USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
socio66

2012.07.18. 10:03:18

nagy kár, pedig eddig szépen alakult a keret, de ezzel most ellőttük azt a minimális esélyünket is egy jó eredményre, amit egy esetlegesen jól játszó lin jelentett volna..
érthetetlen számomra is, szakmailag-anyagilag mindenhogy megérte volna meccselni az ajánlatot, de ez van.
nyilván kint jobban látják a dolgokat, mindenesetre remélem ezután lin bust lesz.
:mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.18. 09:31:08

Bob_Marley írta:Lint ennyi pénzért nem lett volna érdemes tartani, nem lesz ő olyan, hogy 3 év múlva 15 milliót kelljen neki fizetni.
Hát ennyi... :( Vége az álommesének... Fel kellett ébredni belőle. :(
Nagyon sajnálom a srácot, mert borzasztónan szimpatikus volt nekem, továbbá megnéztem mit művelt volna Kidd mentoráltjaként. Lehet, hogy csak egy lufi lesz és hamarosan kidurran, de az is lehet, hogy TOP 5 irányító. Én nagy pontenciált láttam benne.

Dolan sztem egy idióta volt. Az MSG részvényeit az egekbe repítette Lin, ráadásul ha már bögrére nyomta a képét, már abból visszajött volna a fizetése. Nem értem én ezt, de nem is vagyok nagy közgazdász szakember. Biztos megvan az ésszerű magyarázata.

Ami tuti, hogy így maradt mozgásterünk a jövőt nézve. Talán ezért volt okos húzás. Továbbá azt is rebesgetik, hogy jövőre rástartolunk CP3-ra. Állítólag az esélyeink is elég jók. Mondjuk véleményem szerint már csak azért is faxa lett volna megtartani Lin gyereket, mert jó cserealap lett volna.

Inkább szomorú vagyok mint csalódott de tány, az a 14,9 milla nagyon sok... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.18. 09:24:51

Bob_Marley írta:Lint ennyi pénzért nem lett volna érdemes tartani, nem lesz ő olyan, hogy 3 év múlva 15 milliót kelljen neki fizetni.
Houstonban egyenlően oszlik meg a fizetése a 3 év alatt.
Remélhetőleg a Bulls se meccseli Asik offer sheetüjét, és akkor meg is van a csapat. Idei évet a fiatalokkal végighúzni, hadd fejlődjenek, jövőre lottery (jó esetben akár 2 is), Martin lejárójával jó nagy cap space, és jöhet 1-2 jó FA, aztán írány a PO. (potimista kép) :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.18. 08:49:24

Én továbbra is kétkedve állok az egész Lin hypehoz s játékához, ráadásul a Rockets már egyszer "kidobta" most meg odamegy, Knicks lemond róla, miközben mennyit güriztek, hogy meglegyen a Bird joguk rá. :D
(Bár teljesen tuti hivatalos info még nincs :D)

De nálam az egész Lin sztori tökéletesen tükrözi az idei teljesen kiszámíthatatlan, "idióta" offseasont.Rocketsnak azért kijárt valami, hogy csurranjon oda is :D

Knicks spokesman confirms they're not matching Houston's Jeremy Lin offer sheet. He'll be with the Rockets.
Durva :D Lehet így Howardnak is szimpatikusabb lesz a Rockets.Lint ennyi pénzért nem lett volna érdemes tartani, nem lesz ő olyan, hogy 3 év múlva 15 milliót kelljen neki fizetni.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.17. 22:49:45

neobarca írta:Mellesleg sztem buktuk Lint... :cry: Hihetetlen... :cry:
Most már félhivatalos:
Howard Beck ‏@HowardBeckNYT
Knicks Now Seem Set on Letting Lin Go:
http://www.nytimes.com/2012/07/18/sport ... d=tw-share

Lin + kínai piac kipipálva. 8)
Remélem Howard-ügy minél hamarabb megoldódik, és akkor végre lehet rendesen csapatot építeni. Még K-Martot kéne elcserélni és akkor lesz egy frankó fiatal mag. :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.07.17. 22:46:29

Eazzy írta:
Bob_Marley írta:Nem érted az én logikámat :D

Írtam túl vannak fizetve az NBA játékosok, de óriási badarságnak tartom összehasonlítani az NFL-el miután a meccsszám különbözik, a roster stb.

Salary több dologból számolják ki többek között bevétel, ha tegyük fel ugyanannyi lenne az átlag fizetés mint az NFL-ben a csapatok nagy része nem érné el a sima salary capet sem :D

Szerintem teljesen jogos, hogy 1,7szer több az átlagfizetés :D

2szer annyi a salary és 4szer annyi a játékos, nem lehet bezsúfolni ennyi embert.
Lenne 240 millió a salary, hidd el akkor annyit keresnének az emberek, csak nem hoz annyi bevételt :D
Na végre letudtuk mindketten írni érthetően a gondolatunkat :D
Egyébként az NFL annyival népszerűbb mint az NBA, hogy a 2013-as új TVs szerződések elvileg emelik a capet (hülyeséget nem akarok monani, de lehet 160 körülre...valaki erősítsen meg!) Elvileg a Redskins emiatt nem aggódott a 30 milliós büntetésük miatt...
Egyszerű az összehasonlítás, a lényeg:

NBA vs NFL
Sok meccs vs kevés meccs
Esetleges bokaficam vs esetleges gerinctörés

Sztem azt, h minden meccsen azt kockáztatod, h lehet jövőhéttől már soha többé, nem h játszani, hanem menni se tudsz, nem igazán lehet kompenzálni pénzzel.Tehát nálam egyértelműen az NFL érdemel több pénzt, mégha 200 meccses is lenne az NBA!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.17. 22:35:42

http://www.youtube.com/watch?v=oYegztGs ... r_embedded#!

Ezek bolondok, de sok igazság van benne... :lol: :lol: :lol: Mellesleg sztem buktuk Lint... :cry: Hihetetlen... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.17. 09:42:04

OJ Mayo végül a Dallasnál köt ki :)
Lehettünk volna mi is, és akkor irányító sem kell, mert ő és Terry is be tudott volna állni, de nem számít, mi most azon ügyeskedünk hogy meg tudjuk szerezni Lee-t és sikerüljön egy jó s'n't Terryért.

Bob:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.17. 09:35:13

Eazzy írta:

Írtam túl vannak fizetve az NBA játékosok, de óriási badarságnak tartom összehasonlítani az NFL-el miután a meccsszám különbözik, a roster stb.

Salary több dologból számolják ki többek között bevétel, ha tegyük fel ugyanannyi lenne az átlag fizetés mint az NFL-ben a csapatok nagy része nem érné el a sima salary capet sem :D

2szer annyi a salary és 4szer annyi a játékos, nem lehet bezsúfolni ennyi embert.
Lenne 240 millió a salary, hidd el akkor annyit keresnének az emberek, csak nem hoz annyi bevételt :D
Egyébként az NFL annyival népszerűbb mint az NBA, hogy a 2013-as új TVs szerződések elvileg emelik a capet (hülyeséget nem akarok monani, de lehet 160 körülre...valaki erősítsen meg!) Elvileg a Redskins emiatt nem aggódott a 30 milliós büntetésük miatt...
Én 140-ről tudok, de biztosra én sem tudom...csak az a tuti, hogy emelikE :D Ezért van elosztva így Brees szerződése, hogy addigra már hiába foglal el jóval több helyet, már elfér a nagyobb cap miatt...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.17. 09:21:53

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.17. 09:06:01

Nem érted az én logikámat :D

Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.17. 08:48:28

Bob te nagyon el vagy tévedve. :)

Pont az a lényege az összehasonlításnak amit Tocyval megmutattunk hogy nem egyeznek a fizetések. Te meg mindenéron azt akarod kihozni, hogy ugyanannyi lóvét összanak ki a két ligában/fő, és akkor tudunk hasonlítgatni. De épp ez a gondunk, hogy nem ugyannyi a lóvé kiosztás/fő, ez az összevetés eredménye, ráadásul az a baj, hogy majdnem nagyságrendnyi különbség van.

Számokban:
NFL salary cap: 120.6 millió
NBA salary cap: 58.044 millió

NFL roster: 53 fő
NBA roster: 15 fő

Fizetés/fő (abban az esetben ha ki van használva a cap, de nincs túllépve):
NFL: 2.27 milla
NBA: 3.87 milla

Arány: 1,7x

Mindenki eldöntheti, hogy ez jogos-e. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.16. 20:12:17

150 milliót a példa könnyebb leírása miatt írtam :D

Szerintem a fontos inkább az, hogy lehetetlen a kettőt összehasonlítani.Főleg hogy mondjuk szerintem az is számít, hogy van 82 meccs alapszakasz!
Tudom hogy milyen kemény egy NFL meccs, de akkor is az 16 a másik 82.

Tegyük fel legyen a példa, hogy elvisz Bryant a sapka felét ami sok, de azt nézd hogy a maradék 14embere kell elosszál 30 milliót.
Legyen az NFl-ben kétszer annyi a payroll 120 millió, amiből elvisz a legjobb mennyit?10 milliót?, De maradékot 59emberre kell szétosztani.
És ha úgy vesszük az a 10 millió a csapatlétszámához mérten sok

Ha lenne 4szuer annyi a salary cap, összelehetne hasonlítani valamennyire a dolgokat, de még úgysem mivel nálam továbbra is azért a 82 alapszakasz meccs sokat nyom a latba.

Egy átlagfizetésre kíváncsi lennék mennyi az NFL-ben és az NBA-ben (de még azt sem egy jó indexszám)
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.16. 20:05:05

Bob_Marley írta:Na akkor most matek óra következik :D

Esküszöm Eazzy nem értem mi a baj? :lol:

Tegyük fel van 150 milliód fizetésre ezt szét kell osztani 15 között átlagban kap mindenki 10et
NFl-ben szintén van 150 milliód fizetésre ezt oszd szét 60 felé, átlagban kijön 2,5re

Teljesen evidens, hogy az NBA játékosok többet keresnek, s össze se lehet hasonlítani a dolgokat.

Scolának örülök, azért a Sunsba jó helye lesz :D

Amúgy Batumért volt egy 3 első körös és Derrick Williams ajánlat a Minnytől :shock: De nem fogadták el a Blazersnél, illetve Batum már aláírt egy ajánlatot náluk, így nem lehet s&t :D Pedig óriásit nyerhetett volna a Portland, simán igent kellett volna azonnal mondani.

szerk: Egyértelmű, hogy túl vannak fizetve az NBA játékosok, de ezt azzal példázni hogy mondjuk az NFL-ben ki mennyit keres szerintem nem lehet még ha dupla annyi is a salary cap!Ha lenne 4szer annyi mint amennyi játékos is, akkor lehetne de így teljesen más szerintem.
NBA-ben nincs 150 milliód...illetve persze elméletileg van, de a gyakorlatot nézzük, ahol 60 millió a cap, és a legtöbbet kifizető Lakers is 90 millió körül van...amiből Kobe egymaga elvisz mjuk 30-at, akkor az mi? NFL-ben meg 120 milla van 53 játékosra, amiből a legjobban fizetett gigajátékos max 20at visz el...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.16. 20:00:55

Igen, evidens, csak szerintem ez baj :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.16. 20:00:04

Na akkor most matek óra következik :D

Esküszöm Eazzy nem értem mi a baj? :lol:

Tegyük fel van 150 milliód fizetésre ezt szét kell osztani 15 között átlagban kap mindenki 10et
NFl-ben szintén van 150 milliód fizetésre ezt oszd szét 60 felé, átlagban kijön 2,5re

Teljesen evidens, hogy az NBA játékosok többet keresnek, s össze se lehet hasonlítani a dolgokat.

Scolának örülök, azért a Sunsba jó helye lesz :D

Amúgy Batumért volt egy 3 első körös és Derrick Williams ajánlat a Minnytől :shock: De nem fogadták el a Blazersnél, illetve Batum már aláírt egy ajánlatot náluk, így nem lehet s&t :D Pedig óriásit nyerhetett volna a Portland, simán igent kellett volna azonnal mondani.

szerk: Egyértelmű, hogy túl vannak fizetve az NBA játékosok, de ezt azzal példázni hogy mondjuk az NFL-ben ki mennyit keres szerintem nem lehet még ha dupla annyi is a salary cap!Ha lenne 4szer annyi mint amennyi játékos is, akkor lehetne de így teljesen más szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.16. 20:02:20-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.16. 20:00:00

Bob_Marley írta:off: NFL-be félve beregeltem, bár ne tettem volna :mrgreen:

on:Annyiban egyet értek, hogy túlfizetések vannak az NBA-ben de akár vehetem az eu-i focit is, viszont az NFL-ell meg azért nehéz összehasonlítani pl az NBA-t is, míg az egyikben van egy 15 fős rostered jó esetben, a másikban meg mennyi?60 ember?? Vegyük azt, hogy mivel franchise rendszer van, jön egy adott bevétel, amiből le van fixálva mennyit kapnak a játékosok, de azt 60 ember között kell szétosztani, s hiába az NFL a legnépszerűbb, világvége lenne ha mondjuk akár Brady akár Brees tegyük fel 20 milliókat keresne :D

Arra akarok kilyukadni, hogy mivel kevesebb ember van a kosárban, természetes, hogy többet keresnek.
(s tudom milyen rohadt nehéz egy NFL szezon, de azt se felejtsük NBA-ben van 82 alapszakasz meccs NFL-ben meg 16)

Attól függetlenül pl Asikok keresnek 25 milliókat, de nálam Linért is sok a 25 millió, de még sorolhatnám a dolgokat az NBA-ből :D
Yo, csak az NFL-ben a cap is más, ott 120 millió, nem 60. Oké 53 játékos, de mégis csak dupla hely, és ilyen Asikok nekem sportteljesítményben sehol nincsenek egy csere offensive linemanhez képest sem...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.16. 19:53:23

Bob_Marley írta:off: NFL-be félve beregeltem, bár ne tettem volna :mrgreen:

on:Annyiban egyet értek, hogy túlfizetések vannak az NBA-ben de akár vehetem az eu-i focit is, viszont az NFL-ell meg azért nehéz összehasonlítani pl az NBA-t is, míg az egyikben van egy 15 fős rostered jó esetben, a másikban meg mennyi?60 ember?? Vegyük azt, hogy mivel franchise rendszer van, jön egy adott bevétel, amiből le van fixálva mennyit kapnak a játékosok, de azt 60 ember között kell szétosztani, s hiába az NFL a legnépszerűbb, világvége lenne ha mondjuk akár Brady akár Brees tegyük fel 20 milliókat keresne :D

Arra akarok kilyukadni, hogy mivel kevesebb ember van a kosárban, természetes, hogy többet keresnek.
(s tudom milyen rohadt nehéz egy NFL szezon, de azt se felejtsük NBA-ben van 82 alapszakasz meccs NFL-ben meg 16)

Attól függetlenül pl Asikok keresnek 25 milliókat, de nálam Linért is sok a 25 millió, de még sorolhatnám a dolgokat az NBA-ből :D
Épp ezért írtam oda, hogy ötödannyi embernek osztanak ki feleannyi pénzt. Vágod? Arányokkal van a baj.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.16. 19:43:15

off: NFL-be félve beregeltem, bár ne tettem volna :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.16. 18:08:41

Eazzy írta:Azért ez elég kemény:

Brees got biggest $ guarantee in NFL history yet it's less than Nets just guaranteed Brook Lopez. Who? Exactly.

Kemény, hogy feleannyi lóvét adnak ötödannyi embernek NBA-ben NFL-hez képest...ez mutatja, hogy mennyire brutális túlfizetések vannak....

Kicsit offolok:
NFL fantasyban aki szeretne részt venni, az kérem nézzen át a Fantasy Sports topikba, és a yahoos ligába regeljen be! Köszi.
Pontosan, egy Drew Brees, aki a legtöbb passzolt yard rekordját tartja, legpontosabb irányító, SB-győztes, stb, megkapja az NFL történetének legnagyobb szerződését ( ami a garantált összeget illeti ), erre összehasonlítva egy PO-ba sem jutott csapat maximum 2. emberével az NBA-ben...félelmetes.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.16. 17:49:43

Azért ez elég kemény:

Brees got biggest $ guarantee in NFL history yet it's less than Nets just guaranteed Brook Lopez. Who? Exactly.

Kemény, hogy feleannyi lóvét adnak ötödannyi embernek NBA-ben NFL-hez képest...ez mutatja, hogy mennyire brutális túlfizetések vannak....

Kicsit offolok:
NFL fantasyban aki szeretne részt venni, az kérem nézzen át a Fantasy Sports topikba, és a yahoos ligába regeljen be! Köszi.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.16. 10:44:35

Scola a Sunsé. Ilyen szinten szinte aprópénz fog keresni három év alatt. Jól jár vele a Phoenix.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.15. 09:07:04

Eazzy írta:Hát szerintem totál fos az offseansonünk...szimpatikus játékos nulla jött, ami még hagyján, de hogy jétszani képes, okos játékos se nagyon az is biztos...
Én is kettő visszának érzem, de ebben segíthet az, ha Holiday és Turner mondjuk fejlődik egy nagyot, és akkor már csak egy lépés vissza.
Egyébként nem idén kell nekünk előre lépni, hanem majd jövőre, addig remélhetőleg Iggy is nálunk marad, így lesz cserealapunk is.
Én elég borúlátó vagyok, nagyon utálom ezt a gyűjtsük a sztárokat egybe módit...
Igen ebben igazad van, nem most kell talán robbantani, de azért mégis nem hogy a szintet sikerülne megtartani, hanem lefelé megy a Philly.Iggynek meg ha jól látom majd a 2013-14es idényre player optionje van, szóval szerintem most kellene inkább elpasszolni, főleg hogy pl Dorrel Wright is érkezett a Sixershez.

Pár hír:
napi Howard :D
The Lakers, Magic & Cavaliers are discussing three-team deal that may send Dwight Howard to LA and Andrew Bynum to CLE
http://www.hoopsworld.com/lakers-magic- ... -team-deal

Raymond Felton and Kurt Thomas to New York. Jared Jeffries and Dan Gadzuric to Portland. Felton will sign a three-year, $10 million deal.
:arrow:
Jeremy Lin appears close to being a Houston Rocket with Raymond Felton to NY deal close to being done, sources tell Y!

C.J. Watson has signed a two-year deal with the Brooklyn Nets, according to sources close to the situation.

Cavaliers' Irving breaks hand during practice
Kyrie Irving fractures bone in right hand, will require surgery. Expected to miss 6-8 weeks.
Állítólag beleütött a falba edzésen mérgében a hülye :D Stoudamire biztos nagy haverja :lol:

Felton érdekes, régen tényleg jó volt a Knicksben, remekül működött a Stoudamire-Felton-Galinari trió meg Wilson Chandler, most új környezet meg le is épült mostanában Felton kíváncsi vagyok rá.Viszont Lin meg érdekes, ha megtartják az azért kemény lenne 3 irányító (+ Shumpert is tavaly sokszor volt irányító, igaz kényszerűségből, de akkor is) ráadásul majd a 3ik évre majdnem 15 milliót keresne, ha megtartaná a Knicks, a Rocketsnak meg nincs irányítója jó lenne oda, de vajon eldobják maguktól Lin-t a NY-iak ??? :D Érzésem szerint megint a szokásos meggondolatlan harácsolás megy NY-ban, így nem lehet csapatot építeni, szerintem bármi van kockázatos ez a Felton üzlet ha marad Lin akkor azért, mert sokan lesznek ha meg nem, akkor azért mert jelenleg reklámban, s tavalyi formákat nézve játékban is többet tud Lin.

Mi tegnap bemutattuk a szerződtetteket, Wilcox-Bass-Green-Terry utóbbi kettő még nem teljesen hivatalos, Terryvel kapcsolatban pl Ainge nagyon jól sakkozva fűzi a Mavs-t hogy sign and trade legyen és Mooret vagy JJJ-t adnánk plusz picket, így a Mavs kapna érte valamit, nekünk meg megmaradna az MLE, amiből vagy Courtney Lee-t vagy MAyot betudnánk húzni :D Win-win ötlet, remélhetőleg összejön :D

kis magyar siker:
http://www.youtube.com/watch?v=dkYqTZ16 ... r_embedded
Keveset játszott, de ez szép két sapi volt :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.14. 19:10:15

Hát szerintem totál fos az offseansonünk...szimpatikus játékos nulla jött, ami még hagyján, de hogy jétszani képes, okos játékos se nagyon az is biztos...
Én is kettő visszának érzem, de ebben segíthet az, ha Holiday és Turner mondjuk fejlődik egy nagyot, és akkor már csak egy lépés vissza.
Egyébként nem idén kell nekünk előre lépni, hanem majd jövőre, addig remélhetőleg Iggy is nálunk marad, így lesz cserealapunk is.
Én elég borúlátó vagyok, nagyon utálom ezt a gyűjtsük a sztárokat egybe módit...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.14. 16:29:45

Folyamat vannak történések az NBA-ben :D

Kwame Brown's deal with Philly will pay him nearly 6M over two years. Player option for second year.

The Dallas Mavericks have successfully claimed Elton Brand off amnesty waivers, a league source tells Y! Sports.

Minnesota has waived forward Martell Webster, league source tells Y! Sports.

Source says that Jeremy Lin has officially signed three-year, $25.1M offer sheet with the Rockets. Knicks will have three days to match.

Chris Wilcox will re-sign w/Celtics. Glad he's back after undergoing valve repair surgery last yr.

Luis Scola has been officially released today via the amnesty clause by Rockets, sources with knowledge of the move tell ESPN

Egyértelműen vannak nyertesek illetve vesztesek eddig az offsesonben.És Eazzyt kérdezném mi a helyzet a Sixers-szel, mert szerintem nem hogy előre léptek volna hanem vissza 2őt.Ráadásul Kelet nagyon nehéz ügy lesz, Iggy-t ugye val. cserélni fogják, kérdés kire.Fiatal tehetséges jó kis csapat nem szabadna elcseszni ilyen Nick Young meg Kwame Brown igazolásokkal. (de ez egyéni vélemény :D)

Dwight update: Not close to a trade with Rockets
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése