Észvesztő
Így egyben látva azért jobb volt

Mindentől elhatárolódok, nem próbáltam más filmmel kapcsolatba hozni ahogy v.e.b kérte is! Maga filmről a véleményem.
Ambivalens (:D) érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Tetszett, alapból a pszichológia a honnan hova jut (hat) az emberi elme, az egyik legizgalmasabb téma. De mégis többet éreztem a filmben hatásilag, illetve az elején szóba is kerül meg a filmben többször van utalás 60as évek, Vietnám stb, s mint tudjuk abban az időszakban a háború miatt, könnyű drogok elterjedése, társadalmi feszültségek stb-stb miatt sok volt a deviáns fiatal, az önmagát a társadalomba elhelyezni megpróbáló fiatal, az önmagát megérteni próbáló fiatal. Így erre úgy éreztem jobban rálehetett volna feküdni. Még jobban ezt kihangsúlyozni.
Az eleje nagyon tetszett, vágások is jók voltak, illetve az érzelmi hullámzás kitűnő volt, éreztem Susanna körül a feszültséget, a bármikor „kiakadhat” valami meghökkentő dolog történik, s mégis közben andalító zene szólt kórház bemutatása stb, s ezek az ellentétek jók voltak, hatásosak még hittem is neki nincs semmi baja, aztán mégis aztán mégse….Folyamat hullámzott, remek volt. S közben megismerhettük Lisát is (A. Jolie jól játszott, kellően idegesítő őrült volt, aki mellette eszes, inkább rögeszmés, elvadult elmével).
Jó volt, ahogy bennem nézőben is kialakult a megzavarodott személyiség
És megértettem, hogy Susanna valójában biztonságban van egy olyan helyen, ahol igazából nincs biztonságban épp elmével.
Történetre nem térnék ki, mert nem is az volt a lényeg, voltak benne izgalmas részek Daisy öngyilkossága pl, de igazán maga az érzelemvilágon volt a hangsúly, a mi vagyunk bolondok vagy a körülöttünk lévő élet, környezet az??? Történet másodlagos volt, s szeretem is azt mikor az érzéseken van a hangsúly nem a sztorin, így ez plusz nagyon tetszett a filmben
Jó volt, jók voltak a színészi játékok, ismételni tudom magam még talán maradt a filmben, hatásban de tetszett, s igazából nézem a pontokat és ez a 4ik film, amiből 3 tetszett de szigorú vagyok

Eddig nekem is ez jött be a legjobban, de 9est csak számomra tökéletes filmre fogok adni, 10es meg semmire

nehogy megelégedjünk egy szinttel. Szóval a film:
Értékelés 8,5/10
Köszönöm az ajánlást
WA témához meg, messideco egyik oldalról rosszul másik oldalról meg tökéletesen választott. Vígjáték humor talán az a kategória ami a „legszélsőségesebb” én pl imádom a szóvicceket, az angol humort, valaki meg mondjuk falra mászik a Gyalog Galopptól így a 2 véglet hamar kialakul, s köztes nincsen. Viszont a filmklub létét, értelmét tekintve meg nagyon jól választott szerintem mert a látókör szélesítése a cél, s megtalálni a művészetet a szépséget, egy adott alkotásban.
Kíváncsi vagyok rá, én bírom Woody Allent, s a helyzetkomikum pl nagyon összetett dolog, s humor egyik legjobb fajtája a legtöbbet ebből lehet kihozni. Owen Wilsont én se szeretem, de meglátjuk majd.