Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eléggé számít a ts megtartása miatt. Egy középszerű edzőnél sokkal hamarabb kezd el esni a ts mint egy jónál vagy megfelelőnél. Egyébként ha ajánlani lehet inkább vegyél vkit várj egy szezont vele és sokkal olcsóbban megúszod az edző dolgot mint ha vennél egy jó edzőt jó vez. képességgel vagy vmi hasonlót.VictorValdes19 írta:Milyen szintű edzőt alkalmazzak? Vagyis inkább az lenne a kérdésem, hogy mennyire számít a vezetői képesség?
Muszaj megkerni az arat, U20-as jatekost ennyivel dragabban el szoktak vinni, s most is elvitte egy Japan elsoosztalyu csapat.Barcaman1993 írta:Az megmondom jól megkéred az árát. Én is játékszervezést edzek, de ez nem fér bele a tervembe. Jobban érdekelne, ha a játékszervezése, remek, de még inkább, ha nagyszerű szinten lenne. Így elcsúsznék teljesen az edzésekkel. A másik meg az ára, amit már mondtam, elég magas.MichaaBee írta:Gruz U20-as valogatott szelsot nem szeretne valaki megvenni tovabbedzesre?Jatekszervezes vagy atadas kene neki, a szelsojateka mar ki van edzve foldontuliig, jelenleg is kerettag.
Más téma. Benéztem hozzád és mintha azt mondtad volna, hogy a biztos bent maradás lesz a célod. Erre ránézek a tabellára és 2. vagy.Nem rossz egyáltalán, sőt kifejezetten jó.
A hétvégi fordulóban pedig hivatalossá válik, hogy ki fogok esni. Igazából várható volt a szezon eleji malőröm óta, de lehet azzal a csapattal is megjártam volna. Felnéztem egy kicsit a IV. ligában és mit látok? Jópár olyan csapat van az én bajnokságomban, akik erősebbek a felettünk lévő IV. liga 1. helyezettjénél. Azért ez elég durva. Legalább az a csúfság nem fog megesni velem, hogy lőtt gól nélkül esem ki, ugyanis 1-et már lőttem.Már alig várom a következő szezont, mert ez így nagyon unalmas volt.
Ha idős a játékos, akk egy sérülésből sokkal nehezebben tér vissza. Valószínűleg ez van a te kapusoddal is, ha pedig nem így lenne akkor alkalmazzál pár orvost, lehet abban van a hiba és azért nem gyógyul.szszabolcs19 írta:Csalódottságomban szeretném megkérdezni tőletek, hogy hogyan lehetséges az, hogy a kapusom 3 hete egyfolytában sérült úgy, hogy ezalatt az idő alatt MINDIG 1 HETET ÍR SÉRÜLÉS IDŐTARTAMNAK...???????
És 3 hete ezen a kapuson megy el a bentmaradásom:S:S:S
Üdv: Szab
Az 1 hét nem feltétlenül 1 hét. Van amikor ez 1 napot jelent, vmikor nyolcat. A gyógyulást a játékos kora és az orvosok hiánya hátráltathatja.szszabolcs19 írta:Csalódottságomban szeretném megkérdezni tőletek, hogy hogyan lehetséges az, hogy a kapusom 3 hete egyfolytában sérült úgy, hogy ezalatt az idő alatt MINDIG 1 HETET ÍR SÉRÜLÉS IDŐTARTAMNAK...???????
Öregszszabolcs19 írta:Csalódottságomban szeretném megkérdezni tőletek, hogy hogyan lehetséges az, hogy a kapusom 3 hete egyfolytában sérült úgy, hogy ezalatt az idő alatt MINDIG 1 HETET ÍR SÉRÜLÉS IDŐTARTAMNAK...???????
Az megmondom jól megkéred az árát. Én is játékszervezést edzek, de ez nem fér bele a tervembe. Jobban érdekelne, ha a játékszervezése, remek, de még inkább, ha nagyszerű szinten lenne. Így elcsúsznék teljesen az edzésekkel. A másik meg az ára, amit már mondtam, elég magas.MichaaBee írta:Gruz U20-as valogatott szelsot nem szeretne valaki megvenni tovabbedzesre?Jatekszervezes vagy atadas kene neki, a szelsojateka mar ki van edzve foldontuliig, jelenleg is kerettag.
Én játékszervezést edzek, szívesen meg is venném, de sajnos nincs rá elég zsém jelenleg.MichaaBee írta:Gruz U20-as valogatott szelsot nem szeretne valaki megvenni tovabbedzesre?Jatekszervezes vagy atadas kene neki, a szelsojateka mar ki van edzve foldontuliig, jelenleg is kerettag.
Csak tudod vegetálok az V. ligában és nem igazán van tétje most a játéknak. Ki fogok esni, onnantól érdekesebb lesz, mert végre fogok meccseket is nyerni, meg a csapatom is erősebb lesz addigra, csak próbálom kihozni belőle a maximumot, ami ilyenek miatt nem megy. Ha szakmailag nem, akkor gazdaságilag kell megerősíteni a klubbot, azt meg úgy nem egyszerű, ha a legtehetségesebb (egyetlen tehetségem) játékosom 2 bajnoki edzést veszít. Próbálom azt megcsinálni, hogy amennyire most szenvedek, annyira nagy király legyek majd 2-3 szezon múlva. És mindenkitől bocs, ha ilyen hangnemű hsz-eket írok, de néha kikívánkozik.MichaaBee írta: Nem akadékoskodni akarok, de nem lehet ezt inkább úgy szemlélni, hogy a 10 játékosodból pont ő lett kiállítva, mert neki a legrosszabb a személyisége/agresszivitása?Az egész játék valószínűségen alapszik, nem azon, hogy Téged épp hogy próbál megszivatni, és kicsit zavaró, hogy minden sorod között azt látom csak, hogy miként sz.pat az egész hattrick. Nagy balszerencse ért és ezért részvétem, de nem hiszem, hogy direkt szivatnának.
nyugi azért már van tapasztalatomMichaaBee írta:
De semmiképp se vegyél idősebb játékosokat, akik alig dobnak valamit a csapatodon, de elviszik a pénzed.
Biztosan nem rontottad el a menedzserképzőt, minden esetben engednie kell befejezni. Én elég régen csináltam és sajnos egyáltalán nem emlékszem már rá.FtcSikiHun írta:kb. 1 éve abbahagytam a játékot. most elkezdtem újra, kedvet kaptam hozzá. Elég gyenge keretet kaptam, szóval nagybevásárlást tartottam, minden posztra próbáltam erősíteni. Tegnap lejátszottam két felkészülési meccset, mindkettőn kikaptam, aztán vettem még két stabil játékost, és ma már 4-1re sikerült győznöm.
MichaBee, régen Te nagy Mester voltál, szóval hozzád lenne kérdésem.
A Menedzserképzőbe megcsináltam a legutolsót, de nem utolsónak csináltam, és nem is írja ki, hogy megvan a menedzserképzőm. De nem lehet rákattintani, mert készen van, megcsináltam a profilom, csak túl korán. akkor ezért már nem fogok semmit sem kapni? elrontottam?