Olimpia 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted hány arany érmet fog szerezni a magyar csapat?

0-3
21
17%
4-6
53
42%
7-9
35
28%
10 vagy több
17
13%

Szavazatok száma: 126
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.11. 12:58:31

most látom csak h natasanak nem sikerult csak egy bronz.

basszus nagy kár, lehetne már vagy 12 aranyunk, és egy iszonyatosan kiemelkedő olimpiánk... persze eddig ez is szép, de én telhetetlen vagyok :twisted:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.11. 11:00:02

Mezner2 írta:Valaki aki otthonosan mozog benne,lenne egy kérdésem, a mai 2 öttusás srácunknak milyen esélyei vannak???
A két férfi öttusázónk közül Marosinak van esélye éremre.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.11. 10:31:23

Valaki aki otthonosan mozog benne,lenne egy kérdésem, a mai 2 öttusás srácunknak milyen esélyei vannak???
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.11. 10:15:00

Castiel
Capitá del Barça

2012.08.11. 10:01:35

csababarca írta:...Volt az vagy 5 is. sajnos. az a baj,hogy így kaptunk ki nehezen tudom pillanatnyilag értékelni azt,hogy 4 közé jutottunk.
Ezeket a svédeket verni kellett volna simán. elgörcsöltük.
pedig ha egyszer egyenlítettünk volna a vége felé,behúztuk volna,mert átszakadt volna a gát...de saját magunkat vertük meg,és juttattuk be a svédeket a fináléba.
mint már írtam, ez a Svéd csapat csupán mentálisan volt erősebb egy fokkal... na meg azzal hogy Míg ők felkészültek Nagy Laciból, addig mi Kim Andersonból nagyon nem... 5 gól és legalább ennyi asziszt a neve mellett. emberelőnyös szituknál mi voltunk megzavarodva... Harsányi Geri egyedül tolta a szélt végig az eb-n is most is... ő is fejben fáradt el, azt azért ne felejtsük el, hogy majdnem egy focimeccsnyit játszottunk a klasszisokkal felálló Izland ellen.
csababarca írta:kár,mert én is úgy gondolom,hogy a közeljövőben nem lesz ekkora sansz egy nagy tornán döntőt játszani.
én meg pont nem így gondolom. :) szerintem ez a csapat jövőre Spanyolországban nagyot domborít majd, és lesznek még ennél is emlékezetesebb meccsek... rengeteg fiatal vár beépítésre: Ancsin, Szöllősi, Nagy Kori kövi olimpián is egy nagyon erős kerettel vehetünk részt, talán Nándi az aki nem lesz ott, vagy mégis, kitudja... szal sok van még ebben a válogatottban...

Még annyit, hogy valójában az Izland elleni hatalmas küzdéssel, s győzelemmel, önmagában elérte a válogatott azt, hogy hősök legyenek a magyar kézi fanok szemében, meg a világ kézilabda életének elismerését is kivívták... hiszen minden hírcsatorna a világon áradozott a meccsről... az Olimpia meccse volt a miénk...:)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.11. 09:57:47

Másik ágon a franciák jutottak döntőbe. A vártnál simábban verték a horvátokat. Azért látszott, hogy ez a két csapat kiemelkedik a mezőnyből, tényleg előrehozott döntő volt. A franciáknál Omeyer, ha jól emlékszem az első tíz lövésből hetet fogott, utána pedig csak futottak az eredmény után a horvátok.
Balic beállt Ő még kicsit képes volt megkavarni a francia védelmet, de a végén ismét volt egy jó 2-3 percük a franciáknak, azzal pedig el is dőlt a meccs.

Bronzmeccs nagyon nehéz lesz. Nem hiszem, hogy a horvátok félvállról vennék. Neki csalódás ez az eredmény, de mégis egy olimpiai éremről van szó.

A mieinket pedig továbbra is csak sajnálni tudom, pontosan tudják ők is, hogy ez egy hatalmas lehetőség volt. Sajnos elfogyott a lendület. A szerbek és az izlandiak ellen emberfelettit játszottak, most a svédek ellen viszont sokkal gyengébben ment a játék. És ez a legbosszantóbb, mert ezek a svédek semmivel sem voltak jobbak, mint az izlandiak. S ha legalább hozzuk azt a játékot, amit a szerbek ellen a második félidőben, akkor most olimpiai döntőre készülnénk. Tudom sok a HA, de nagyon bosszantó.
A torna előtt egy negyedik hellyel vagy jobb esetben egy bronzéremmel mindenki kiegyezett volna, csak evés közben jön meg az étvágy.

Ma öttusában, kajak-kenuban vagyunk érdekeltek.
Ma lesz a foci döntő. Ja és a női röplabda döntő, brazilokkal, amerikaikkal, látványos lesz az tuti. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.08.11. 01:49:42

S.Agüero írta:Tényleg Puljezevics... Vele mi lett?
Megunta a magyarokat vagy mi?
http://lmgtfy.com/?q=puljezevics

Senki sem említette még? USA - ARG 109-83!

Nem láttam a meccset, de idéznék kettőt Szaniszló Csabitól :D
1. Amikor már a sgeden veszed a levegôt, a Team USA módszeresen agyonver.
2. Westbrook bokája kicsit megsérült. Mennyivel csökken ezáltal a gyôzelem esélye? 0%.

Vasárnap 16:00-kor lesz a döntő.

Most néztem rá az éremtáblázatra, Kína sokáig vezetett, de most már az amerikaiak vannak az 1. helyen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.11. 01:04:57

Tényleg Puljezevics... Vele mi lett?
Megunta a magyarokat vagy mi?
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.11. 00:34:26

Azt hiszem, ebben a képben minden benne van...bár ez még mindig sehol sincs Puljezevics Nenad-hoz képest...örökre beleégett a szemembe az a jelenet, amikor egy BL meccsen kapott egy gólt, és utána egy kézzel úgy nyomta össze a labdát, mintha egy gumilabdát fogott volna...majdnem sikerült ökölbe szorítania a kezét úgy, hogy közben benne volt a labda...mi ideg lehetett benne?

Kép
Kép
Gali
Capitá del Barça

2012.08.11. 00:10:58

Game90 írta: ...De azt valaki magyarázza már meg, hogy a végén Tamás fiam helyett miért nem Putics játszott?
Ezt Mocsainak kellene megmagyaráznia. Teljesen érthetetlen, hogy a nagyon jó formában játszó Puticsot miért jegelte a padon. A mai mérkőzésen rajta kívül nem volt használható átlövő a csapatban.
A másik dolog ami nagyon bosszant, hogy minek vitte ki a semmire sem jó Laluskát?
Most milyen jól jött volna Iváncsik Tomi a jobb szélre. Valószínűleg Harsányi sem ront a 2. félidőben két ziccert, ha nem kell végig játszania az izlandiak és a svédek elleni meccset.
Nagyon sajnálom ezt az 1 gólos vereséget, mert ez egy nyerhető meccs volt.
Így viszont maradt a bronzmérkőzés, azonban a horvátok ellen nem sok esélyt látok a győzelemre.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.10. 23:12:16

kanty írta:Nem hiszem el, s nem hiszem el. Egy góllal így kikapni, amikor kétszer is kezünkben volt az egyenlítés, két szélsőziccer, mindkettő kimaradt.
Volt az vagy 5 is. sajnos. az a baj,hogy így kaptunk ki nehezen tudom pillanatnyilag értékelni azt,hogy 4 közé jutottunk.
Ezeket a svédeket verni kellett volna simán. elgörcsöltük.
pedig ha egyszer egyenlítettünk volna a vége felé,behúztuk volna,mert átszakadt volna a gát...de saját magunkat vertük meg,és juttattuk be a svédeket a fináléba.
kár,mert én is úgy gondolom,hogy a közeljövőben nem lesz ekkora sansz egy nagy tornán döntőt játszani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.10. 23:00:19

visca el barca írta:olszok megverték a szerbeket 9-7 a vízifoci elödöntőben. remélem meg sem állnak az aranyig. ha már velünk igy kicsesztek.
Pedig reméltem, hogy a szerbek megnyerik, ha már mi kiestünk. :?

Nem gondoltam volna, hogy valaha is fogok tornagyakorlatokat, gimnasztikát nézni, de ezeknek az orosz lányoknak nem tudok ellenállni :lol:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.10. 22:21:35

Agüero, Nekünk az + 4x5 perc et nem tett jót, elsősorban fejben... még a Svédek gyakorlatilag végig unatkozták a másik csoportot, 2 ellenfelük volt...
csak azért estünk ki, mert picit többet hibáztunk, ami a Palmarssonék elleni meccsünkből adódóan jött. a Svéd válogatott semmivel sem erősebb mint mi... most nézem a Francia-Horvát meccset... 21-10 a kakasoknak...:) elsősorban védekezésben jó mindkét team... omeyer valami iszonyat jót játszik...ihletett formában véd... és ahhoz képest milyen öreg ez a Francia keret, villámgyorsan rendeződnek vissza...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.10. 22:06:10

olszok megverték a szerbeket 9-7 a vízifoci elödöntőben. remélem meg sem állnak az aranyig. ha már velünk igy kicsesztek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.10. 21:50:28

Nagyon csalódott vagyok én is.
Nem tudom mikor lesz még egy ilyen nagy lehetőségünk egy olimpiai döntőre.
Ezt a svéd csapatot ma meg lehetett volna verni, sajnos nem sikerült.
Amikkel/Akikkel nyerni tudtunk volna:

Végén két szélső ziccert bedobni.
Heteseket bedobni.
Nagy/Mocsai jobb játéka.
Csaszi ha nem sérül le.
Emberelőnyöket jobban kihasználni.

Ha ebből az ötből valamelyikben jobbak lettünk volna, döntősök lennénk.

Na, most már kár sopánkodni, így is felülmúlták az elvárásokat. Őszintén, én már azt sem gondoltam, hogy továbbjutunk a csoportból.
Remélem a franciákat kapjuk, ellenük talán most több esélyünk lehet, hátha megfricskázzuk őket újra. :)
Vasárnap délben lesz a bronzmeccs.

Közben vízilabdázóink nehézkesen, de nyertek.
Vasárnap fél egykor játszanak a spanyolok ellen az 5. helyért.

Még akik reálisan esélyesek egy éremre : Ligeti Dániel birkózó, Dudás Miklós kajakos, Janics Natasa, s talán öttusázóink, esetleg kézilabdában, bár ezt nem hinném. :)
Holnap Janics szerintem nyeri a futamát!

Most pedig 22:20-kor jön a 4x400 férfi váltó döntője, holnap meg a 4x100-as. :wink:

Hajrá Magyarok!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 20:10:01

Game-el megy un bloc leírtátok, szép-szép már az is hogy ott vagyunk a legjobb 4ben,d e nagy lehetőség volt a mai, kár érte
Nagy helyzete meg érdekes, mert ugye nem lőtt gólt, viszont a svédek is tudták ő a legnagyobb fegyverünk s lövése is csak 6 volt 0 góllal, viszont adott 4 gólpasszt 2 labdaszerzése is volt, meg blokkolt lövést is, olvasgatva meg látva a végét, a ziccereken, 2 kihagyott hetesen múlott, meg a gyenge emberelőnynek :?

Legyen egy kis Bolt :D :
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Petur_Andras/london3
Korrekt, s nagyon emberi volt tőle.

Spanyolok meg azért kiizzadták a döntőbe jutást, félidőben volt kemény 20 pontjuk a végére azért már lett 67 :D 67-59 lett a vége

Na pólóban csak megcsaptuk a kengurukat :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.08.10. 20:06:18

Eazzy írta:Én nem értem ezeket a belemenéseket...
Ugyanaz, mint a kosárnál, ott sem mindig egyértelmű a támadószabálytalanság :D

De rohadt ideges vagyok :? Simán fogható lett volna ez a svéd válogatott, de ma valahogy nem voltunk egyben. Emberelőnyök gyakorlatilag emberhátrányt jelentettek, végén 3-4 alkalommal is egyenlíthettünk volna, de ilyenkor összeroppantunk, Mocsai belemenés, Iváncsik kapufa, Harsányi ziccer kapusba. Nagy Lacit nagyon jól fogták, meg is látszódott a teljesítményén, alig volt lövése, 0 gól. Császárnak jobbulást! De azt valaki magyarázza már meg, hogy a végén Tamás fiam helyett miért nem Putics játszott?

Természetesen csalódott vagyok, mert itt lett volna a hatalmas esély a srácok előtt, hogy döntőt játszanak (ki tudja mikor lesz rá újabb sansz?), de az izlandi meccs után egyszerűen nem tudok rájuk haragudni.

Bronzmeccs nehezebb lesz, mint a mai...
papek89
Jugador d'estrella

2012.08.10. 20:03:30

Már a 4. hely is szép, de csalódott vagyok, mivel egy verhető svéd volt az ellenfél. Saját magunkat vertük meg, emberelőnyben 4 gólt kapni nem szabad. A francia-horvát párharcból nem tudjuk megverni egyiket sem, így marad a negyedik hely. (Megint) -.-
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.10. 19:40:34

Emberelőnyben négy gólt kapni... :( Utána meg futottunk csak az eredmény után, de sosem értük utól őket. Kár, pedig nagyon közel volt a döntő. Nem mintha egy negyedik hely akár csalódás lenne.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.10. 19:39:50

izland után megfogadtam, bármi lesz nem leszek csalódott, de az vagyok... ilyen esélyünk nem lesz még1x, ez a svéd csapat simán verhető lett volna.

bárkit kapnak a döntőben tuti kikapnak legalább 5 gollal. a bronz meccsen sem mi leszünk az esélyesek, de vélhetőleg a francia/horvát csapat joval csalódottabb lesz egy vesztes elődöntő után.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.10. 19:39:00

Nem hiszem el, s nem hiszem el. Egy góllal így kikapni, amikor kétszer is kezünkben volt az egyenlítés, két szélsőziccer, mindkettő kimaradt.

Hatalmas lehetőség volt, olyan, amilyen mostanában nem lesz a magyar kézilabdának.
Hibáztatni senkit sem lehet, csak egyszerűen csalódott vagyok. Ez a svéd csapat semmivel sem volt jobb, mint mi, egyszerűen egy kicsitvel jobb napjuk volt.

A bronz meccs pokoli nehéz lesz, akárkit is kapunk.
Nagy kár, de a fiúkat csak tisztelni lehet. Megettek mindent, ennyire tellett most.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.10. 19:36:32

Áá :evil: Pedig jobban megérdemeltük.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 19:34:03

Én nem látom/tam csak az utolsó 10 percet, de megint hihetetlen meccs, írtátok nem játszottunk jó , most is azért van egy kis kapkodás, Harsányi meg mit hagyott ki???Szegény, de ilyen hibák nem férnek bele :?

Meg volt a sansz, kár érte :? A bronzért még mindig lehet bizonyítani, meg alapból óriási, hogy bent vagyunk a legjobb 4ben, csak persze evés közben jön meg az étvágy, ezeket a svédeket azért meglehetett volna verni, de grat a csapatnak.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.10. 19:28:24

Én nem értem ezeket a belemenéseket...mondjuk nekem a passzív játék sem teljesen értem, hogy hol a határ...hülye egy sport ez :D De hajrá!
PCsabi
aka Game90

2012.08.10. 19:18:46

Nagyon gyengék vagyunk, gyakorlatilag Fazekas tart még minket meccsben.

Tudom, hogy fáradtak meg minden, de remélem ott jár a fejükben, hogy nyomjuk meg ezt a 10 percet, csak olimpiai döntőt játszhatnánk...

És feljöhettünk volna egálra...

5 perc, svéd emberhátrány.
Lezárt