Látszik hogy te nem értesz a gazdasághoz. A gazdasági válságot az amerikai hitelpiac okozta, de az hogy eddig tart és hogy most válság van azt a jelenlegi fogyasztási hiány okozza, aminek az egyik legnagyobb része pont az olajfogyasztás csökkenése, ami közvetve kihat az egész gazdaság termelésére...sjd írta:Fontos és érdekes dolgokról beszél, de hogy milyen orbitális baromságokat tud mondani...Castiel írta:ha valakinek lesz szabadideje, akkor nézze meg ez azért rettentő érdekes, s negatívan érinti nem csak a sport világát de az összes ember hétköznapi életét is...
http://www.youtube.com/watch?v=r18QlCPfGrg
Eleve azt sem értettem különösebben, hogy a gyerekek szocializációja hogy jönne abból, hogy milyen gyakran születtek testvéreik, azt meg pont elhiszem, hogy az ősembernek csak 5 évente születtek gyerekei, a kettő között meg gondolom a csaj szedte a fogamzásgátlót...![]()
Tele van ilyen félremagyarázott, sok helyen demagóg és szándékosan rosszul értelmezett dolgokkal és közhelyekkel az egész előadás. Most éppen az verte ki a biztosítékot, amikor megmagyarázta, hogy a kisebb olajfogyasztás miatt van a válság. Mert természetesen azért van válság most is, mert kevesebben járnak kocsival és nem fordítva![]()
Na mind1, még fél óra van hátra, azt megnézem, de nagyon látszik a csávón, hogy asztrofizikus, és a társadalmi-gazdasági problémákhoz egy fikarcnyit sem ért (viszont az éghajlati dolgokat sztem jól elmondta)
Offtopic
94:39 6 - 1
Igen, csak itt nem erről volt szó, hanem szó szerint, hogy milyen gyakran születtek gyerekek. Legalábbis nekem nem úgy jött le az okfejtése, hogy nem sokan élték meg az 5 éves kort, hanem hogy direkt így ütemezték az utódokat.barca99 írta:Nem néztem meg a videót, így nem is tudom pontosan hogy/mi hangzott el, de nem tűnik hihetetlennek. Mármint ha azt nézzük, hányan élték meg mondjuk a 2-3 éves kort. A csecsemőhalandóság később is problémás volt, feltételezem ez az őskorban még durvább lehetett.
Nem néztem meg a videót, így nem is tudom pontosan hogy/mi hangzott el, de nem tűnik hihetetlennek. Mármint ha azt nézzük, hányan élték meg mondjuk a 2-3 éves kort. A csecsemőhalandóság később is problémás volt, feltételezem ez az őskorban még durvább lehetett.sjd írta:azt meg pont elhiszem, hogy az ősembernek csak 5 évente születtek gyerekei, a kettő között meg gondolom a csaj szedte a fogamzásgátlót...![]()
Fontos és érdekes dolgokról beszél, de hogy milyen orbitális baromságokat tud mondani...Castiel írta:ha valakinek lesz szabadideje, akkor nézze meg ez azért rettentő érdekes, s negatívan érinti nem csak a sport világát de az összes ember hétköznapi életét is...
Eleve azt sem értettem különösebben, hogy a gyerekek szocializációja hogy jönne abból, hogy milyen gyakran születtek testvéreik, azt meg pont elhiszem, hogy az ősembernek csak 5 évente születtek gyerekei, a kettő között meg gondolom a csaj szedte a fogamzásgátlót...

Tele van ilyen félremagyarázott, sok helyen demagóg és szándékosan rosszul értelmezett dolgokkal és közhelyekkel az egész előadás. Most éppen az verte ki a biztosítékot, amikor megmagyarázta, hogy a kisebb olajfogyasztás miatt van a válság. Mert természetesen azért van válság most is, mert kevesebben járnak kocsival és nem fordítva
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Na mind1, még fél óra van hátra, azt megnézem, de nagyon látszik a csávón, hogy asztrofizikus, és a társadalmi-gazdasági problémákhoz egy fikarcnyit sem ért (viszont az éghajlati dolgokat sztem jól elmondta)
- Castiel
- Capitá del Barça
ha valakinek lesz szabadideje, akkor nézze meg ez azért rettentő érdekes, s negatívan érinti nem csak a sport világát de az összes ember hétköznapi életét is...

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Castiel
- Capitá del Barça
No holnap elég jól elleszek ahogy nézem.. 
de olimpia, aztán 14:00-kor F-1, majd 18:00-kor Magyar-szerb ffi vizilabda mérkőzés, s este (jó későre tették) a Dánia-Magyarország ffi kézilabda mérkőzés... nagyon várom már... Hajrá Alonso, és Hajrá Magyarok!!!

de olimpia, aztán 14:00-kor F-1, majd 18:00-kor Magyar-szerb ffi vizilabda mérkőzés, s este (jó későre tették) a Dánia-Magyarország ffi kézilabda mérkőzés... nagyon várom már... Hajrá Alonso, és Hajrá Magyarok!!!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
-
- Az Év fórumozója 2013
fiú-lány, ment egy pü és köszidaffy írta:két fiúnak? mert az nem mind1Sanama írta:megkérdezem hátha tud valaki...
albérlet kéne Budapest IX;V;VII;VIII kerületekben, keresnénk 2főre albérletet. Aki tud valamit esetleg, annak megköszönöm!
a VIII. kerületet hanyagold. én a VII-ben lakom,ha kell info,szólj
két fiúnak? mert az nem mind1Sanama írta:megkérdezem hátha tud valaki...
albérlet kéne Budapest IX;V;VII;VIII kerületekben, keresnénk 2főre albérletet. Aki tud valamit esetleg, annak megköszönöm!
a VIII. kerületet hanyagold. én a VII-ben lakom,ha kell info,szólj
megkérdezem hátha tud valaki... 

-
- Az Év fórumozója 2013
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
nem tudom, hogy ez off-e-offtopicban vagyunk, szóval nem hiszem-szóval nincs valakinek egy fölösleges ncore meghívója?
leköteleznétek
leköteleznétek

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért nem.ha áramszünet lenne,gondolom földhöz is vernéd magad,nem matyika?

Olvasni, kártyázni, játszani, focizni, sportolni szoktam mikor elmegy az áram, de ezeket nem csak akkor ha nincs áram pl.

Szóval annyira nem vagyok a net rabja, de nincs olyan nap, h ne ülnék le a gép elé, ha otthon vagyok, de ilyenek ezek a mai gyerekek.

Kamaszodsz, ennek is betudható. Van, akinél ilyen szélsőséges érzelmek jelennek meg, van, aki könnyebben viseli. Lehet, hogy csak jól esik eljátszadozni a gondolattal.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés, nem lehet kifejezni, de nekem egyre többször van ilyen mostanában.
Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
De lehet, h ilyen csak velem van.
Aztán fél óra múlva minden okés, de ritkán előjön.
Most mondjuk lehet hülyének néztek e miatt, de velem ilyenek is történnek.
Majd hamarosan átlépsz abba a korba, amikor azt hiszed Tiéd a világ, legalábbis én így voltam vele.
Lehet, hogy egy fél év múlva hosszú fekete hajad lesz, Pitbull helyet pedig Metalicát hallgatsz.

Én is azt mondom, amit a srácok. Járj-kelj, mozogj, legyél azokkal, akik fontosak Neked.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
furcsa,nem olyan rég voltam én is 14 éves,a számítógép 120ad rangú volt nálam. ha este előkeveredtem a spanokkal,akkor esetleg leültem játszani 11 felé...
de olyan,hogy unatkozzak..
ha áramszünet lenne,gondolom földhöz is vernéd magad,nem matyika?
de olyan,hogy unatkozzak..
ha áramszünet lenne,gondolom földhöz is vernéd magad,nem matyika?
-
- aka Game90
Hanyagold az LSD-t szerintem.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés, nem lehet kifejezni, de nekem egyre többször van ilyen mostanában.
Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
De 14-15 évesen hogy lehet unatkozni?

+1!gergo9 írta: Semmi esetben sem reális még a gondolat sem akárhány éves vagy sztem Csak menj el a gép elől és kezdj magaddal vmit.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Egy hónapra megyünk ki németbe mint gyártástámogató/quality mérnök(gyakornok) majd és kértek hogy neten töltsünk ki egy űrlapot.
De nevetséges egyébként ha csak a települést írom be auto kitölti az irányítószámot majd továbbra kattintva az auto kitöltött mezőt érvénytelennek írja.
De nevetséges egyébként ha csak a települést írom be auto kitölti az irányítószámot majd továbbra kattintva az auto kitöltött mezőt érvénytelennek írja.

- geridoss
- Director del Fútbol
Magyarország felségjelzése a H, szóval az U meg a HU biztos, hogy nem fog beválni. Igazából nem tudom, mi lehet a gond :/Messidona10 írta:Próbáld H helyett U-val (Ungarn), de ez csak tipp.gergo9 írta:Külföldre(jelen esetben Németországba) hogy adjuk meg az irányító számot?
Sem a H-XXXX sem a HU-XXXX számot nem fogadja el
Mivel kapcsolatban és hol akarod ezt megadni?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Próbáld H helyett U-val (Ungarn), de ez csak tipp.gergo9 írta:Külföldre(jelen esetben Németországba) hogy adjuk meg az irányító számot?
Sem a H-XXXX sem a HU-XXXX számot nem fogadja el
- MatyiG
- Adminisztrátor
Dehogyis, ennél komolyabb dologra gondoltam.gergo9 írta:pl bannolnak haxból vagy elmegy a net?Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
Semmi esetben sem reális még a gondolat sem akárhány éves vagy sztem Csak menj el a gép elől és kezdj magaddal vmit.

Akkor nemsokára megyek sorozatot nézni, az legalább kikapcsol.

-
- Director del Fútbol
pl bannolnak haxból vagy elmegy a net?Általában akkor van, mikor valami rossz történik velem, vagy amikor unatkozok és nincs kedvem semmihez.
Semmi esetben sem reális még a gondolat sem akárhány éves vagy sztem Csak menj el a gép elől és kezdj magaddal vmit.
- sjay
- Entrenador del Barça
Szerintem ez a koroddal jár. 14-15 évesen ez a hangulatingadozás szerintem teljesen reális, persze ha komolyabb méreteket ölt, tehát hogy úgy érzed tettlegességig is fajulhat, inkább menj orvoshoz. Egyébként nálam 16 éves koromban volt hasonló, de azt egy elég negatív dolog váltotta elő.S.Agüero írta:Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nektek volt már olyan érzésetek, h inkább meghalnátok, nincs kedvetek élni?
Nem akarok most negatív energiákat sugározni felétek, csak nektek volt már ilyen?