vargaakos írta:Laptop vásárlás előtt állok emiatt kérnék egy kis segítséget a hozzáértőktől. Elsősorban egyetemhez kellene, de alkalmanként játékra is alkalmas legyen (Fifa sorozat még pár évig fusson rajta), ezenkívül fontos szempont az, hogy mennyi a működési ideje egy feltöltéssel, tehát minél jobbat keresnék. A túlmelegedést gondolom hűtővel lehet fékezni majd. Márkákat pontosabban nem ismerem, Asus, Acer, Dell, Samsung amiről hallottam jobbakat.
Árkategória: 150000-200000 Ft
Megköszönném a segítséget!
Nekem Acer Aspire van, tulajdonképpen elég jó, ugyanilyen célokra használom én is (már megint közös dolgokat találunk

). Néha eléggé felmelegszik, de vettem egy hűtőalátétet, az egészen jól megfékezi.
Egyébként végül hova vettek fel?
Slither írta:Messidona10 írta:Most kezdek ismerkedni a C programozási nyelvvel. A GCC nevű fordítóprogramra lenne szükségem, tudna segíteni valaki, hogy honnan tudom ezt letölteni? A könyvem ezt a címet adta meg: gcc.gnu.org , de nem igazán értem, hogy ez miért is jó nekem

Köszi, ha segít valaki

Szedj le egy normális programozói alkalmazást, abban egyszerűbb lesz programozni és lefordítani a kódot. Bár nem értem minek tanulsz C-t, akkor már inkább C++, az még használható is vmire...

Őszintén szólva fogalmam sincs semelyik programozási nyelvről, tehát a fele annak, amit írtál, kb. kínai

Egyébként azért C-t, mert néhány ismerős javasolta, hogy kezdjem el, mert jövőre már tanulni is fogom, és nem árt valami alap.