Nem arról van szó hogy nem jó a kiszemelt személy csak ami sok az sok

Még ha Thiago Silváért kérnek ennyit az reálisabb csak hát tudjuk hogy ő nem jön.
Mindegy is ők jobban értenek hozzá mint én ha ő kell hát ő kell én bízom bennük.
mondjuk a kiszemelt személyek jók, csak az árakkal lehetne még alkudozni...Hama írta:Javi Martine ennyire jó futballista lenne, hogy közel 50 millióba kerülne?Szerintem ez erős túlzás...
Ha meg is vásárolja a Barca biztos vagyok benne hogy olcsóbban.Egyrészt mert nincs ennyi pénzük másrészt meg nem hülyék bizonyították már az elmúlt években hogy jó igazolás politikájuk van.
Hummels, T. Silva.Attika 25 írta:Kb. erre számitottam.Zozzy 5 írta:
Vanczák Vilmos
Kb. erre számitottam.Zozzy 5 írta:
Vanczák Vilmos
Vanczák VilmosAttika 25 írta:Mindenféle okoskodás nélkül kérdem, de szerintetek ki az a tuti védő akinek a leigazolásában semmi kockázat nem lenne, hosszú távú megoldást jelentene, ismeri többé-kevésbé a Barca játékát és biztosan nem lenne mellé fogás és még ki is jönne a 26 millából. Kiváncsian várom a neveket.
Szerintem ezt nem kell ilyen komolyan venni. 40 a kivásárlási ára ami a jelenlegi piacon nem is magas. Általában a tárgyalások jóval ez az összeg alatt folynak. Szerintem az hogy Bilbao 40-et mond csak annyit jelent hogy eszük ágába sincs elengedni Martinezt.MessiFan írta:Nevetséges ár egy ilyen játékosért, akkor Busquets vagy Mascherano meg 50-et ér?
Én azt mondom, hogy vagy hozzuk vissza Romeut, vagy keressünk más megoldást, mert Martinez a legkevésbé sem ér ennyi pénzt, főleg nem a padra.
Engem az se hatna meg ha nem igazolnánk senkit, mert így sem olyan vészes, csak majd több lehetőséget kapnak a fiatalok.
Egy a baj, hogy a Chelsea semmilyen anyagi kényszerben nincs. Nekik tökéletesen megéri még 1 évet várni arra, hogy Romeu befusson, és akkorMichaaBee írta:A 10 millió azt jelenti, hogy ha annyit kicsengetünk, akkor a Chelsea-nek nincs választása. De nyilván, hogyha nem számítanak rá, akkor először ilyen 5-6 millióval kell kopogtatni, hátha összejön.Chino írta:Nem vagyok túlságosan képben ez ügyben, de az opciós jogoknál kőbe van vésve, hogy csak a szerződésben feltüntetett összegért lehet elvinni vagy az csak a plafon és mindenképp el kell engedniük esetleg alkudozni, mint egy „sima" igazoláskor lehetséges?
Mert ha DM a jövőben sem fog rá számítani talán lehetne tárgyalni a Chelsae-vel.
Tavaly 5 millióért engedtük el, most ha 10-ért jön vissza az még nem "égetés", ahogy azt már sikerült ebben a topicban olvasnom...
Természetesen nem akkora égés. De mégis azért szomorú, ha megint megtörténik, hogy vissza kell vásároljuk egy régebbi játékosunkat. Másrészt pedig, látszott Alba megvételénél, hogy milyen sokat számítanak a milliók, 1 milliót legalább le akartak faragni a 15óből. - sikerült. Ahogy Rossel elmondta, mindegy cent számít. Főleg ha spórolni akarnak jővőre Neymarra.MichaaBee írta:Tavaly 5 millióért engedtük el, most ha 10-ért jön vissza az még nem "égetés", ahogy azt már sikerült ebben a topicban olvasnom...
A 10 millió azt jelenti, hogy ha annyit kicsengetünk, akkor a Chelsea-nek nincs választása. De nyilván, hogyha nem számítanak rá, akkor először ilyen 5-6 millióval kell kopogtatni, hátha összejön.Chino írta:Nem vagyok túlságosan képben ez ügyben, de az opciós jogoknál kőbe van vésve, hogy csak a szerződésben feltüntetett összegért lehet elvinni vagy az csak a plafon és mindenképp el kell engedniük esetleg alkudozni, mint egy „sima" igazoláskor lehetséges?
Mert ha DM a jövőben sem fog rá számítani talán lehetne tárgyalni a Chelsae-vel.