basszus nagy kár, lehetne már vagy 12 aranyunk, és egy iszonyatosan kiemelkedő olimpiánk... persze eddig ez is szép, de én telhetetlen vagyok

mint már írtam, ez a Svéd csapat csupán mentálisan volt erősebb egy fokkal... na meg azzal hogy Míg ők felkészültek Nagy Laciból, addig mi Kim Andersonból nagyon nem... 5 gól és legalább ennyi asziszt a neve mellett. emberelőnyös szituknál mi voltunk megzavarodva... Harsányi Geri egyedül tolta a szélt végig az eb-n is most is... ő is fejben fáradt el, azt azért ne felejtsük el, hogy majdnem egy focimeccsnyit játszottunk a klasszisokkal felálló Izland ellen.csababarca írta:...Volt az vagy 5 is. sajnos. az a baj,hogy így kaptunk ki nehezen tudom pillanatnyilag értékelni azt,hogy 4 közé jutottunk.
Ezeket a svédeket verni kellett volna simán. elgörcsöltük.
pedig ha egyszer egyenlítettünk volna a vége felé,behúztuk volna,mert átszakadt volna a gát...de saját magunkat vertük meg,és juttattuk be a svédeket a fináléba.
én meg pont nem így gondolom.csababarca írta:kár,mert én is úgy gondolom,hogy a közeljövőben nem lesz ekkora sansz egy nagy tornán döntőt játszani.
http://lmgtfy.com/?q=puljezevicsS.Agüero írta:Tényleg Puljezevics... Vele mi lett?
Megunta a magyarokat vagy mi?
Ezt Mocsainak kellene megmagyaráznia. Teljesen érthetetlen, hogy a nagyon jó formában játszó Puticsot miért jegelte a padon. A mai mérkőzésen rajta kívül nem volt használható átlövő a csapatban.Game90 írta: ...De azt valaki magyarázza már meg, hogy a végén Tamás fiam helyett miért nem Putics játszott?
Volt az vagy 5 is. sajnos. az a baj,hogy így kaptunk ki nehezen tudom pillanatnyilag értékelni azt,hogy 4 közé jutottunk.kanty írta:Nem hiszem el, s nem hiszem el. Egy góllal így kikapni, amikor kétszer is kezünkben volt az egyenlítés, két szélsőziccer, mindkettő kimaradt.
Pedig reméltem, hogy a szerbek megnyerik, ha már mi kiestünk.visca el barca írta:olszok megverték a szerbeket 9-7 a vízifoci elödöntőben. remélem meg sem állnak az aranyig. ha már velünk igy kicsesztek.
Ugyanaz, mint a kosárnál, ott sem mindig egyértelmű a támadószabálytalanságEazzy írta:Én nem értem ezeket a belemenéseket...