Eazzy írta:
Na mind1, csak kicsit érdekelne, hogy Bob mégis mit várt?

65-63-as végeredményt 90 lepattanóval?

65-63at, de Nigériának
Viccet félre téve, Eazzy nem beton Celtics védelmet vártam volna, de továbbra is nagyon alap kosárlabda van, s számomra rém unalmas.Egy agárverseny volt, semmi játék nem volt, láttam már persze USA meccset, ezért sem szeretem őket annyira.1-1ezés folyamat, kevés labdajáratás, lóverseny.Egy elzárás-kilépés se volt

És mielőtt a másik végleted megemlítenéd, hogy Nigéria nem kell 100 oldalas playbookot használni, s figurákat folyamat, ez is ok!De én személy szerint azért egy USA-tól várok némi játékot a szó jó értelmében.
Litvánok ellen azért jobb lesz, nem lesz ekkora különbség se a csapatok között, s a litvánok legalább észjátékot játszanak, mert tegnap a Nigériaiak is, hiába mondta az edzőjük nyugodtan, passzoljanak, járassák a labdát (ok USA ellen ez is nehéz

) de ők is mint a birka mentek neki 5 embernek, majd esetleg bepassz Diogunak, vagy rádobták 20 méterről...
Ja és mielőtt leírnád, nem fanyalgok, döntőig ez várható, 20-30 pontos különbségek, de a játékuk nekem továbbra sem az igazi.Viszont a csúcs az csúcs, nincs miről beszélni.