Először is nem voltam soha Jordan fan.
Rondo-s rész meg az NBA döntőre is igaz, megnyerte a Celtics (rendben akkor lehet mondani egy "senki" volt még) lehozták, mindenki őrjöngött már a padon és ünnepelte a bajnokságot, ő meg veszekedett Doc-kal hogy miért hozta le.S visszafogottan tudomásul vette megnyerték.De a többiek ezt nem tennék, s Rondo se hiszem.
D
Rondora emlékszem azokra az esetekre mikor védtem, mindig azt hoztam fel példának, hogy az öltözőben egy visszafogott ember, s írtam is már nem egyszer ő is tud hisztizni, hajaj s az egész világ az ellensége, de mikor pl Dávid Kornél mondta, hogy csapatbomlasztó Rondo, az nem fedi teljesen a valóságot.
Konkretizálom, nem úgy értem nem dobja el középtávolról és az a baj vele kapcsolatban sokszor, hanem pont amiatt, hogy sokszor már idegesítően önzetlen s beletesz plusz flikkflakkot (lehet modnani nagyképű...)s eladja a labdát, olyankor vissza lehet akár a meccs közben is mikor ha úgy adódik írok, osztom is rendesen.Ezekről a baromságokról kellene leszokjon. ezt is írtam nem egyszer.
Ez a te kérdésedre még válasz, hogy mondjak oylat a kedvenceim közl akik csak it"s okayt mondanak.
Rondotól láttál olyat, hogy elkezd meccs előtt táncikálni, vagy meccs végén???Lehet mondani, de hogy ő meccs közben teszi nem egyszer, hogy szertelen, ezt aláírom, de pl ő olyan nem fog kezet meccs után, paraszt dolog???Igen
Hamilton, Djokovic, Mourinho detto.
De mégis jobban elfogadom, mint mondjuk a "képmutató" ökörködést.
Boltból ami nekem meg van, hogy előtte, utána, közben állandóan a komolytalanság, nekem ez nem tetszik benne.
Ismét hasonlókat tudok írni mint az előbb, bár gondolom megértetted előbb is

De nem fogadod el.
Szóval: Azt hogy egy sportoló úgy akarjon nyerni, hogy mindent megtesz, akár aljasságot is felhasználva, valahol erénynek fogom fel, mert az ilyesfajta affinitás, győzni akarás szimpatikus.
Nem a hogyanja, hanem a miértje!Tehát a pszichikája, hogy 110ű%ot megteszek érte.
S ismerve a sportlélektant mindenki ilyen, ki jobban ki kevésbé.Bolt is nyerni akar nem kérdés, de "jópofizva" lazára véve a figurát nekem azt sugallja, kevésbé van meg benne a tűz.De még ez sem teljesen fedi a valóságot, egyszerűen ahogy az egész tálalva van, nem szimpatikus, nem szeretem az ilyen showman féléket.
Jobban szeretem azokat, akik még ha túlzó módon, paraszt módon is, de nem tudnak veszíteni.Még ha a sport alapja is, hogy hajtsunk fejet azelőtt aki megvert.Ebben lehet egyedül ellentmondás, ezért írtam, hogy szeretem valahol ezeket a "rossz" arcokat, izgalmasak számomra a pszichikájuk, a mérhetetlen túlfűtöttségük.