Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ennyi...Bob_Marley írta:Lint ennyi pénzért nem lett volna érdemes tartani, nem lesz ő olyan, hogy 3 év múlva 15 milliót kelljen neki fizetni.
Houstonban egyenlően oszlik meg a fizetése a 3 év alatt.Bob_Marley írta:Lint ennyi pénzért nem lett volna érdemes tartani, nem lesz ő olyan, hogy 3 év múlva 15 milliót kelljen neki fizetni.
Most már félhivatalos:neobarca írta:Mellesleg sztem buktuk Lint...Hihetetlen...
Egyszerű az összehasonlítás, a lényeg:Eazzy írta:Na végre letudtuk mindketten írni érthetően a gondolatunkatBob_Marley írta:Nem érted az én logikámat
Írtam túl vannak fizetve az NBA játékosok, de óriási badarságnak tartom összehasonlítani az NFL-el miután a meccsszám különbözik, a roster stb.
Salary több dologból számolják ki többek között bevétel, ha tegyük fel ugyanannyi lenne az átlag fizetés mint az NFL-ben a csapatok nagy része nem érné el a sima salary capet sem
Szerintem teljesen jogos, hogy 1,7szer több az átlagfizetés
2szer annyi a salary és 4szer annyi a játékos, nem lehet bezsúfolni ennyi embert.
Lenne 240 millió a salary, hidd el akkor annyit keresnének az emberek, csak nem hoz annyi bevételt![]()
Egyébként az NFL annyival népszerűbb mint az NBA, hogy a 2013-as új TVs szerződések elvileg emelik a capet (hülyeséget nem akarok monani, de lehet 160 körülre...valaki erősítsen meg!) Elvileg a Redskins emiatt nem aggódott a 30 milliós büntetésük miatt...
Én 140-ről tudok, de biztosra én sem tudom...csak az a tuti, hogy emelikEEazzy írta:Na végre letudtuk mindketten írni érthetően a gondolatunkatBob_Marley írta:Nem érted az én logikámat
Írtam túl vannak fizetve az NBA játékosok, de óriási badarságnak tartom összehasonlítani az NFL-el miután a meccsszám különbözik, a roster stb.
Salary több dologból számolják ki többek között bevétel, ha tegyük fel ugyanannyi lenne az átlag fizetés mint az NFL-ben a csapatok nagy része nem érné el a sima salary capet sem
2szer annyi a salary és 4szer annyi a játékos, nem lehet bezsúfolni ennyi embert.
Lenne 240 millió a salary, hidd el akkor annyit keresnének az emberek, csak nem hoz annyi bevételt![]()
Egyébként az NFL annyival népszerűbb mint az NBA, hogy a 2013-as új TVs szerződések elvileg emelik a capet (hülyeséget nem akarok monani, de lehet 160 körülre...valaki erősítsen meg!) Elvileg a Redskins emiatt nem aggódott a 30 milliós büntetésük miatt...
Na végre letudtuk mindketten írni érthetően a gondolatunkatBob_Marley írta:Nem érted az én logikámat
Lenne 240 millió a salary, hidd el akkor annyit keresnének az emberek, csak nem hoz annyi bevételt
NBA-ben nincs 150 milliód...illetve persze elméletileg van, de a gyakorlatot nézzük, ahol 60 millió a cap, és a legtöbbet kifizető Lakers is 90 millió körül van...amiből Kobe egymaga elvisz mjuk 30-at, akkor az mi? NFL-ben meg 120 milla van 53 játékosra, amiből a legjobban fizetett gigajátékos max 20at visz el...Bob_Marley írta:Na akkor most matek óra következik
Esküszöm Eazzy nem értem mi a baj?
Tegyük fel van 150 milliód fizetésre ezt szét kell osztani 15 között átlagban kap mindenki 10et
NFl-ben szintén van 150 milliód fizetésre ezt oszd szét 60 felé, átlagban kijön 2,5re
Teljesen evidens, hogy az NBA játékosok többet keresnek, s össze se lehet hasonlítani a dolgokat.
Scolának örülök, azért a Sunsba jó helye lesz
Amúgy Batumért volt egy 3 első körös és Derrick Williams ajánlat a MinnytőlDe nem fogadták el a Blazersnél, illetve Batum már aláírt egy ajánlatot náluk, így nem lehet s&t
Pedig óriásit nyerhetett volna a Portland, simán igent kellett volna azonnal mondani.
szerk: Egyértelmű, hogy túl vannak fizetve az NBA játékosok, de ezt azzal példázni hogy mondjuk az NFL-ben ki mennyit keres szerintem nem lehet még ha dupla annyi is a salary cap!Ha lenne 4szer annyi mint amennyi játékos is, akkor lehetne de így teljesen más szerintem.
Yo, csak az NFL-ben a cap is más, ott 120 millió, nem 60. Oké 53 játékos, de mégis csak dupla hely, és ilyen Asikok nekem sportteljesítményben sehol nincsenek egy csere offensive linemanhez képest sem...Bob_Marley írta:off: NFL-be félve beregeltem, bár ne tettem volna
on:Annyiban egyet értek, hogy túlfizetések vannak az NBA-ben de akár vehetem az eu-i focit is, viszont az NFL-ell meg azért nehéz összehasonlítani pl az NBA-t is, míg az egyikben van egy 15 fős rostered jó esetben, a másikban meg mennyi?60 ember?? Vegyük azt, hogy mivel franchise rendszer van, jön egy adott bevétel, amiből le van fixálva mennyit kapnak a játékosok, de azt 60 ember között kell szétosztani, s hiába az NFL a legnépszerűbb, világvége lenne ha mondjuk akár Brady akár Brees tegyük fel 20 milliókat keresne![]()
Arra akarok kilyukadni, hogy mivel kevesebb ember van a kosárban, természetes, hogy többet keresnek.
(s tudom milyen rohadt nehéz egy NFL szezon, de azt se felejtsük NBA-ben van 82 alapszakasz meccs NFL-ben meg 16)
Attól függetlenül pl Asikok keresnek 25 milliókat, de nálam Linért is sok a 25 millió, de még sorolhatnám a dolgokat az NBA-ből
Épp ezért írtam oda, hogy ötödannyi embernek osztanak ki feleannyi pénzt. Vágod? Arányokkal van a baj.Bob_Marley írta:off: NFL-be félve beregeltem, bár ne tettem volna
on:Annyiban egyet értek, hogy túlfizetések vannak az NBA-ben de akár vehetem az eu-i focit is, viszont az NFL-ell meg azért nehéz összehasonlítani pl az NBA-t is, míg az egyikben van egy 15 fős rostered jó esetben, a másikban meg mennyi?60 ember?? Vegyük azt, hogy mivel franchise rendszer van, jön egy adott bevétel, amiből le van fixálva mennyit kapnak a játékosok, de azt 60 ember között kell szétosztani, s hiába az NFL a legnépszerűbb, világvége lenne ha mondjuk akár Brady akár Brees tegyük fel 20 milliókat keresne![]()
Arra akarok kilyukadni, hogy mivel kevesebb ember van a kosárban, természetes, hogy többet keresnek.
(s tudom milyen rohadt nehéz egy NFL szezon, de azt se felejtsük NBA-ben van 82 alapszakasz meccs NFL-ben meg 16)
Attól függetlenül pl Asikok keresnek 25 milliókat, de nálam Linért is sok a 25 millió, de még sorolhatnám a dolgokat az NBA-ből
Pontosan, egy Drew Brees, aki a legtöbb passzolt yard rekordját tartja, legpontosabb irányító, SB-győztes, stb, megkapja az NFL történetének legnagyobb szerződését ( ami a garantált összeget illeti ), erre összehasonlítva egy PO-ba sem jutott csapat maximum 2. emberével az NBA-ben...félelmetes.Eazzy írta:Azért ez elég kemény:
Brees got biggest $ guarantee in NFL history yet it's less than Nets just guaranteed Brook Lopez. Who? Exactly.
Kemény, hogy feleannyi lóvét adnak ötödannyi embernek NBA-ben NFL-hez képest...ez mutatja, hogy mennyire brutális túlfizetések vannak....
Kicsit offolok:
NFL fantasyban aki szeretne részt venni, az kérem nézzen át a Fantasy Sports topikba, és a yahoos ligába regeljen be! Köszi.
Igen ebben igazad van, nem most kell talán robbantani, de azért mégis nem hogy a szintet sikerülne megtartani, hanem lefelé megy a Philly.Iggynek meg ha jól látom majd a 2013-14es idényre player optionje van, szóval szerintem most kellene inkább elpasszolni, főleg hogy pl Dorrel Wright is érkezett a Sixershez.Eazzy írta:Hát szerintem totál fos az offseansonünk...szimpatikus játékos nulla jött, ami még hagyján, de hogy jétszani képes, okos játékos se nagyon az is biztos...
Én is kettő visszának érzem, de ebben segíthet az, ha Holiday és Turner mondjuk fejlődik egy nagyot, és akkor már csak egy lépés vissza.
Egyébként nem idén kell nekünk előre lépni, hanem majd jövőre, addig remélhetőleg Iggy is nálunk marad, így lesz cserealapunk is.
Én elég borúlátó vagyok, nagyon utálom ezt a gyűjtsük a sztárokat egybe módit...