Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó elemzés, nem hiába a PL a kedvenc bajnokságom.barca99 írta: Egyébként elég szép PL-szezon elé nézünk:
Wilshere utoljára 2011. július végén-augusztus elején játszott egy felkészülési meccsen a NY Red Bulls ellen, azóta sérült. Remélem ez a hosszú kihagyás nem fogja őt visszavetni a fejlődésben és nem lesz majd olyan sérülékeny, mint Diaby.Gareth Tello írta: Én is láttam már több helyen ezt a Cazorla-dolgot, szerintem se lenne rossz az Arsenalba, bár nem könnyű alkalmazkodni az angol stílushoz. De szvsz ő van akkora klasszis, hogy ez ne okozzon neki nagy gondot.
Érdekes, ahogy írtad, hogy RvP-ről semmit sem hallani mostanában, pedig a nyár elején tömve volt a média mindennel. (Van Persie közel a Barçához, a Realhoz, A Juentushoz satöbbi.) Lehet, hogy a sok elutasítás Wengerék részéről ahhoz vezetett, hogy mindenki letett arról, hogy elhozza Robint, aki így hoppon maradt, és lenyom még egy idényt Londonban.Ez a verzió mondjuk nem lenne rossz az Ágyúsok szempontjából, pláne, ha Cazorla is jön. (Már ha van Persie eladása nélkül van annyi pénz, hogy elhozzák...)
Wilshere egész egyszerűen el van átkozva... Mikor is játszott utoljára tétmeccsen? Másfél éve...? Szegény embert az ág is húzza. Remélem, azért még egyszer az életben látom őt futballpályán. Szimpatikus játékos.
Én is láttam már több helyen ezt a Cazorla-dolgot, szerintem se lenne rossz az Arsenalba, bár nem könnyű alkalmazkodni az angol stílushoz. De szvsz ő van akkora klasszis, hogy ez ne okozzon neki nagy gondot.Game90 írta:Egyre több helyen írják, hogy Cazorla közel van az Arsenal-hoz, hamarosan orvosira fog jönni, már a Sky Sports is lehozta:
http://www1.skysports.com/football/news ... -to-fly-in
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/07/31/s ... vosin-lesz
Én nagyon örülnék neki, tapasztalt, beleillene a játékunkba, de az ő esetleges érkezése felvet két kérdést:
1. Walcott nem hosszabbít?
2. RvP-re már megvan a vevő? Mondjuk van Persie-ről mostanában nagyon keveset lehet hallani.
Ez azért már vicc kategória, rosszabb, mint Rosicky...Először 1-2 hétről volt szó, aztán 15-16 hónap lesz belőle.
http://www.soccerway.com/news/2012/Augu ... y-setback/
Elképesztően jó húzás lenne tőlük. A 17 font-millás ajánlat nagyjából takarja az értékét is. Szerintem! A fizetéséi balhék miatt Cazorla sem riad vissza a dologtól. Mindenki oldaláról egy logikus, jó transzfernek tűnik.Game90 írta:Egyre több helyen írják, hogy Cazorla közel van az Arsenal-hoz, hamarosan orvosira fog jönni, már a Sky Sports is lehozta:
http://www1.skysports.com/football/news ... -to-fly-in
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/07/31/s ... vosin-lesz
Én nagyon örülnék neki, tapasztalt, beleillene a játékunkba, de az ő esetleges érkezése felvet két kérdést:
1. Walcott nem hosszabbít?
2. RvP-re már megvan a vevő? Mondjuk van Persie-ről mostanában nagyon keveset lehet hallani.
Remekül indul ez a szezon, Sagna is sérült, Wilshere is csak október környékén térhet vissza (már ha akkor vissza fog, már azon sem lepődnék meg, ha csak 2013-ban látnánk őt újra játszani...), RvP még mindig nálunk van, Walcott sem hosszabbított még, miközben a Chelsea már majdnem 85 millió eurót költött, egy 20 éves srácra rögtön 32-t. Mindenesetre én nagyon kíváncsi leszek rájuk, erős keretük van, egy 2-3. hely simán bennük van. Ha Di Matteo-nak van egy kis esze, akkor támadó focit fog nyomatni, Hazard-ék szerintem min. 15 gólos (PL-ben) csatárt fognak csinálni Torres-ből.Gareth Tello írta: Rosickyt megműtötték, 6-8 hét múlva térhet vissza.

Jó ezek közül mondjuk a Hazar, Mata kettős aki igazán húzhatja a csapatot.Gareth Tello írta: Kicsit talán már túl sok is a támadó szellemű játékos: Hazard, Mata, Sturridge, Lukaku, Malouda, Lampard, Marin, Óscar, Ramires, Benayoun. Kihagytam valakit?
szerk.: Igen, Torrest.![]()

Lukaku ha minden igaz, megy kölcsöne a Fulhamhez. Legalábbis a hírek erről szóltak. Egyébként ilyen játékosokkal nehezen képzelem el azt, hogy anti foci legyen majd ismét.Gareth Tello írta:Még nem.S.Agüero írta:Kemény kerete lesz a Chelseanek, ha így folytatják. Ilyen csapattal lehet, h már kezdeni tudnak valamit a támadásokkal is...
Hulkot leigazolták már?![]()
Kicsit talán már túl sok is a támadó szellemű játékos: Hazard, Mata, Sturridge, Lukaku, Malouda, Lampard, Marin, Óscar, Ramires, Benayoun. Kihagytam valakit?
szerk.: Igen, Torrest.![]()
Még nem.S.Agüero írta:Kemény kerete lesz a Chelseanek, ha így folytatják. Ilyen csapattal lehet, h már kezdeni tudnak valamit a támadásokkal is...
Hulkot leigazolták már?
Jelen pillanatban a ManCity-t megint az 1. helyre várom, szerintem a 2-3. helyért fog küzdeni a Chelsea - ManUnited páros, 4. Spurs, 5. Senal, 6. Castle.ozsimiki írta: Amúgy az idénytől M.United visszavágást várok, még ha a City csak erősödik is majd... azt érzem,hogy Fergiék ezúttal kőkeményen élni fognak a lehetőségekkel, nem mint a tavasszal :S (8 pont fór...)
Chelseare nagyon kíváncsi leszek, de szerintem dobogó alsó foka max.
ennyire azért még nem sikerült berúgnom sosem.Game90 írta:Ki volt az, aki az Arsenal-ra szavazott? Vagy csak Ozsi részegen félrenyomott?

Andy Webster volt az első játékos, aki kihasználta a FIFA átigazolási szabályzatának 17. cikkelyét. A Hearts 4 millió fontot szeretett volna kapni a 2006-ban a Wiganhez távozó játékosért. Webster tanácsadói azt javasolták, hogy éljen a szabállyal, és úgy hitték, Websternek a szerződéséből hátralevő utolsó évi fizetését (mintegy 250 000 fontot) kell megtérítenie a Hearts részére. Azonban a FIFA 625 000 font kifizetésére kötelezte a játékost, és eltiltotta a 2007–2008-as szezon elejéről, mondván, a védő nem tartotta be a 15 napos szezon végi határidőt. Webster a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fellebezett, a jogi testület pedig úgy döntött, Websternek csupán 150 000 fonttal kell kárpótolnia volt klubját. A CAS elutasította a Hearts fellebbezését.sjd írta:Ezzel egyébként élt már valaki a futballtörténelem során? (Nem hangzik túl korrekt dolognak egyébként.)Game90 írta: Az arsenalreport.com internetes oldal pedig azt fejtegette, hogy az ún. Webster-szabály értelmében van Persie akár önmagát is kivásárolhatja magát a szerződéséből, amennyiben megtéríti az utolsó évében járó fizetését az Arsenal számára - amely összeg nagyságrendileg 5,2 millió angol font. A szabály értelmében a 28 évnél idősebb játékosok három évvel a futó szerződésük aláírását követően élhetnek ezzel a lehetőséggel.
Viszont akkor a Barca már régebben is az év üzleteit kötötte, amikor Henryt egy hasonló nagyságrendű összeg helyett elhozta 24 millióért.
Ezzel egyébként élt már valaki a futballtörténelem során? (Nem hangzik túl korrekt dolognak egyébként.)Game90 írta: Az arsenalreport.com internetes oldal pedig azt fejtegette, hogy az ún. Webster-szabály értelmében van Persie akár önmagát is kivásárolhatja magát a szerződéséből, amennyiben megtéríti az utolsó évében járó fizetését az Arsenal számára - amely összeg nagyságrendileg 5,2 millió angol font. A szabály értelmében a 28 évnél idősebb játékosok három évvel a futó szerződésük aláírását követően élhetnek ezzel a lehetőséggel.
Azonnal vennék neked egy Gay mezt, legalább őszintén felvállalhatnád a másságodat...kanty írta: Csabi!
Wenger nem készül valami Gay nevű afrikai gyereket leigazolni? Gay+idegenbeli mez=még egy ok, hogy ne Arsenal drukker legyél.
Nem haragszom.sjay írta:Bocsánat a tudatlanságomért.. mindenesetre ez így-is , úgy-is erőltetett.![]()
(Bale úgy áll ott, mint egy majomember)