Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
32.285.562.944 és fél kuvaiti dínárt, valamint egy Messi autogrammot, 9 köbméter sódert, és egy garnitúra edzőmezt.Zibra16 írta:Esetleg Mats Hummelsért mennyit kellene kifizetnie a csapatnak ha végül ő lenne a fő prioritás ?
Azért ne haragudjatok már, de egy ilyet komolyan vennigyuri03 írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... ansaglista <---- lehet hinni nekik?
A transfermarkt szerint 24 millió euró az értéke, úgyhogy minimum annyit, de nem érdeklődünk komolyan iránta, szvsz maradni fog még legalább egy szezont a Borussiában.Zibra16 írta:Esetleg Mats Hummelsért mennyit kellene kifizetnie a csapatnak ha végül ő lenne a fő prioritás ?
XD Az lehet, hogy én voltamS.Agüero írta:Pedig nagyon sok ilyen drukkert ismerek sajnos.HAnonymus írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki még nem drukkol a Barcának, de onnantól kezdve már drukkolna, hogy idejönne ez az arc. Szerintem égen-földön nincs egyetlen ilyen ember sem.
Emlékszem, h mikor Ibra elment innen, egy fórumozó írta be, h akkor ő megy a Milan szurkolói oldalára
Pedig nagyon sok ilyen drukkert ismerek sajnos.HAnonymus írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki még nem drukkol a Barcának, de onnantól kezdve már drukkolna, hogy idejönne ez az arc. Szerintem égen-földön nincs egyetlen ilyen ember sem.
kurdt írta:Szerintem sem Piqué, sem Agger nem mondható darabos mozgásúnak. Az meg csak bónusz, hogy mindketten 1.90 fölött vannak...menczel írta: Szerintem is jó játékos Agger, de véleményem szerint nem előnyös, ha két 190 centis létrából áll a védelem közepe, a gyors csatárok ellen jobb, ha egy magas+egy alacsonyabb pár dolgozik hátul. Martinez például most a japók ellen is nevetségesen darabosnak tűnt, úgy fordult mint egy Tigris II tank, szörnyű volt elképzelni Piqué mellett.
Pedig hidd el, hogy nem is kevés. Persze kérdés, hogy hogyan értelmezzük a fogalmat, de lányoknál például sokszor jellemző, hogy egy adott játékos miatt kezdenek szurkolni egy csapatnak. De nem csak lányoknál van ez, én ismerek olyat, aki játékost preferál egy csapat helyett, és annak szurkol, ahol épp a kedvence van.HAnonymus írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki még nem drukkol a Barcának, de onnantól kezdve már drukkolna, hogy idejönne ez az arc. Szerintem égen-földön nincs egyetlen ilyen ember sem.
Azért ez így erős.sura írta:Biztosan van. Nekünk argentinjaink vannak, ezért a brazil vonal ellenünk van. Ha itt lenne a kedvencük ez változna.HAnonymus írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki még nem drukkol a Barcának, de onnantól kezdve már drukkolna, hogy idejönne ez az arc. Szerintem égen-földön nincs egyetlen ilyen ember sem.
Reméljük azért, ha jön, nem az 2 centi fog hiányozni az átlaghoz képest hogy megfeleljen az elvárásoknak...shutterisland írta:középhátvédnek igen is alacsony, ott a 185-187 az átlag, de semmiképpen sem magas, mint ahogy írtad.Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
jó, a törpökhöz képest én is magas vagyok a 184 cm-vel, és te sem vagy kicsi a 160-an valamennyivel.
mindgey, jöjjöjn agger, én örülnék neki.
középhátvédnek igen is alacsony, ott a 185-187 az átlag, de semmiképpen sem magas, mint ahogy írtad.Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
Sőt, még kisebb is, mint gondoltam, csak 178 cm.HAnonymus írta:Nem.S.Agüero írta: Puyol is 185 körül van, nem?
Röviden és tömören?K900 írta:Ez egy mai hír, szerintetek az tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???![]()
Mert a vezetőség elszólása után, mostmár azt irják a sporton, hogy jönni akar a brazil és opciókkal elehetne hozni.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-2169882
Ez egy mai hír, szerintetek ez tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???Léfe írta:Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Ez egy mai hír, szerintetek az tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???Léfe írta:Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Nem.S.Agüero írta: Puyol is 185 körül van, nem?
Agger 27 éves. Még bőven van benne 4, de valszeg több év.Léfe írta:Kolo már elmult 31 éves, Agger 2-vel rövidebb. Fiatalabb kellene. Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Kolo ha jól tudom ingyen távozhat a City-től, úgyhogy ha nem jön össze Agger (én azért őt favorizálom inkább) akkor mindenképp rá kellene mozdulni.S.Agüero írta: 20 millió nálam a max Aggernél, Kolonál meg kb 15.
Remélhetőleg ezeket addig kiküszöböli, mert ha nem akkor majd csak a padra lesz ültetve, ezért elkezd normálisan játszani, vagy nem.daffy írta:nem a barca kezdőjében kéne ezeket megtanulnia,mert időt nem kap rá és akkor jöhet a hisztiS.Agüero írta: Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.![]()
Mármint úgy értem, h a keret átlagmagasságához képest.shutterisland írta:ja, kolo 183 cm, egy középhátvédnél erre azt mondani, hogy magas...S.Agüero írta:
Magasak + Angliából jönnek, ahonnan Mascherano bevált.