Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Félelmetesen szét van esve a játékuk. Tegnap csak 20 percre néztem bele (pont elkaptam Dzsudzsák gólját), de az is elég volt.ab1daL írta:Ha már Dzsudzsák volt a téma, akkor ma gólt lőtt a Tereknek, de megint kikaptak, így öt forduló után nulla ponttal, és egy lőtt góllal áll a Dinamo!![]()
Érdekes, most már a holland bajnokság nem is annyira elit, mint volt két éve. Hirtelen pedig az orosz liga lett nagyon erős, egy olyan játékosnak, aki nem is olyan régen még posztján a top 5-be sorolta magát.Vito írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/dzs ... on-2161575
Balázs megégette magát, de rajta kívül azért ez senkit sem lep meg.
ugye milyen jó erős az orosz bajnokság? fejlődni is tud, ugye?
Igen.Vito írta:Balázs megégette magát, de rajta kívül azért ez senkit sem lep meg.
ugye milyen jó erős az orosz bajnokság? fejlődni is tud, ugye?
Nagyon jól tette. Ott bíznak benne, megbecsülik, fölösleges váltani egyelőre. Ha elkerülik a sérülések és jó szezonja lehet, jövőre léphet egy szintet.Gareth Tello írta:Szalai Ádám 2015 június 30-ig meghosszabbította szerződését a Mainz együttesével.
"A Mainz különleges csapat számomra. A klub, a tréner, a játékosok és a szurkolók is mellettem álltak, amikor sokat kihagytam sérülésem miatt. Nagyon jól érzem magam a Mainzban, és úgy érzem, még fejlődhetek ebben a klubban.”
"Az elmúlt fél évben Ruud Brood volt a vezetőedző a Waalwijkban, így tisztában vagyok vele, kivel dolgozom majd együtt" - mondta a Roda honlapján Németh arra utalva, hogy Brood is most nyáron érkezett az együtteshez. "Tudatosan választottam ezt az egyesületet, mert a csapat erős, és a múltban már több magyar játékos is megfordult a klubban."ab1daL írta:A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roda hivatalos honlapján jelentette be, hogy kettő plusz egy évre szóló szerződést kötött Németh Krisztiánnal. Az Olympiakosztól érkező magyar támadó ingyen érkezett a kerkradei csapathoz.
És senki nem állította az ellenkezőjét.Fernando írta:Huszti? Azt ne mondjátok, hogy nem tűnt el a pénzért... a többi belemagyarázás. Pedig ő egy erős német középcsapat kapitánya volt.
Maximálisan egyet értek, ahogy a legutóbbi hsz-del is.barca99 írta:Szeretem ezeket a demagóg dumákat az orosz ligával kapcsolatban... mintha amúgy nem erősebb lenne a Premijer Liga, mint a franciakettő, vagy az Eredivisie. Minőségibb ellenfelek, nemzetközileg jobb eredmények, pénz meg aztán dögivel.
Ha egy Ivanovics, Vidics, Skrtel, Kraszics (...) tudott olyat nyújtani, hogy nyugati topcsapatok vitték el őket, nehogy már bemagyarázzátok, hogy vége a karrierjének.Vagy ha igen, az csak rajta múlt volna, és akkor játszhatott volna akárhol.
A pénz. Szakmailag nem igérhetnek azok a csapatok nagyobb fejlődést, mint egy nyugat-európai csapat. Még ha nem is zászlóshajó. De pl. a Monaco új tulajjal a feljutást célozta meg, nem tudni, hogy ők hova juthatnak, jelenleg nézve nagyon sok lehetőség van bennük. A szurkolók megkedvelték Volit fél év alatt, ami nagy dolog. De ő váltott. Egyértelműen aki keletre megy, azt a pénzért teszi.socio66 írta:pedig ő volt az a bronzérmes 'aranygenerációnkból', akiben sokat láttam, megvan a technikai képzettsége is, az esze is a játékhoz.Lionel85 írta:Koman a Kuban Krasznodarhoz igazolt
hollandiában simán megélt volna, aztán a következő lépcsőfok lehetett volna esetleg a bundesliga, de ehelyett sikerült neki is elcseszni a karrierjét, ez a lépés meg aztán a szög a koporsóba.
érdekes dolgok ezek, nehéz kitalálni hogy a görögországba, törökországba, és újabban oroszországba szerződő játékosainkat mi motiválja, ezekből az országokból még állítom senki nem jött vissza épkézláb játékosként, persze kifogás az mindig van, hülye edző, épp rosszkor jövő sérülés..ugyan.
csak azt nem tudom eldönteni, hogy a játékosok rosszul vannak-e menedzselve, vagy egyszerűen inkább elmennek pénzt keresni a fejlődésük rovására is.