Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossi-ról beszélek,Lui-nak írtam azon kérdésére hogy mivan velebarca99 írta:Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered?Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...Mert ha igaz, akkor nagyon durva a hasonlóság... Egyébként ha Rossi, akkor keresztszalag szakadás, kétszer is, jó lenne, ha a karrierje azért nem menne rá.
Ez tényleg így van, vagy Giuseppe Rossi-val kevered?Messi-Ini írta:ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...
ha minden igaz akkor ősszel összeszedett egy elég súlyós sérülést,(pontosan nem tudom hogy mit,de 5-6 hónapot kihagyott miatta...),majd mikor szezon vége felé visszatért,egyből rásérült ugyanarra a sérülésre,és így most jelenleg is sérült,ígymeg nemigazán kapkodnak utána a csapatok...lui1698 írta:Azért, ilyen idős korában már nem nagyon fejlődik az ember.fanbarca írta:Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.
Nilmar: VillarealAl Rayyan
Nem volt rossz focista, de én annyira nem bánom, hogy oda igazolt.
Megszedi magát, aztán 1-2 év otthon és kész.
Viszont Rossival érdekelne, hogy mi van?
Marad a Villarreal-ban, vagy őt vinné valaki?
Igen, még át kell esnie az orvosin, de ha átmegy, Titi és Márquez csapattársa lesz.ab1daL írta:Tim Cahill
EvertonNew York RedBulls
nincs túl sok szélsője ehhez a mu-nak? mert lucas sebességét figyelembe véve én nem tenném be a pálya közepére.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek a neten, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.A Sao Paulo és az egész selecao bajnokságnak,az egyik legnagyobb tehetsége a srác.
Sztem befog válni,mint ahogyan majd Hazard is CHFnél.
Gyors a srác, + eléggé technikás is azért.
jah.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, amiről most cikkeznek az újságok, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól jártak vele.
Egyenlőre én azt mondanám kezeljük helyén a dolgokat.K900 írta:http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-A- ... t-Lucasert
Ha igaz ez a hír, akkor sztem most s.a.f-ék nagyon jól járnak vele.
Azért, ilyen idős korában már nem nagyon fejlődik az ember.fanbarca írta:Nem túl megbízható oldal, mehetne tiltólistára.
ON: Nilmar is Katarba szerződött. 28 évesen..ismét a pénzt választotta egy ígéretes játékos a fejlődés, foci helyett.
Nilmar: VillarealAl Rayyan
fb-on van egy focimánia hírportál! ott!:)fanbarca írta:Én ezt a hírt sehol sem találom.Castiel írta:közben hivatalos lett: Oscar&Hulk a Chelsea-hez igazolt! erős lesz a címvédő az biztos jól igazolnak!Hol olvastad?
Ez mekkora kretén,amikor a mi címerünket csókolgatta akkor azt se tudta hogy Párizs hol van.Stalkyard írta:„Nagy lépés ez a karrieremben, egy újabb álmom vált valóra"
Na ki nem találjátok, hogy kinek a száját hagyták el ezek a szavak.![]()
Segítek: magas, tahó, és Ibrahimovicnak hívják