Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5. helyen húztam, a 2 kicker valószínűleg kicsit fölösleges is lesz, de elég erősnek éreztem a 4 WR-t és RB-t (igaz Mendenhall sanszos, hogy kihagyja az első pár meccset).Eazzy írta:Na úgy látom közben sikeresen be is léptél.Xanthor írta:NFL fantasyba beszállnék én is. Az nfl.com-on pont ma draftoltam a csapatomat, ilyenre sikerült:
QB Cam Newton, Matt Schaub
WR Victor Cruz, Dwayne Bowe, DeSean Jackson, Michael Crabtree
RB Marshawn Lynch, Shonn Greene, Rashard Mendenhall, Stevan Ridley
TE Rob Gronkowski, Brent Celek
K Mason Crosby, Neil Rackers
DEF Baltimore Ravens
Akkor már tuti ESPN lesz? Számomra az nfl.com átláthatóbb, de persze alkalmazkodok a többséghez.
Ez a draftod elég király lett, hányadik helyen húztál?
Egyébként a többieknek mondom, hogy lehet jönni befelé a ligába!
hogy ne kelljen annyit visszakeresni:
ID: 128441
Jelszó: eurobarca
Na úgy látom közben sikeresen be is léptél.Xanthor írta:NFL fantasyba beszállnék én is. Az nfl.com-on pont ma draftoltam a csapatomat, ilyenre sikerült:
QB Cam Newton, Matt Schaub
WR Victor Cruz, Dwayne Bowe, DeSean Jackson, Michael Crabtree
RB Marshawn Lynch, Shonn Greene, Rashard Mendenhall, Stevan Ridley
TE Rob Gronkowski, Brent Celek
K Mason Crosby, Neil Rackers
DEF Baltimore Ravens
Akkor már tuti ESPN lesz? Számomra az nfl.com átláthatóbb, de persze alkalmazkodok a többséghez.
Ha jól veszem ki a beszélgetésből, akkor a Slither féle yahoos liga lesz végül.Xanthor írta:Akkor már tuti ESPN lesz? Számomra az nfl.com átláthatóbb, de persze alkalmazkodok a többséghez.
Ha beállítalak commissionernek, akkor minden jogod meglesz.Eazzy írta:Két dologra kérném akkor Slithert!
Az egyik, hogy mondja mér meg, hogy ha én belépek a jelenlegi ligába, akkor megtudom-e csinálni az összes beállítást normálisra admin joggal, vagy inkább csináljak én egy ligát?
A másik....hmm, közben eszembe jutott más megoldás erre.
Hát az valóban nagy kárEazzy írta:Kát hogy nem tudunk amúgy élő draftot csinálni...mármint úgy, hogy összeülünk, piálunk, és választunk közben játékosokat
Tocy írta:NFL-comon miért nem jó?
Ha eldől, hogy hol lesz, akkor tudok segíteniTocy írta:Én is játszanék, de nem játszottam még fantasyt, valaki elmondhatná mit és hogyan kell ahhoz, hogy regelhessekSlither írta:Szeptember 5.-kén indul az NFL szezon, ezért már most megcsináltam hozzá a fantasy ligát. Jelentkezzen aki játszani akar, aztán lassan meg kéne beszélni a beállításokat meg a draft időpontját. Augusztusban USA-ban vagyok, így az időeltolódás miatt nehéz lesz időpontot egyeztetni, ezért jó lenne egy júliusi dátum.![]()
Link: http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/128441
Én is játszanék, de nem játszottam még fantasyt, valaki elmondhatná mit és hogyan kell ahhoz, hogy regelhessekSlither írta:Szeptember 5.-kén indul az NFL szezon, ezért már most megcsináltam hozzá a fantasy ligát. Jelentkezzen aki játszani akar, aztán lassan meg kéne beszélni a beállításokat meg a draft időpontját. Augusztusban USA-ban vagyok, így az időeltolódás miatt nehéz lesz időpontot egyeztetni, ezért jó lenne egy júliusi dátum.![]()
Kámán, gyere márMichaaBee írta:Ugyan az NFL annyira nem az én asztalom és szerintem ebből kihagyom most a fantasyt (NBA-re jövök megint.), de szerintem alapvetően a yahoo-s ligák jobbak az espn-eseknél. Mindkettő más egy kicsit, mindenki eldöntheti, hogy neki melyik szimpatikusabb, de szerintem nem lehet azt mondani, hogy az egyik objektíven jobb a másiknál.
Július közepe van, pont most kezdtem el nekifutniSlither írta:s amúgy sem akarok még egy helyre beregisztrálni.![]()
Jelentkey be a ligába, aztán beraklak adminnak.
Túl sokáig vártál, és amúgy sem akarok még egy helyre beregisztrálni.Eazzy írta:Most akkor ezt nem én csinálom?Slither írta:Szeptember 5.-kén indul az NFL szezon, ezért már most megcsináltam hozzá a fantasy ligát. Jelentkezzen aki játszani akar, aztán lassan meg kéne beszélni a beállításokat meg a draft időpontját. Augusztusban USA-ban vagyok, így az időeltolódás miatt nehéz lesz időpontot egyeztetni, ezért jó lenne egy júliusi dátum.![]()
Csak mert én már elkezdtem szépen utána nézni mindennek, ráadásul nekem az espn ligáját javasolták, azt mondják az a legjobb fantasy football oldal.
Most akkor ezt nem én csinálom?Slither írta:Szeptember 5.-kén indul az NFL szezon, ezért már most megcsináltam hozzá a fantasy ligát. Jelentkezzen aki játszani akar, aztán lassan meg kéne beszélni a beállításokat meg a draft időpontját. Augusztusban USA-ban vagyok, így az időeltolódás miatt nehéz lesz időpontot egyeztetni, ezért jó lenne egy júliusi dátum.![]()