Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várjuk még ki a dolog végét. Emlékszem, hogy ezt a Sahin gyereket is mindenki úgy beharangozta, hogy csak na... Még 1 meccsen sem játszott a gyerek, de a madridi szurkolók kezdésnek betolták Khedira/Özil helyére. Már akkor majd megszakadtam, és most is. Majd ha játszik és jól teszi azt, akkor azt mondom OK. De még így sem látom a helyét a csapatban. A pénzt meg, amit Te is írtál egyszerűen nevetséges. 25-30 millió is gyönyörű ár lenne érte, nem hogy 40-45.ferninho írta:és ha már itt járunk, nektek mi a véleményetek Modricról? jól járna vele a Real ? (nem pénzügyileg)
El vagy tévedve ember. 40 millió ebből a 90-ből a mezszponzor, amivel egyáltalán nincs is baj. Csak épeszű ember nem tudja azt felfogni, hogy a világon a legnagyobb bevétellel rendelkező csapat minek adná el a stadion nevét 53 millióért? Most nem azért, de mit kezdenének azzal a pénzzel? Adósságot lehet vele rendezni, de utána?Mezner2 írta:Nem értem,miért kéne ezért elitélni a Madridot??? még ha el is fogadják,akkor is teljesen érthető,gondoljatok már bele mennyi 90 MILLIÓ euró,pont olvastam,hogy vmi 15%-al dobná meg az éves költségvetést,az meg elképesztően brutális.
Nem kell itt ez a szentimentalizmus,amikor mi mezszponzort csináltattunk(tudom fals hasonlat) azt is így éltétek meg,a legfontosabb a mai fociban,hogy legyen pénzed megteremteni a körülményeket,hogy a világ tetejére emelkedhess,mindegy,hogy hogyan,ha Bernabeu élne(csakhogy akik ezt a vonalat képviselik,hogy micsoda szentségtörés) ő is ezt csinálná,nyílván akarná,hogy az a klub,amit szeret még feljebb emelkedjen,nyílván Joan Gamper sem szentségtörésnek élné meg a mezszponzorunkat
nah mert mit csinált az utóbbi években?Barcaman1993 írta:de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.
gondolom nem véletlenül szórják a pénzt. az egyik legnagyobb klub által reklámozott társaság biztos nem jár rosszul.Barcaman1993 írta:A hír azt írja, hogy a szponzori szerződésen felül még 53 milliót ajánlana. Magyarul, évente nagyjából 90 milliót csak a Realra költenének. Ebből nekik mi az üzlet? Mert, hogy ez sosem térül meg nekik az biztos. És akkor még hány csapatot szponzorálnak. Nem igazán értem ezeket a befektetőket.daffy írta: ha jól emlékszem az emirates már most kapcsolatban van a reallal és évente 40 millió dollárt fizet. ezek után a stadion már a szponzor részéről számomra érthető próbálkozás
A hír azt írja, hogy a szponzori szerződésen felül még 53 milliót ajánlana. Magyarul, évente nagyjából 90 milliót csak a Realra költenének. Ebből nekik mi az üzlet? Mert, hogy ez sosem térül meg nekik az biztos. És akkor még hány csapatot szponzorálnak. Nem igazán értem ezeket a befektetőket.daffy írta: ha jól emlékszem az emirates már most kapcsolatban van a reallal és évente 40 millió dollárt fizet. ezek után a stadion már a szponzor részéről számomra érthető próbálkozás
ha jól emlékszem az emirates már most kapcsolatban van a reallal és évente 40 millió dollárt fizet. ezek után a stadion már a szponzor részéről számomra érthető próbálkozásBarcaman1993 írta: Vki magyarázza már meg, hogy ebben mi az üzlet? Kezdjük a szponzor részéről. Manapság már a világ minden pontján tudják mi az az Emirates. Most, hogy évenként 53 milliót beletolnánk a stadion nevéért, attól nekik több bevételük lesz? Azt meg tudom érteni, hogy a Real mezen rajta van az Adidas és akkor veszik a mezeket stb. és jön bevétel, de ez... Aztán a másik részről, ha ezt elfogadják, akkor nagyon hülyének kéne lenni. Már évek óta a Real a világ legnagyobb bevétellel rendelkező csapata, nem értem mi kell még? De azt meg egy kicsit szánalmasnak érezném, hogy fűt fát eladnak (nának) azért, hogy egy kicsi + csokipénz leessen. Vhogy nekem ez nagyon hihetetlenül hangzik az egész, de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.
Vki magyarázza már meg, hogy ebben mi az üzlet? Kezdjük a szponzor részéről. Manapság már a világ minden pontján tudják mi az az Emirates. Most, hogy évenként 53 milliót beletolnánk a stadion nevéért, attól nekik több bevételük lesz? Azt meg tudom érteni, hogy a Real mezen rajta van az Adidas és akkor veszik a mezeket stb. és jön bevétel, de ez... Aztán a másik részről, ha ezt elfogadják, akkor nagyon hülyének kéne lenni. Már évek óta a Real a világ legnagyobb bevétellel rendelkező csapata, nem értem mi kell még? De azt meg egy kicsit szánalmasnak érezném, hogy fűt fát eladnak (nának) azért, hogy egy kicsi + csokipénz leessen. Vhogy nekem ez nagyon hihetetlenül hangzik az egész, de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.ferninho írta:itt a hír, nah most ezt kicsit fogalmazzuk át, hogy ütősebb legyen és voálá már tényként is kezelik páran és mindenki fel is háborodik rajta, egyszerű, nemde ?csütörtök, 21:49 - Az ABC szerint az Emirates légitársaság az érvényben lévő szponzori szerződésen felül, szezononként 53 millió eurót fizetne, amennyiben a Real Madrid stadionját átkeresztelnék "Fly Emirates-Bernabéura".
ezt lehetetlen megcsinálni, már maga az elképzelés is nonszensz, főleg aki tudja is, hogy ki volt Santiago Bernabeu...
dehogynem, csak már az emberekben benne van ez a mechanizmus, hogy ha madrid, akkor arra köpködni kell, persze ez fordítva is igaz.csababarca írta:Komolyan nem értem,hogy egy barcásnak egy ilyen híren miért kell felháborodnia?!
nem teljesen mindegy nekünk?
Castiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721
Ezt nem hiszem el! vagyis de! mindegy... szerintetek meddig sűlyednek még???
itt a hír, nah most ezt kicsit fogalmazzuk át, hogy ütősebb legyen és voálá már tényként is kezelik páran és mindenki fel is háborodik rajta, egyszerű, nemde ?csütörtök, 21:49 - Az ABC szerint az Emirates légitársaság az érvényben lévő szponzori szerződésen felül, szezononként 53 millió eurót fizetne, amennyiben a Real Madrid stadionját átkeresztelnék "Fly Emirates-Bernabéura".
egy ajánlat érkezett a realhoz,szó sincs az elfogadásárólCastiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721
Ezt nem hiszem el! vagyis de! mindegy... szerintetek meddig sűlyednek még???
Reméljük nálunk már nem sokáig lesz Sandro... Bár sportszakmai szempontból jól végzi a dolgát(igazolások árai terén mindenképp)Faust írta: Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.
De azzal is egyetértek, hogy amíg Mourinho nálunk lesz, addig itt nem lesz látszólagos béke sem.
Nem hinném.ab1daL írta:"Új szezon, új stratégia." Ez a rejtélyes üzenet volt az utolsó kiírása Eladio Paramésnek, José Mourinho szóvívőjének a Twitterén, majd törölte magát a közösségi portálról.
Na, csak nem
![]()
Egy biztos: Mourinho regnálása előtt az utolsó komolyabb Barca-Real incidens a Figo/disznófej-ügy volt - de azt sem hivatalos személyek, hanem szurkolók művelték.Faust írta:Hja, gondolom ha a Szuperkupán megint paprikás lesz a hangulat, arról megint csak és kizárólag Mourinho és a Real tehet majd.![]()
Bezony. Csak a vak nem látja jo5é kényszeres Barca-gyűlöletét.Faust írta:Egészen biztosan.Nem tudom mennyire lesz nehéz Ramosékat újra lebutítani Real szintre a válogatott után. Nyilván jo5é megoldja, hisz ért hozzá![]()
![]()
Jesszusom.
Mondjuk ő saját magától nem fog támadólagosan fellépni... (tévedés jogát fenttartom)Faust írta:Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.
De azzal is egyetértek, hogy amíg Mourinho nálunk lesz, addig itt nem lesz látszólagos béke sem.
Egészen biztosan.Nem tudom mennyire lesz nehéz Ramosékat újra lebutítani Real szintre a válogatott után. Nyilván jo5é megoldja, hisz ért hozzá
Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.s nem is mutat semmi arra, h a jövőben is ilyen előfordulhat. ugyanis az edzőket a csapat irányitására szokták igazolni, s nem az egész klub irányítására.
Nos, ő az egyetlen is , aki mindent meg is tehet ennek érdekében, ergó ha más trénerek is kicsit szabadabb kezet kaptak volna, lehet elérik ugyanezt... vagy legalább megközelítik, de nem ilyen áron mint amit a Madrid bevállalt.Faust írta:...Amúgy azzal egyetértek, hogy Mourinhonak csak azért van minden megbocsájtva, mert hozza fel a Realt, nem csak a Barca mellé, hanem úgy általánosságban. Végre értelmes szakmai munka folyik, ami Perez előző időszakára kicsit sem volt igaz, így próbálja kiköszörülni a csorbát. A stílusát én sem szeretem (finoman fogalmazva), és nagyon várom már, hogy elmenjen, de amellett nem tudok elmenni, hogy del Bosque óta ő az első edzőnk, akinek van valami fogalma is a dologról, hogy mit hogyan kéne csinálni...[/color]
Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok.Csak a Madridistáknak nem tűnt fel hogy azóta ilyen a helyzet a 2 klub között, amióta a portugál "szabadkőműves" a kasztíl klubnál van!
Hát afelett a szint felett mindenképp, amit a portugál dögevő és bandája képvisel. Viszont nem lehet örökké szótlanul tűrni a mocskolódást.Faust írta: Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok.
Aki amúgy Valdano volt, és azért elég szépen kavarta az ürüléket a csapat háza táján. Két dudás meg sehol nem fér megy egy csárdában.Butragueno-t is milyen szépen eltakarította, pedig a Keselyűnek az élete volt a Real...de mehetett Isten hírével, mert nem értett egyet Mou-val.
Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok.Csak a Madridistáknak nem tűnt fel hogy azóta ilyen a helyzet a 2 klub között, amióta a portugál "szabadkőműves" a kasztíl klubnál van!