Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Capitá del Barça
tetszik a kezdő, csak Puyolt hiányolom én is :/ alig várom már a meccset FORCA BARCA 

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
...mit keresne itt?messideco írta:Hmm.. Afellay?

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Puyol és Alba sem kezd.........?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiBarca10 2012.08.23. 21:39:25-kor.

Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Alexis, Messi
Majdnem bejött a tipmme. Puyol meglepő, hogy nem kezd, na mindegy.
VAMOS!
Majdnem bejött a tipmme. Puyol meglepő, hogy nem kezd, na mindegy.
VAMOS!
Hivatalos kezdő! Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Alexis
pad: Pinto, Puyol, Alba, Sergi Roberto, Cesc, Tello, Villa
Helyes döntés Adriano kezdetése, szerintem. Alba nincs összeszokva Alves, ki mikor megy fel, kevésbé fegyelmezett. A többi várható.
pad: Pinto, Puyol, Alba, Sergi Roberto, Cesc, Tello, Villa
Helyes döntés Adriano kezdetése, szerintem. Alba nincs összeszokva Alves, ki mikor megy fel, kevésbé fegyelmezett. A többi várható.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első bajnoki csak növelte a lelkesedésem, hogy ismét láthatom a srácokat, így meg,hogy gyorsan egy klasszikus követi, főleg a Nou Campban, hát nem semmi.
2 gólos előny nagyon jó lenne, bár szerintem egy motivált,és koncentrált Barcának Madridban se lenne félnivalója egy vereségtől.
Még két óra...
FORCA BARCAAA!!!
2 gólos előny nagyon jó lenne, bár szerintem egy motivált,és koncentrált Barcának Madridban se lenne félnivalója egy vereségtől.
Még két óra...
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
puyol, piqué, mascherano? melyik kettő?
pedro vagy cesc (esetleg tello)?
azt hiszem ennyi kérdés van nálunk a kezdőt illetően.
pedro vagy cesc (esetleg tello)?
azt hiszem ennyi kérdés van nálunk a kezdőt illetően.
A Real Madridot nem azzal lehet megfricskázni, ha átadunk nekik egy kupát, hanem azzal, hogy kimegy az első csapat a pályára és jól lealázzák szép játékkal Xabiékat. Remélem Roselléknek több eszük van, mint ennek a csoportnak...
- Castiel
- Capitá del Barça
Hát a Barcánál nem lehet tudni... főleg Rosell-nél! Szerintem a Katalánoknál önérzetesebb nép nincs a világon, csak a Bas.zkok közelítenek hozzájuk ilyen tekintetben. És a múltban is adódtak már incidensek! Azért ezzel együtt is a személyes véleményem az hogy nem a "B" csapat fog játszani!barcelonaforever írta:Hát nagyon remélem, hogy nem a B csapat lesz mivel már meg van a jegyem és a repjegy is! Azért a vezetőség is belegondol, hogy nagyon sok külföldi, turista kíváncsi a meccsre (nem csak a helyiek ,akik aláírásokat gyűjtenek)így nem nagyon "tehetik" meg azt hogy a második csapat szerepeljen! Ráadásul az idény első kupáját szerezhetjük meg pont a madrid ellen, és pár év mulva senki nem arra emlékezne, hogy megsértődtünk, és azért vesztettük el a kupát mert b csapattal álltunk ki...!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Mihu írta:Igenis sokra megyünk vele. És pont azért mert a Real ellen van, óriási presztízs, ami soha nem elhanyagolható. Lehet hogy mivel az utóbbi években havonta játszunk a Madriddal, már nem olyan mint régen, de attól még ugyan úgy csordultig vannak a lelátók, ugyan úgy óriási a feszültség, ugyan úgy fogcsikorgatva ülünk a tv előtt, mert egy Clasico az mindig is Clasico marad.Tocy írta: Csak annyit, hogy az NFL-ben ez nem egészen így volt, illetve egyrészt nem történt ilyen, mert semmiféle konkrét bizonyíték nincs rá, másrészt a liga példastatuálás címén büntette meg az edzőt, harmadrészt az egy totál más sport, ott azok a beszédek, ütközések hétköznapiak, itt meg nem.
Amúgy a B csapat ötletével egyetértek. Francnak se hiányzik megint egy sérülés, stb a szezon előtt, a Szuperkupa csak presztízs, tavaly is sokra mentünk vele.
Továbbá pont hogy most lenne rendkívül fontos megnyerni a szuperkupát, mert most szerintem sokan úgy vannak vele, hogy elment Pep, és a Barca visszaszürkül egy jó spanyol csapattá, de semmi több. Fellélegezhet a világ, véget ért a Barca mánia. Ha most ütnénk a madridiakat a szuperkupában, ráadásul jó játékkal, akkor biztos vagyok benne, hogy óriási lelki csapást mérnénk rájuk, mert úgy lennének vele, hogy a franc se változott itt, csak az edző neve a képernyő alján. Lélektanilag nagyon fontos lenne, hogy a bajnoki vereség után visszanyerjük a tekintélyünket hazai pályán, mert nem mindegy hogy hogy jön ide október 7.-én a Real.
Hát nagyon remélem, hogy nem a B csapat lesz mivel már meg van a jegyem és a repjegy is! Azért a vezetőség is belegondol, hogy nagyon sok külföldi, turista kíváncsi a meccsre (nem csak a helyiek ,akik aláírásokat gyűjtenek)így nem nagyon "tehetik" meg azt hogy a második csapat szerepeljen! Ráadásul az idény első kupáját szerezhetjük meg pont a madrid ellen, és pár év mulva senki nem arra emlékezne, hogy megsértődtünk, és azért vesztettük el a kupát mert b csapattal álltunk ki...!
- Mihu
- Director del Fútbol
Igenis sokra megyünk vele. És pont azért mert a Real ellen van, óriási presztízs, ami soha nem elhanyagolható. Lehet hogy mivel az utóbbi években havonta játszunk a Madriddal, már nem olyan mint régen, de attól még ugyan úgy csordultig vannak a lelátók, ugyan úgy óriási a feszültség, ugyan úgy fogcsikorgatva ülünk a tv előtt, mert egy Clasico az mindig is Clasico marad.Tocy írta: Csak annyit, hogy az NFL-ben ez nem egészen így volt, illetve egyrészt nem történt ilyen, mert semmiféle konkrét bizonyíték nincs rá, másrészt a liga példastatuálás címén büntette meg az edzőt, harmadrészt az egy totál más sport, ott azok a beszédek, ütközések hétköznapiak, itt meg nem.
Amúgy a B csapat ötletével egyetértek. Francnak se hiányzik megint egy sérülés, stb a szezon előtt, a Szuperkupa csak presztízs, tavaly is sokra mentünk vele.
Továbbá pont hogy most lenne rendkívül fontos megnyerni a szuperkupát, mert most szerintem sokan úgy vannak vele, hogy elment Pep, és a Barca visszaszürkül egy jó spanyol csapattá, de semmi több. Fellélegezhet a világ, véget ért a Barca mánia. Ha most ütnénk a madridiakat a szuperkupában, ráadásul jó játékkal, akkor biztos vagyok benne, hogy óriási lelki csapást mérnénk rájuk, mert úgy lennének vele, hogy a franc se változott itt, csak az edző neve a képernyő alján. Lélektanilag nagyon fontos lenne, hogy a bajnoki vereség után visszanyerjük a tekintélyünket hazai pályán, mert nem mindegy hogy hogy jön ide október 7.-én a Real.

- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Eddig Én is úgy tudtam, de biztossá vált,hogy 23- án lesz! Azért fontos, mert minden bizonnyal a Camp Nouban fogom nézni....fanbarca írta:Én 22-t tudok.barcelonaforever írta:Sziasztok, nagyon fontos lenne: most akkor pontosan mikor lesz a szuperkupa döntő Barcelonába? 22 vagy 23?
Mert eddig úgy volt hogy 22 én , viszont pár helyen most olvastam, hogy 23-án! KöszönömSzerintem akkor, mindkettő szerdára essen.
Szerintem ezt meg fogjuk nyerni. A Bernabeuban ők nyernek, ám a Camp Nouban mi, és valamilyen körülmények miatt (idegenben lőtt gólok, jobb gk) mi nyerünk.

-
- Az Év fórumozója 2013
Még nem lehet tudni biztosan.barcelonaforever írta:Sziasztok, nagyon fontos lenne: most akkor pontosan mikor lesz a szuperkupa döntő Barcelonába? 22 vagy 23?
Mert eddig úgy volt hogy 22 én , viszont pár helyen most olvastam, hogy 23-án! Köszönöm
"The day and hour will be decided approximately ten days before the match." - írja a hivatalos oldal.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Én 22-t tudok.barcelonaforever írta:Sziasztok, nagyon fontos lenne: most akkor pontosan mikor lesz a szuperkupa döntő Barcelonába? 22 vagy 23?
Mert eddig úgy volt hogy 22 én , viszont pár helyen most olvastam, hogy 23-án! Köszönöm

Szerintem ezt meg fogjuk nyerni. A Bernabeuban ők nyernek, ám a Camp Nouban mi, és valamilyen körülmények miatt (idegenben lőtt gólok, jobb gk) mi nyerünk.

més que un club
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Sziasztok, nagyon fontos lenne: most akkor pontosan mikor lesz a szuperkupa döntő Barcelonába? 22 vagy 23?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Villar saját magát és a szövetséget tette hiteltelenné, hogy egy kiszabott büntetést indok nélkül eltörlölt. Így bárki, bármikor jogosan kérhetné egy büntetés eltörlését. Komolytalan.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nagyon helyes. Nem szabad felrúgnak a régi tradíciókat csak a pénz érdekében. Végre egy normális cikk a túloldalról.lui1698 írta:péntek, 19:45 - A Real Madrid és a Barcelona szerint Angel Maria Villar, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke egyoldalúan tárgyalt a pekingi kormánnyal és ezért nem ismerik el a szerződést, így amennyiben érintettek lesznek, nem hajlandóak Pekingben játszani a Szuperkupa-döntőt. - madridista.hu

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- lui1698
- Llegenda del Barça
péntek, 19:45 - A Real Madrid és a Barcelona szerint Angel Maria Villar, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke egyoldalúan tárgyalt a pekingi kormánnyal és ezért nem ismerik el a szerződést, így amennyiben érintettek lesznek, nem hajlandóak Pekingben játszani a Szuperkupa-döntőt. - madridista.hu

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
De ha az idei Szuperkupát nézzük, akkor az a többmillió euró csak a hazai meccsel a jegyárakból visszajön. És akkor nem kell elutazni PRC-be. De végülis logikus. A Real hazai közönség előtt harcolta ki a bajnokságot, mi hazai közönség előtt a kupát, tehát logikus átvinni a... Persze idén ezt még nem kéne megcsinálni, de akár jövőre is lehet egy ugyanilyen leosztás... Nem mai a hír, de még mindig undorodom tőle.Andris írta:Nem hinném h bármelyik csapat van olyan luxus helyzetben, hogy egy oda-vissza repülőút és plusz 1 v 2 nap pihi az időeltolódás miatt ne érjen meg többmillió eurót.
Nem is beszélve róla h talán a kupa is kell nekik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, értelmetlen lenne innentől kezdve két meccsen eldönteni a Szuperkupa sorsát, hiszen az eddig kétmeccses felvonásnak az volt a célja, hogy egyet egyik csapat otthonában játszanak, egyet pedig a másik csapatéban. De mivel ez az új helyszín semleges, így fölösleges lenne két meccs, amik között csak malmoznak a játékosok. Én is régebb óta szerettem volna egy meccsen letudni ezt a kupát (meg aztán idény elején amúgy is még nincsenek erejük teljében a játékosok, a csapatok formája sem az igazi), így most lesz erre lehetőség.ab1daL írta:És akkor marad a két meccses eljárás, vagy akkor gondolom csak egy meccs fog dönteni?! Ennek azért örülök, mindenhol egy meccsen dől el a szuperkupa, csak itt volt trend ez a két meccs..