Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FtcSikiHun írta:1. kanty
2. Tocy Nők, Barcelona
3. Forcabarca8
4. lui: Utazás, Alkohol
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun : Olimpia, Budapest
8. miihii
9. GémKilencven
10. VV19
Azért kezdte előröl mert a 4.-5. rész egyetlen könyv lett volna,csak menet közben rájött hogy irgalmatlan hosszú lenne,és inkább szétválasztotta.Sanama írta:Valahol olvastam, hogy ez az egyik oka annak, hogy a következő könyveket 2évadban fogják feldolgozni, ezzel is időt nyerve, illetve, hogy a 3.könyvben már annyi minden történik, hogy azt nem lehet 10órába sűríteni.
Meg azt is elmondta,hogy ő sajnos vagy nem, de lassú író, nagyon sok idő kell neki az egészhez, bár asszem a 3után a 4re azért kellett 5évet várni, mert a felénél dobta a kukába és nekiállt előről
A végén Ser Chuck Norris egy pörgőrúgással összezúzza a Vastrónt és kikiáltja a népköztársaságotTim írta: Valaki,vagy valakik a háttérből irányítják az eseményeket,de a céljukat még nem ismerem.
Az a baj hogy nehéz spoiler mentesen beszélni rólaSanama írta:már azt hittem a jó kis trónok harca beszámoló született meg
Ami azt illeti komolyan megdolgoztam érte hogy mindenki fentartással kezelje a mondanivalómat,de volt egy szakasza az életemnek mikor komolyan foglalkoztam a gondolattal hogy felcsapok buddhista szerzetesnek.Gareth Tello írta: Hoppá, elég komoly könyvek ezek.Sziddhárta, Vörös Oroszlán... Tim, te titokban nem egy buddhista szerzetes vagy?
![]()
Nick Hornby is elég jó, a Pop csajok satöbbi mellett én még a Focilázt olvastam tőle, bár az nem igazán szépirodalmi mű.
Ezzel a viking sagával is felkeltetted az érdeklődésem, ezt böngészem már jó ideje.Eddig még nem olvastam ilyen jellegűt, de ez hamarosan meg fog változni.
Nekem sokkal pihentetőbb, ha rendes könyvből olvasok és jobban is szeretem.messideco írta: Amúgy ti az e-olvasást v a hagyományos olvasást választjátok?
viszont ha billeg az asztal-lába, azt nem tudod aláraknibowlinggolyo írta:
Én egyre jobban rászoktam az e-könyvekre, de kizárólag telefonon olvasom, nem tér el szerintem a rendes könyvtől és még kényelmesebb is mert este amikor olvasok a fényerőt tudom állítani, nem kell villanyt kapcsolni ezzel felkelteni másokat(pl.: koliban) és könnyebb is a telefont tartani, mint pl egy nehéz könyvet.
Én egyre jobban rászoktam az e-könyvekre, de kizárólag telefonon olvasom, nem tér el szerintem a rendes könyvtől és még kényelmesebb is mert este amikor olvasok a fényerőt tudom állítani, nem kell villanyt kapcsolni ezzel felkelteni másokat(pl.: koliban) és könnyebb is a telefont tartani, mint pl egy nehéz könyvet.messideco írta:Capote- Hidegvérrel van terítéken jelenleg. Több film is készült a regény feldolgozásaként (Hidegvérrel vagy pl. Capote). Igazi klasszikus szerintem, aki szereti a krimiket ajánlom.
Letöltöttem pár könyvet többek között Tim listájáról és a sajátjaik közül is, de valahogy nem vonz a számítógépes olvasás. Marad a régi módszer, a könyv.
Amúgy ti az e-olvasást v a hagyományos olvasást választjátok?