Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Debrától szívesen kapnék olyan képeket én isElküldve: 2012.07.11. 07:29:39 Hozzászólás témája:
Nagyon jó hogy Game belinkelte a 3ik évadot Tényleg aki nem látta mint pl Sanama érdemes megnézni szokásos beteg részek vannak
(pont a 2ik rész ahogy emlékszem a dick pic rész, HARMON!!!!!! imádom )
Én most a Boardwalk Empire-t darálom. Nagyon király kis sorozat.Sanama írta:dobjatok már be pár sorozatot, nem tudom mit nézzek.
az alábbiakat már láttam:
Szökés,Lost,Dexter,Spartacus,GoT,Walking Dead,HIMYM,Modern Family,Entourage,2pasimeg1kicsi
Kösz, hogy említetted, rohadt nagy sorozat, de valamiért abbahagytam a 2. szezon végén, most akkor szépen végigpörgetem a harmadikat. Egyébként akit érdekel, fent van indavideo-n feliratosan (szerk.: 2. részhez nincs, de a többihez van felirat):Bob_Marley írta:BMS-t amúgy végig nézte még valaki???
Akkor lehet bele is kezdek. Ha a Torchwood tetszett, szerintem a Doctor Who is tetszene. Szerintem utolsó két évad alapján egyik legjobb sorozat, de pl az 1. évad hihetetlenül gagyi.. A 2. és 3 évad inkább felemás, néha van egy atomjó rész, utána egy gyengébb. Az 5. évadtól kezdve viszont egyik legjobb sorozat lett. Amióta Matt Smith játsza a Doctort egyre jobb a sorozat, szóval érdemes elkezdeni szvsz.messideco írta:Igen, de a Doctor Who-t még nem láttam. Anélkül is élvezhető a sorozat
7000
van 3ik évad?Bob_Marley írta:BMS-t amúgy végig nézte még valaki???
Gondolom igen, emlékszem talán Rinku dobta ide be a köztudatba, iszonyat beteg a 3ik évad
S rájöttem nem is biztos Alexnek a legjobbOké amikor kezdő lesz és külön szoba csajokkal
De Harmon a rugó az egyik legnagyobb forma
![]()
Úgy tudom nem lesz 4ik évad, kár érte jó kis 20 perces agylerohasztó részek voltak mindig
Én végig néztem, nagyon állatBob_Marley írta:BMS-t amúgy végig nézte még valaki???
Sons of anarchy, Blue Montain State, Office (US), Family Guy, Big Bang Theory. Ja és Jóbarátok, bár ez gondolom csak véletlenül maradt ki.Sanama írta:dobjatok már be pár sorozatot, nem tudom mit nézzek.
Szökés,Lost,Dexter,Spartacus,GoT,Walking Dead,HIMYM,Modern Family,Entourage,2pasimeg1kicsi
A Torchwood az az a sorozat aminek az alapja a Doctor who, igaz?messideco írta:Big bang theory, Torchwood, az utóbbit most nézem, esetleg a Californication
Amerikai fater, Family Guy, Agymenők, Hazudj, ha tudszSanama írta:dobjatok már be pár sorozatot, nem tudom mit nézzek.
Agymenők, Family Guy.Sanama írta:dobjatok már be pár sorozatot, nem tudom mit nézzek.
Californication tényleg jó. Plusz nem tudom eleget ajánlani a Breaking Bad-et, ja a SoA is a kedvenceim között van.Sanama írta:dobjatok már be pár sorozatot, nem tudom mit nézzek.
2-3 éve eszméletlen mód rá vagyok kattanva a sorozatokra.
Az általam említett sorozatot láttad vagy itt is trailer alapján nyomod?Kash írta:Helyette inkább nézd a "Tudorok" cimű sorozatot, pont olyan szenny mint ez. (Az más kérdés, hogy nekem személy szerint bejön a "Tudorok" cimű sorozat.kanty írta:Downton Abbey-t valaki nézi? Elég jókat olvastam róla. Kap egy esélyt.)
Helyette inkább nézd a "Tudorok" cimű sorozatot, pont olyan szenny mint ez. (Az más kérdés, hogy nekem személy szerint bejön a "Tudorok" cimű sorozat.kanty írta:Downton Abbey-t valaki nézi? Elég jókat olvastam róla. Kap egy esélyt.