Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fél4kor kezdenek, de az M2 csak felvételről adja fél6tól. Én szerintem élőben nézem majd stream-en, fél5től meg magyar - szerb vízilabda meccs az M1-en.socio66 írta:amerikai kosarasok elvileg ma kezdenek fél négytől, de a magyar műsorújságban fél hatra vannak írva, élőben..
hogy is lesz akkor?
kommentátor mondta, hogy pekingi olimpiai óta 10. helynél jobban nem végzett. ez is mutatja, hogy elviszik őket a himalajára oszt' kinevelik egy olimpiára, és aztán el is tűnik.visca el barca írta:szép volt áron!olimpia címvédőt legyőzve bennt a legjobb 8-ban
végre vhol megverjük a kínaiakat
Initom írta:
milyen magyar érdekeltség van ma a kéziseken és a pólósokon kívül?
ITT mindent megtaláltok lebontvabalinteer írta:Hány órakor kezdődik és adja valamelyik tv?
köszi!FtcSikiHun írta:most úszik Kapás.Initom írta: milyen magyar érdekeltség van ma a kéziseken és a pólósokon kívül?
férfi 4*100
még Póta
Ungvári
Szilágyi Áron kardvívó
Babos Timi tenisz
Babos-Szávay páros
Gyurta 100 mell döntő
Varga Miklós ökölvívás
ha a férfiak bejutnak akkor este 4*100 döntőplusz ha Kapás nyer, akkor neki is este döntő.
szerk.: Szilágyi első meccsét 15-1re nyerte![]()
Mindjárt Ungvári. Risztov és Kapás nem jutott be, a Hirling-Varga páros negyedik lett, kedden reményfutam amiről a tököm se tudja hogy mi
szerk2.: UNGVÁRI 8 között
nem indulnak. de ott lesz Kitajima, Titenis, meg még azt hiszem Sprenger meg egy páran. tehát nem ő az esélyes, de egy érem hátha.balinteer írta:
100 mell döntőn indul Phelps vagy Lochte? Hány órakor kezdődik és adja valamelyik tv?
100 mell döntőn indul Phelps vagy Lochte? Hány órakor kezdődik és adja valamelyik tv?FtcSikiHun írta:most úszik Kapás.Initom írta: milyen magyar érdekeltség van ma a kéziseken és a pólósokon kívül?
férfi 4*100
még Póta
Ungvári
Szilágyi Áron kardvívó
Babos Timi tenisz
Babos-Szávay páros
Gyurta 100 mell döntő
Varga Miklós ökölvívás
ha a férfiak bejutnak akkor este 4*100 döntőplusz ha Kapás nyer, akkor neki is este döntő.
szerk.: Szilágyi első meccsét 15-1re nyerte![]()
Mindjárt Ungvári. Risztov és Kapás nem jutott be, a Hirling-Varga páros negyedik lett, kedden reményfutam amiről a tököm se tudja hogy mi
szerk2.: UNGVÁRI 8 között
most úszik Kapás.Initom írta: milyen magyar érdekeltség van ma a kéziseken és a pólósokon kívül?
(van jobb isvisca el barca írta:ginának az esti meccs már joval huzosabb lesz, finoman szolva sem ő az esélyes. kár, pedig elnézném még pár napig, marha jó csajInitom írta:Ungvárile a kalappal. mintha egy zsákot dobott volna arrébb,gyerekjátéknak látszott.
Pótánál az első szettnél azért meg ijedtem , a horvát (?) csaj 12-10 re nyert,szoros volt,de nem volt olyan meggyőző Georgina.
De utána,főleg az 5. szettbe lejátszotta a horvátot, ahol 8-0 ra is vezetett.![]()
ginának az esti meccs már joval huzosabb lesz, finoman szolva sem ő az esélyes. kár, pedig elnézném még pár napig, marha jó csajInitom írta:Ungvárile a kalappal. mintha egy zsákot dobott volna arrébb,gyerekjátéknak látszott.
Pótánál az első szettnél azért meg ijedtem , a horvát (?) csaj 12-10 re nyert,szoros volt,de nem volt olyan meggyőző Georgina.
De utána,főleg az 5. szettbe lejátszotta a horvátot, ahol 8-0 ra is vezetett.
a hivatalos program szerint 15:30-tól vansocio66 írta:amerikai kosarasok elvileg ma kezdenek fél négytől, de a magyar műsorújságban fél hatra vannak írva, élőben..
hogy is lesz akkor?