Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az enyém lesz a legjobbmessideco írta:Meggyőződésem, hogy ez a film lesz a kör egyik legjobbja
In Time hozzászólásait olvasgattam és említették, h egyes elemei hasonlítanak rá, ugye a rendező személye miatt. Egyébként az In Time egészen a kaszinós részig nagyon tetszik, utána közepes.sjd írta:Leülök, egyes.messideco írta:Dani: az ajánlás körülményére vonatkozik![]()
Úgy értelmeztem, hogy a film (Gattaca) hsz-eit böngészve jött rá, hogy az In Time a prequel-je![]()
Bár azt hiszem a mostani trendtől nem ütött volna el, ezt kavart meg engem is
Leülök, egyes.messideco írta:Dani: az ajánlás körülményére vonatkozik
Ez ténylegesen jelentkezik is valamiben, vagy csak ugyanaz az univerzum?recrea írta: Előzménye az "In Time" című film, Justin Timberlake-el, e film hozzászólásait olvasva bukkantam rá.
Húúúúrecrea írta:Ajánlás:
Előzménye az "In Time" című film, Justin Timberlake-el, e film hozzászólásait olvasva bukkantam rá.
Andrew Niccol mindkét filmnek a rendezője.
Biztosan láttátok már páran, de egyeseknek Réz Bandi sem tudna olyan filmet ajánlani, amit nem látott.Tököm tele is van veletek.
![]()
Tehát:
Gattaca
http://www.imdb.com/title/tt0119177/
(Tolom a doksiba is, de az ugyanazon feliratot egyelőre nem találom hozzá, szinkronos linkem nincs, nem is tudok, minden filmet felirattal nézek.)
Réz Bandi nekem azt ajánl, amit akar, attól még egy vicc marad az ember.recrea írta:Ajánlás:
Előzménye az "In Time" című film, Justin Timberlake-el, e film hozzászólásait olvasva bukkantam rá.
Andrew Niccol mindkét filmnek a rendezője.
Biztosan láttátok már páran, de egyeseknek Réz Bandi sem tudna olyan filmet ajánlani, amit nem látott.Tököm tele is van veletek.
![]()
Tehát:
Gattaca
http://www.imdb.com/title/tt0119177/
(Tolom a doksiba is, de az ugyanazon feliratot egyelőre nem találom hozzá, szinkronos linkem nincs, nem is tudok, minden filmet felirattal nézek.)
Meggyőzött az érved, nincs új szabály.kanty írta:Szerintem ez felesleges.kurdt írta: Más: nagy felháborodást váltana ki egy olyan új szabály (nem mostantól, hanem mondjuk jövő héttől), hogy aki nem rakja be időben (vasárnap éjfélig) az ajánlását vagy nem küldi el nekem előtte, vagy nem jelzi, hogy nem fog menni, egyszóval felszívódik, az repül?
Pl nálunk előszeretettel lelopják a kábelt, ezért egyik-percről a másikra elmegy a netem és lehet, hogy pár napig nem is javítják meg. Ilyenkor kiraksz egyből, ha én kellene ajánljak? Pedig egy hasonló szituban nem lennék hibás. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy simán lehet olyan, hogy valaki önhibáján kívül kerül hasonló helyzetbe.
Akkor lenne értelme bevezetni, ha lenne rá példa, hogy valaki felszívódott, elfelejtette bedobni az ajánlását. Amíg ilyen nem volt, addig felesleges, szerintem.
Szerintem ez felesleges.kurdt írta: Más: nagy felháborodást váltana ki egy olyan új szabály (nem mostantól, hanem mondjuk jövő héttől), hogy aki nem rakja be időben (vasárnap éjfélig) az ajánlását vagy nem küldi el nekem előtte, vagy nem jelzi, hogy nem fog menni, egyszóval felszívódik, az repül?
Idegek húzása továbbra is folyamatban...recrea írta:De türelmetlenek vagytok...mindenki megnyugodhat, 8-így jövök az ajánlással, csak PC közelben kell lennem, még nem értem haza.