Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de ez nem mehet örökké...socio66 írta:...tehát azért tehetséggel és szakértelemmel lehet pótolni az anyagi hiányosságokat, ezt bizonyítja a mostani olimpia is.
érthető persze a foci, DE ITT nálunk nem az a fő sport. Nem vagyunk jó benne. És ki kéne lépni Puskásék árnyékából, mert unalmas, hogy "anno....stb stb" az a múlt. Ez is tipikus magyar betegség... csak a múlt... nehogy újra történelmet írjunk, ááá dehogy. A múltban nem lehet élni. Fel kéne állni a padlóról.Deus írta:egyetértek REMY -vel... Egyszerűen szégyen, hogy nem hajlandóak pénzt áldozni olyan sportágakba, ahol tuti siker van mindig. Kapásból tudok mondani párat: Kajak-Kenu, Úszás, Vívás és Kalapácsvetés. Ezekbe kéne beleáldozni jópár millát a magyar államnak.
Mindig csak a foci... Persze érthető, mivel sokan nézik a focit --> sok stadionjegy elkel --> bevétel. ez csak egy példa volt.
Nem értetted a lényeget. Elvárja mindenki, hogy jöjjenek az eredmények, de nem adják meg az esélyt, nem teremtik meg a jó körülményeket.daffy írta:sajnos ezeket a végtelenségig lehet folytatni,de vagy elfogadod hogy ez a helyzet vagy kimész külföldre,akár sportolni,akár élniREMY írta:...
1. minden a pénzről szólREMY írta:...
engem érdekelne, szóval ha szabad, akkor privátban váromREMY írta:erről írtam a madridistán egy kisebb regényt. Saját tapasztalataimról ...Lionel85 írta: És ami a lényeg, szinte teljes pénztelenségben. Ahogy a cikkben is áll, edzők, de szerintem még játékosok is néha ingyen dolgoznak csak azért, hogy kijuthassanak az olimpiára. Ez a megsüvegelendő!
ha érdekel valakit megkereshetem.
erről írtam a madridistán egy kisebb regényt. Saját tapasztalataimról ...Lionel85 írta: És ami a lényeg, szinte teljes pénztelenségben. Ahogy a cikkben is áll, edzők, de szerintem még játékosok is néha ingyen dolgoznak csak azért, hogy kijuthassanak az olimpiára. Ez a megsüvegelendő!
Gyurta Dani, a kézilabda negyeddöntő, Risztov Éva és Bolt.bowlinggolyo írta:Így 1 nappal az olimpia után, kinek mi(k) a legszebb élménye(i) az olimpiáról?
Nekem az összes aranyérem,kb egy szint.bowlinggolyo írta:Így 1 nappal az olimpia után, kinek mi(k) a legszebb élménye(i) az olimpiáról?
Nem hiszem, hogy egy Marosi Ádám ismeretlen lenne, vagy egy módos Péter esetleg egy Pars Krisztán, ha csak azokra a területekre térünk ki amiket írtál, másrészt akik kikerültek megnyerték a magyar válogatót, tehát ők voltak a legjobb formában az olimpia előtt.recrea írta:Annyit még megjegyeznék, h a magyar média kritikája az, h - pedig eléggé képben vagyok sport terén - számomra szinte ismeretlen öttusázók, birkózók, atléták voltak a játékokon.
Várjuk ki ennek a végét, Pekingben is elkapták a 2 fehérorosz kalapácsvetőt, mégsem kapta meg Pars az ezüst érmet, mert olyan sport diplomáciát folytattak, hogy abból csak a NOB jöhetett volna ki rosszul. Igaz most Thyhon lebukott, de az még Athénból való.REMY írta:Na az első aranyérmes doppingoló aki lebukott.
fehérorosz doppingbomba, elkapták a bajnok súlylökőt
várható volt, hogy kiderül .... úgy néz ki mint valami férfi....![]()
Így viszont címvédés történt