2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
song az egyik legjobb afrikai középpályás napjainkban, (meg a posztján a jobbak között van összességében is simán.) csak 24 éves még, és azt hiszem, 2015-ig van szerződése, nem beszélve arról, hogy az arsenal sincs rászorulva, hogy eladja.18 szerintem nagyon is sok érte
18 szerintem nagyon is sok érte... Nem az alapján kell megítélni hogy sok vagy kevés, hogy a City mennyit adna érte. Mondjuk sajnos rá van szorulva a csapat, hogy vegyen valakit, így muszáj lesz kiadni annyit, amennyit az Arsenal kér érte.Tobias88 írta:Sztem ez még mindig kamu. 18 millió nagyon kevés érte, City simán adna érte 30at is de szerintem a Madrid is. Nameg az Arsenal bőven áron alul nem adná el második legjobb játékosát miközben ennél drágábban vettek kevésbé jó játékosokat... Szóval a 18 millió kamuReális egy 20+6 milliós ajánlat lenne és akkor is árban hoznánk el
Adjuk már meg érte a 18at!Arsene Wenger már áldását adta - ha nem is nagy boldogsággal - a játékos távázására, ha akar menni, így már csak formalitás lesz a megegyezés, már ha a 3 millió euros árkülönbséget át tudják hidalni a felek
Miért nem értitek már meg, amit milliószor leírtunk: TOURÉ AKART ELMENNI, ÉS NEM GUARDIOLA AKARTA ELADNI! Nem volt neki elég az idő, amennyit kapott, azt mondta, hogy ő inkább megpróbál máshol kezdő lenni és sikereket elérni. Nálunk Busquets jobb, mindenhol máshol Touré a jobb. Pech.mess2009 írta:ami Sing-ot illeti, csak a szokásos színjáték megy, a lényeget illetően úgyis CSAK UTÓLAG jön hiteles info, tehát annyi igaz, hogy az alelnök tárgyalt.
látva az Angol szuperkupa döntőt, azért el méláztam, a mi szeretett Guardiolánk egy kevésbé látványos ( Csigri, Ibra, Villa?!) igazolási melléfogása kapcsán: Yaya Touré ! bizony ez is totál balfogás volt a javából!!(már mint az eladása).
Ezt még tegnap nyilatkozta, Bartomeu meg ma ment el.SuperMessi írta:Tehát mi Londonban tárgyalunk Songért, miközben Wenger azt nyilatkozza hogy nem állnak kapcsolatban a Barcelonával? Valaki hazudik..
Game90 írta:Egyébként Jamie Sanderson, a Young Guns Blog szerzője a forrásom, eléggé megbízható emberke.
az egy dolog, hogy mit akar, megint az egyik legnehezebb tárgyalópartnert választottuk wenger apóval és őszintén szólva én egy 15 millás ajánlatot röhögve dobnék vissza a helyében. szerintem song nem akar annyira jönni, mint anno fabregas, úgyhogy megint nehéz fába vágtuk a fejszénket.S.Agüero írta:Song : "Igen, a Barcát akarom!"
-mundo
Hátmi meg téged!!!S.Agüero írta:Song : "Igen, a Barcát akarom!"
Egyelőre úgy néz ki, hogy nincs eltévedveGareth Tello írta:Hoppá, Game, az Arsenal titokos elnökségi tagja. Wengertől jött az info?Game90 írta:Egyébként tegnap olvastam egy Arsenal-hoz igen közel álló személytől (és most ne ilyen wc-s nénire gondoljatok), hogy Song marad. Aztán majd meglássssuk.![]()
Remélem, a forrásod el van tévelyedve, és Song jön Barcelonába.
Azért ha jól emlékszem, Piqué 21 éves volt, mikor visszaszereztük, s ha azonnal nem is, de 22 évesen már kirobbanthatatlan volt a védelem tengelyébőlTobias88 írta:... Nézd meg Puyol-t vagy Pique-t, ők sem értek többet, ők sem voltak jobbak 21-22 évesen.
Montoyában egyetértek, ő tényleg nagy tehetség de szerintem a többiekből is kinőhet simán egy klasszis játékos. Nézd meg Puyol-t vagy Pique-t, ők sem értek többet, ők sem voltak jobbak 21-22 évesen.Varatrix írta:Az összes fiatal közül engem Montoya győzött meg. Őt nyugott szívvel nézném komolyabb csapatok ellen is ha Daninak pihenésre van szüksége. Bartra, Fontás (sélülés miatt), Jds kicsit halovány. Muniesa a legtehetségesebb talán, de jót fog tenni neki legalább még egy év az ifik közt.