Na ha már annyiszor megkaptam, hogy fanyalgok, na ez a meccs, ez KOSÁRLABDA

remek, küzdelmes, van feszültség, gyönyörűen kijátszott támadások, franciákat nézni élmény, annyira ésszel játsszák ez a játékot hogy hihetetlen, ha nagy a gond persze Parker elindul, de megy a labda, mennek a figurák, s ugyanúgy eldobja Gelabale a labdát vagy Diaw, spanyolok meg erőlködnek, nem ízlik nekik a francia védekezés.Rohadt jó kis meccs 37-34 a szünet, vannak szép zsákolások, óriási blokkok, feszültség, végre
kis Pietrus meg hihetetlen mennyire hasonlít a tesóra.Mozgásra, ökörködésre, kinézetre.
szerk:
Mocsainál úgy értettem vannak érdekes cseréi, játékosválogatásai, de amúgy tényleg nagy edző ez vitathatatlan.
Wááááá és levágják 1:30al a vége előtt

58-57 óriásit védekeznek a spanyolok, teljesen meghaltak a gallok a zónában, s fordítva is jók a besegítések, nem tudnak a spanyolok sem pontot dobni, óriási meccs, hatalmas küzdés.
5el mennek a spanyolok, a franciák 11 dobást hagytak ki zsinórban, óriási a spanyol védekezés!!!!!!!Utolsó mp-ben kell kiszorított helyzetekből tudnak csak dobni a franciák.
norvég kézilabdázó:
Bjarte Myrhol @bjartemyrhol
Hajra Magyarorszag! For en håndballkamp! Jeg som hadde bestemt meg for å ikke se en eneste herrehåndballkamp. #misunnelig #toppundeholdning!
Az igen Batum

Ököllel izomból ment faultolni....Jöhet a Celticsbe

Viccet félre téve, ritka paraszt egy fault volt, ráadásul Batum kis csendes arc, de teljesen elgurult a gyógyszere, NBA-ben ezért olyan tockost kapott volna hogy ketté áll a szeme, mákja volt, hogy a spori lefogta a spanyolokat, Ibakáék már mentek volna bunyózni.
Nyernek a spanyolok, de ennél több kell, jelenleg az oroszok a legnagyobb esélyesek a döntőre az amerikaiak ellen.Franciákat sajnálom,d e itt a végére fejben, erőben megzuhantak.
66-59 a vége, a spanyol zóna megfogta a franciákat, de bőven lehetett volna ez fordítva nagyon éles meccs volt, s csak ismételni tudom magamat, az oroszok még keményebb dió lesz, de az is nagy meccsnek ígérkezik.
Amúgy mennyire szépen összejöttek ma a dolgok, volt brazil-argentin röpimeccs majd lesz kosár, meg volt spanyol-francia kézi meg most kosár, ilyen örök rangadókat ráadásul több sportban egy nap

, ezért jó az Olimpia
Amúgy tényleg nagyon fura főleg Szaniszló Csabiék után hallgatni 1-2 kommentátort, s abszolút nem lehurrogva őket, mert nyilván ha valaki nincs benne a kosárban annyira, akkor csak a statokat megnézi, ki hol játszik stb, s Faragó Ricsi felkészültsége tényleg legendás, de azért Ronny Turiaf meg a klasszis egy mondatban

azért némi költői túlzás

És nehéz úgy ha nem ismeri annyira a játékosokat, csak nagyon ki is ütközik ez, mert pl Diaw se volt soha villámléptű.De nem "bántom" őt, meg Knézy pl szórakoztató is az egylábas kipördülés fogalmával, csak fura na

Méhes Gábornál ilyen hibák nem lennének szerintem (Duran-Duranozás

) , kár hogy nincs kint
Hi
http://www.sbnation.com/london-olympics ... mmer-games
http://olimpia.origo.hu/london/atletika ... yzett.html