2012.07.10. 12:03:24
Továbbra is csak 2 név van számomra a tarsolyban: Javi Martinez, Hummels. Ez így volt nyár elején is, most is és addig amíg nem igazolunk vkit. Fölösleges félmegoldásokban gondolkozni, mert arra tuti ráfázunk. Már most kiráz a hideg, ha arra kell gondolni, hogy mondjuk egy Jonathan dos Santosra kell bíznunk a labdaszerzést... Ugyanez igaz Sergi Robertora és ebben az Oriol Romeuban sem vagyok egyáltalán biztos. Az ára tényleg túlzó Javi Martineznek, mert sztem 30-nál többet nem ér, de vhogy meg kell szerezni, mert bármi történik Busival, vagy bárkivel a védelemben, aztán megint szépen nézünk ki. De ezekben az emlegetett francia sztárjelöltekben sem vagyok annyira biztos. Azért ha belegondolunk, hogy mondjuk megkapná Keita perceit és még jópárszor besegítene a védelembe, akkor sem állnánk egyáltalán rosszul. 1 szó, mint 100, olyan embert kell hozni, aki ha kell bírja a nyomást és lehet rá számítani. A fél megoldásokat meg felejtsük el, abból rosszul jövünk ki.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor