De az biztos, hogy SEMMIT se kap a csapatunk a részvételéért? Akkor a Barca hagyja ki Hamburgot, és menjen a következő barimeccsre.... >.>
szerk: vagy B keret játsszon csak.
de ez már OFF

Pontosan, el sem érdemes olvasni őket, mindenki ugyanazt mondja, a kérdéstől 3 kilóméterre mond 2 közhelyet és ennyi.socio66 írta:de ilyenkor nem egy ember teszi fel a kérdéseket, hanem több újságíró egyet-egyet, azért lehetnek hasonlóak.Sanama írta:ez az interjú csak szerintem botrányos? Ki tette fel ezeket a kérdéseket? minden harmadik kérdés vagy a gólokra vonatkozott, vagy az aranylabdára, és mindig ugyanazt mondta el... de csak meg kell kérdezni még egyszer.
enyhén szólva unalmas
egyébként olyan szinten semmitmondóak, és közhelyesek ezek a nyilatkozatok, hogy elolvasni sem érdemes őket, jön egy kérdés, és már tudom rá a választ.
nehogy véletlenül valaki elejtsen egy egyéni véleményt, nehogy tegyen bele egy kis színt, csak a sablon.
de ilyenkor nem egy ember teszi fel a kérdéseket, hanem több újságíró egyet-egyet, azért lehetnek hasonlóak.Sanama írta:ez az interjú csak szerintem botrányos? Ki tette fel ezeket a kérdéseket? minden harmadik kérdés vagy a gólokra vonatkozott, vagy az aranylabdára, és mindig ugyanazt mondta el... de csak meg kell kérdezni még egyszer.
enyhén szólva unalmas
Ennyire nem kell kiakadni ezen, ez egy teljesen általános eljárás az újságírásban (különösen a sportújságírásban), hogy kapnak egy interjút külső forrásból.Boixos írta:de milyen szánalmas már az, h egy goal.com-szrt fordítgatnak le... miért nem írnak maguktól vmit?
szánalmas, röhejes és pitiáner ez az egész.
de a spanyol rész sem kutya...
Viszont, ha tényleg a goal. com oldalról lett lehozva, akkor azért már más.. Régebben mikor olvastam a KSt, ott mindig goal.comról voltak lehozva az interjúk...Boixos írta:de milyen szánalmas már az, h egy goal.com-szrt fordítgatnak le... miért nem írnak maguktól vmit?
szánalmas, röhejes és pitiáner ez az egész.
de a spanyol rész sem kutya...
Dettó. Remélem tönkre is mennek.Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/15 ... be_messiek
Meg is érdemlik.
Ezt a szennyet amit ma újságírásnak neveznek... szégyen.
Remélem jó sok pénzbe fog kerülni a KS-nak, túl sokba is, ki se tudják fizetni!
Valószínűleg Messi szüleinek szüksége van 10-15 millió forintra amennyit ebből a perből nyerhetnénekZsolti95 írta:Nem értem az egész dolgot!A ks nem megy el a játékosokhoz interjút csinálni, hanem valahonnan fordítják, akkor Messi miért nem a forrást pereli be?Amúgy meg honnan tudja h van ilyen h ks?Nem mindegy neki miket írnak róla egy ilyen kis országban , végül is nem azt írták h megölte a nagyszüleit egy sörétessel, csak annyit h némának hitték a csapattársai mert szótlan volt...
am lehet h nem is Messi balhézik, csak a családja akar még egy kis + zsebpénzt.....
Komolyan ez már a legalja... Hihetetlenül szégyen ez a magyar újságírás.Tomsa írta:note: Messi has denied giving an interview to hungarian magazine "kepes", the quotes from the interview published yesterday are fake [telam]
Wb Messi: "I don't like it that they publish interviews I never gave. A Hungarian magazine says they interviewed me, but that's not true."
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyből tudtam, amikor elolvastam, csak nem gondoltam volna, hogy kiderülSzégyen...