Csak éppen Tello-ért jó esetben is kapnánk 2 millát, míg Ibi-ért akár 8-9-et.nagyatyesz írta: Elől viszont érdekes, hogy felvetődött Affelay eladása. Itt a Barcában sok mindent még nem tudott letenni az asztalra, de nem rossz játékos ő. Itt nálam a kezdő a Villa, Messi, Sanchez hármas, Pedro egy tuti csereember, míg nekem tavaly Cuenca jobban tetszett, és jobban beleillik a Barcába, mint Tello. Én őt adnám el, vagy adnám kölcsön, nem Ibit.
A Hummels-Cabaye kettős is beleférhet (bár az már az álom kategóriába tartozna), ha eladnánk Afellayt és/vagy Adrianót.Attika 25 írta: Én is ugynaerre gondoltam, szerintem erősen benne is van a pakliban. Jönni fog egy vkp az tuti (Cabaye, Romeu vagy Cabaye) kb. 10-15 milla értékben, a maradékból meg hozunk egy védőt aki nem lesz alapember de arra jó lehet, hogy ha esetleg Puyol kiesik (sajnos erre jó esély van), Pique-nek megint megint feláll a farka Shakira-ra pár hétre akkor tud segiteni a csapaton, többet hozzá tud tenni a játékhoz, mint a fiatalok, mert esetleg van tapasztala....... Ilyen játékos lehet Tasci.
Nem kell lehurrogni, mert khv. poszton [auto_cenzúra] rosszul állunk, az sokkal égetöbb lenne, mint a vkp. Van 3 emberünk 2 posztra és 60 meccsre, ez kb. vicc (a Muniesa-ra meg Barta-ra nem lehet alapozni), kell egy jó képességű, tapasztalt védő, aki nyilván a világot nem fogja megváltani, de képes egy viszonylag jó teljesitményre. A Real-nál pl. Arbeloa ilyen, nem sztár, nem is nyújt kimagaslót, de stabilan hoz egy jó átlagot, amivel még alapember is lett (igaz minden évben keresgélnek a posztjára). Nálunk nem kell, hogy alapember legyen, csak legyen megbizható és egy pici ügyesség, tökösség párosuljon mellé.
Ilyen szempontból Lúció tökéletes lett volna... Ingyen lett volna, rutint mondanom sem kell. A kora miatt meg a fiatalok is túlléphettek volna rajta egy bizonyos idő után. Egy olcsó rutinos rókára gondoltam (vagy Hummelsre).Attika 25 írta: Én is ugynaerre gondoltam, szerintem erősen benne is van a pakliban. Jönni fog egy vkp az tuti (Cabaye, Romeu vagy Cabaye) kb. 10-15 milla értékben, a maradékból meg hozunk egy védőt aki nem lesz alapember de arra jó lehet, hogy ha esetleg Puyol kiesik (sajnos erre jó esély van), Pique-nek megint megint feláll a farka Shakira-ra pár hétre akkor tud segiteni a csapaton, többet hozzá tud tenni a játékhoz, mint a fiatalok, mert esetleg van tapasztala....... Ilyen játékos lehet Tasci.
Nem kell lehurrogni, mert khv. poszton [auto_cenzúra] rosszul állunk, az sokkal égetöbb lenne, mint a vkp. Van 3 emberünk 2 posztra és 60 meccsre, ez kb. vicc (a Muniesa-ra meg Barta-ra nem lehet alapozni), kell egy jó képességű, tapasztalt védő, aki nyilván a világot nem fogja megváltani, de képes egy viszonylag jó teljesitményre. A Real-nál pl. Arbeloa ilyen, nem sztár, nem is nyújt kimagaslót, de stabilan hoz egy jó átlagot, amivel még alapember is lett (igaz minden évben keresgélnek a posztjára). Nálunk nem kell, hogy alapember legyen, csak legyen megbizható és egy pici ügyesség, tökösség párosuljon mellé.
Én is ugynaerre gondoltam, szerintem erősen benne is van a pakliban. Jönni fog egy vkp az tuti (Cabaye, Romeu vagy Cabaye) kb. 10-15 milla értékben, a maradékból meg hozunk egy védőt aki nem lesz alapember de arra jó lehet, hogy ha esetleg Puyol kiesik (sajnos erre jó esély van), Pique-nek megint megint feláll a farka Shakira-ra pár hétre akkor tud segiteni a csapaton, többet hozzá tud tenni a játékhoz, mint a fiatalok, mert esetleg van tapasztala....... Ilyen játékos lehet Tasci.S.Agüero írta:Találni kell egy VKP-t. Romeunak örülnék tán a legjobban. De nekem megfelelne a M'Vila/Cabaye/Capone hármas egyike is.
Az is elképzelhető, h veszünk egy ilyen csere szintű KH-t.
![]()
Ez új, erről nem olvastam még. Köszi az infót!kurdt írta:Így volt, de végül maradt Bielsa, így minden bizonnyal marad Martinez is.
Így volt, de végül maradt Bielsa, így minden bizonnyal marad Martinez is. T. Silva meg ment a PSG-be, innentől pedig nem tudom, hogy ki jelenthetne minőségi erősítést...Rajmó írta: úgy tudom, hogy Bielsa már több mint egy hete nincs a bilbaonál. szóval szerintem nem miatta marad, hanem mert szereti a csapatát, lehet úgy van vele, hogy még egy szezont lehúz ott és utána megy el valahova. reményeink szerint a barcát választja
úgy tudom, hogy Bielsa már több mint egy hete nincs a bilbaonál. szóval szerintem nem miatta marad, hanem mert szereti a csapatát, lehet úgy van vele, hogy még egy szezont lehúz ott és utána megy el valahova. reményeink szerint a barcát választjaLego írta:Sajnos várható volt, hogy Martínez marad...valszeg Bielsa miatt...
ezt most nem értem... milyen mellékelt ábra?kurdt írta:Én is gondoltam már erre, de a mellékelt ábra egyelőre nem ezt igazolja...Sanama írta: ez a pénz dolog...tavaly is elmondtam, hogy ez csak kamu. ha azt mondjuk nincs pénzünk igazolni, könnyebb tárgyalni.
Egyetértek!Castiel írta:De Oriol hazahozatala lenne a legjobb.
Én is gondoltam már erre, de a mellékelt ábra egyelőre nem ezt igazolja...Sanama írta: ez a pénz dolog...tavaly is elmondtam, hogy ez csak kamu. ha azt mondjuk nincs pénzünk igazolni, könnyebb tárgyalni.
nincs. a Milan évente fizet x összeget Ibráért, ez szerződésben le van írva, ezen meg nem nagyon lehet változtatni szerintemkurdt írta:Az jutott eszembe, hogy ha a Milan most eladja Silvát és Ibrahimovićot a PSG-nek 65-ért, akkor igazán kiperkálhatnák azt a 24-et Ibráért (vagy amennyit még nem fizettek ki ebből) és azt hozzá lehetne csapni ahhoz a 26-hoz, ami most rendelkezésre áll. És mindjárt több lehetőség lenne igazolni...
Mit gondoltok, ez hülyeség vagy van benne ráció?
Ha akkora baj lenne akkor még Puyol is tudna balbekket játszani,de amúgy énse adnám el Adrianot,az már feltűnt,hogy megvagyunk Afellay nélkül,ha játszott akkor se tudott extrát mutatni,most van érdeklődő is felőle nyugodtan mehet!Stalkyard írta:Szerintem meg pont nem kéne eladni Adrianot, mivel eléggé kérdéses, hogy Abidal pályára lép-e még a Barcában. Ha nem, és eladjuk Adrianot, akkor egy darab balhátvédünk lesz, aki bármikor megsérülhet, és kakiban vagyunk. De gondolom nem kell magyaráznom.