Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Szilágyi Áron is a legjobb 8 között vívásban.
 Szilágyi Áron is a legjobb 8 között vívásban.

De ezen jót röhögtem
 De ezen jót röhögtem  : A magunk részéről doppingra egyébként gondolni sem merünk, egy általunk megkeresett szakértő szerint „a döntőre biztos felgumizták a vizet a többi futam indulói, és Je Si-ven emiatt talált extra tapadást meg néhány tizedet a gyors kanyarokban.”
 : A magunk részéről doppingra egyébként gondolni sem merünk, egy általunk megkeresett szakértő szerint „a döntőre biztos felgumizták a vizet a többi futam indulói, és Je Si-ven emiatt talált extra tapadást meg néhány tizedet a gyors kanyarokban.”
 olimpia címvédőt legyőzve bennt a legjobb 8-ban
 olimpia címvédőt legyőzve bennt a legjobb 8-ban 

ungvári miki hengerel mint az állat, innen nincs megállás. hihetetlen milyen agresszíven judozik az első meccstől fogva!
 ungvári miki hengerel mint az állat, innen nincs megállás. hihetetlen milyen agresszíven judozik az első meccstől fogva! 

szlovén gyerek nagyon jol tolta végig...
 szlovén gyerek nagyon jol tolta végig... 

kicsit sincs ráindulva a témára
 kicsit sincs ráindulva a témára