Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ki mondta?Kash írta: soadroli meg majdnem csak horrort néz..
Igen, ment itt a duma, mivel állitólag Bob nem néz rajzfilmeket, soadroli meg majdnem csak horrort néz...Én meg megnéztem a filmet(L.K), pontoztam, beszéltem róla, de nem volt elég...Eazzy írta:Nem akadtam én ki, de nem olyan jó ám, amikor jóhiszeműen olvasom a topikot, hogy valami fontos inforól le ne maradjak, erre megy a duma Kashről, meg hogy milyen filmet nem lehet ajánlani, mert valakinek nem jön be a stílus...Ne haragujatok, de ez elég vicces.
Egyébként ha mondtam volna, nem pedig írtam volna amit írtam, akkor nem veszitek ennyire magatokra, mert nem volt ám bennem semmi támadó szellem, csak lehagytam a szmájlit.
Pontosan ezt tesszük, ha nem tűnt volna fel. Mondjuk egy dolgot kifelejtettél: értékeled!Eazzy írta:Végigolvastam az eddigieket, istenem...elcsesztem az életemből vagy fél órát...
Valaki ajánl egy filmet, megnézed, lepontozod, majd éled tovább az életed. Ennyi. Őszintén mondom, hogy annyira, de annyira hülyék vagytok.
akkor minek jelentkéztél ennyi hülye közé?Eazzy írta:Végigolvastam az eddigieket, istenem...elcsesztem az életemből vagy fél órát...
Valaki ajánl egy filmet, megnézed, lepontozod, majd éled tovább az életed. Ennyi. Őszintén mondom, hogy annyira, de annyira hülyék vagytok.
Nem akarlak kijavítani, de úgy emlékszem, a rendező személyes visszaemlékezése azzal zárul, hogy rájön, hogy ő a ezeket a világító flare-ekkel (találó magyar szó most nem jut az eszembe rá) segítette a mészárlást. Ez tulajdonképpen a wikipédián is fenn van, hogy az izraeli hadsereg éjszaka kvázi a világítás biztosításával segítette a népirtást.recrea írta:Számomra ez azt jelenti, h ekkor jön rá arra/ismeri be, h bizony ezekben a mészárlásokban aktívan részt vett, Ari Folman rendező pedig ismeri be azt, h mégis az izraeli katonák mészároltak, egyfajta tükröt állítva saját népe elé. Palesztin részről egész másképp lenne bemutatva a dolog.
Tedd megsoadroli írta: Majdnem
Nem értem miért hiszitek azt, hogy csak horrorfilmeket nézek...egyáltalán nem
Kurdtnak már elküldtem pü-ben, szóval ő is tudja már![]()
Ha valaki kíváncsi, akkor Mozi&Filmek topicba beírhatom azokat, amin gondolkodtam hogy majd bedobom ide.
Majdnemvisca el barca írta: péntek 13. na végre, uis régen láttam
péntek 13. na végre, uis régen láttamsoadroli írta:Miért vagyok 2x?sjd írta:
Más: idáig 20 embernek van hozzáférése a doksihoz, mivel ebben soadroli 2x van, ezért még 3 ember emailjét várom.![]()
Amúgy már meg van az ajánlásom, ígérem ezúttal nem kell csalódnotok
dexter7-tel hívtalak meg, barcafan7-ről nézed, és mind2-t kiírja a listábasoadroli írta: Miért vagyok 2x?![]()
Miért vagyok 2x?sjd írta:
Más: idáig 20 embernek van hozzáférése a doksihoz, mivel ebben soadroli 2x van, ezért még 3 ember emailjét várom.
Bocs, mindössze csak 3 rovatot csináltam segítségképpen a doc-ban, mivel sejtettem, hogy lesznek, akiknek a filmek megtalálása problémát fog okozni, majd betettem oda a linkeket teljesen önszorgalomból.kanty írta: Talán azt az energiát, amit ennek a bekezdésnek a bepötyögéséhez felhasználtál, arra is fordíthattad volna, hogy segíts neki.
Talán azt az energiát, amit ennek a bekezdésnek a bepötyögéséhez felhasználtál, arra is fordíthattad volna, hogy segíts neki.sjd írta:
messideco: sztem nem kell megint végletekbe esni, inkább szeretném látni azt a lelkesedést most a Kash-nek való segítség terén azoktól az arcoktól, akik ugyanilyen lelkesen hívták meg őt a klubba (Bob_Marley, kanty, kurdt)![]()
én meg annak, hogy fulladjon belevisca el barca írta:Bob_Marley írta:az Őslények Országában is írtam abszolút tetszett az utópisztikus világkeresés gondolatbooob
![]()
megölsznekem kb annyira futotta film közben, h drukkoltam röpcsinek bele ne fulladjon a vízbe. nem kell itt mindig mindenben a tartalmat keresni, főleg nem egy 6 éveseknek készült dínós filmben...
nem feltétlenül kell minden ajánlásnak bármiféle pluszt adnia. kanty filmje is azért tetszett marhára, mert bekapcsoltam, 2 órán keresztül rohadtul élveztem, majd kikapcsoltam. ennyi. nem feltétlenül azért filmezek h tágítsam az agyam (manapság meg pláne)Bob_Marley írta:Kb ezzel írtad le amivel nekem "bajom" van.
Hogy várhatsz el egy rajzfilmtől hogy az erkölcsileg és több más szempontból is pluszt adjon neked (amiért alapból leül az ember filmet nézni) miközben mondjuk 6 éveseknek készülts a legtöbbről rohadtul nem ez mondható el???
Viccesen megfogalmazva én pl úgy gondolom előre felé akarok haladni, s nem visszafele.
Túltárgyaltuk marad minden a régiben, már sajnálom hogy már most előre 1-2 infot írtam a saját ajánlásommal kapcsolatban.
Kb ezzel írtad le amivel nekem "bajom" van.visca el barca írta:nem kell itt mindig mindenben a tartalmat keresni, főleg nem egy 6 éveseknek készült dínós filmben...
Bob_Marley írta:az Őslények Országában is írtam abszolút tetszett az utópisztikus világkeresés gondolat