Bob_Marley írta:Szerintem is fent van a honlapon és lehet rendelni, illetve a Bozsik stadionban is lehet jegyet venni.
(amúgy tuti a Bozsik stadionban lesz???Csak mert néha úgy dönt elmésen az MLSZ hogy beviszi a Népstadionba a kupameccseket)
Ja és tegnap igaz tovább ment a Honvéd de az MTK meg kiesettRohadtul kellenének az Uefa pontok, minden apró sikere szükség van, lenne.
Az UEFA honlapján a Bozsik stadiont írták. De igaz, nálunk semmi nem 100%. Köszi a gyors választ fiúkBob_Marley írta:Szerintem is fent van a honlapon és lehet rendelni, illetve a Bozsik stadionban is lehet jegyet venni.
(amúgy tuti a Bozsik stadionban lesz???Csak mert néha úgy dönt elmésen az MLSZ hogy beviszi a Népstadionba a kupameccseket)
Ja és tegnap igaz tovább ment a Honvéd de az MTK meg kiesettRohadtul kellenének az Uefa pontok, minden apró sikere szükség van, lenne.
Nincs róla hír egyelőre, az biztos hogy hiába nem tart rá igényt a klub, csak jó pénzért fogjuk elengedni.balinteer írta:Elek Ákos hol folytatja? Voltak pletykék,hogy EGerbn esetleg a Dózsában,vagy még nincs hír róla?
Én azt olvastam, hogy csak a Fradi, DVTK, Újpest meccseket rendezik majd Debrecenbe. De lehet, hülyeséget beszélek, de ez rémlikgeridoss írta:
Gondolom hallottátok páran, hogy az MLSZ nem adott úgymond engedélyt a Szentmarjay stadionra, hogy NBI-es mérkőzéseket rendezzen, így az Egri FC a hazai mérkőzéseit a DVSC-TEVA stadionjában rendezi... Ezt nem akarom kommentálni, de egy "élmény" lesz minden hazai mérkőzésre 70 km-t utazni...