Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nekiállsz, én szívesen bevállalom egy kb. félórás rész lefordításátkurdt írta:Jó, akkor letettem a dologról...
Illetve lehet, hogy megpróbálom lefordítani (van kb. másfél hónapom), majd meglátjuk.
Amúgy egyáltalán nem hosszú film és igazi különlegesség.
Egyébként én is beleütköztem egyszer egy filmbe, ami nagyon érdekelt volna, de nem volt hozzá felirat.kurdt írta:Jó, akkor letettem a dologról...
Illetve lehet, hogy megpróbálom lefordítani (van kb. másfél hónapom), majd meglátjuk.
Amúgy egyáltalán nem hosszú film és igazi különlegesség.
felejtős. vagy csináld meg hozzá a magyar feliratotkurdt írta: 3. Könnyen lehet, hogy megvan az ajánlásom. Kérdés: kinek okozna problémát, ha az általam ajánlott filmhez nem lenne sem magyar szinkron, sem felirat? Feliratból lenne angol, de mivel a film soha nem jutott el Magyarországra, ezért nincs felirat sem. A film amúgy amerikai, de Angliában játszódik.
1. Én az utólagos módosítás ellen vagyok.bence-barca írta:Kurdt a "vezető", szóval mindképpen várjunk.messideco írta: Kiírjam szavazásként a pontszámok esetleges módosítását? Vagy várjuk meg kurdt véleményét az ügyben?
Amúgy nekem mindegy, h lehet-e változtatni, nem értem miért ne lehetne, de nem lehet nekem az is jó lesz.
Kurdt a "vezető", szóval mindképpen várjunk.messideco írta: Kiírjam szavazásként a pontszámok esetleges módosítását? Vagy várjuk meg kurdt véleményét az ügyben?