Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.17. 19:36:54

Messa írta:Mondjatok valami jó filmet srácok.

Lényeg hogy rejtélyes, különös legyen, az se baj ha horror elemekkel van tűzdelve, sőt. :) Pl gépészt láttam, annál lehet egy fokkal lazább, de valami hasonlót mondjatok.
A magas ember (The tall man) mostani film.
Tegnap volt este a tévében : Jéghideg otthon.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.17. 19:34:37

Mondjatok valami jó filmet srácok.

Lényeg hogy rejtélyes, különös legyen, az se baj ha horror elemekkel van tűzdelve, sőt. :) Pl gépészt láttam, annál lehet egy fokkal lazább, de valami hasonlót mondjatok.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Cali
Entrenador del Barça

2012.08.17. 15:55:02

Nem tudom már én se, hogy mit vártam, de nem ezt! Vagyis ennél egy fokkal jobbat reméltem...
Így utólag belegondolva Rihanna is egy valamiért kapott itt szerepet. A film készítői is tudatában voltak, hogy totál gyenge eresztés, ezerszer lerágott csont lesz az egész. A kis barbadosi szépséggel próbáltak, még nagyobb tömeget beinvitálni a filmre. Gondolom sikerült is, mivel én is beettem.. Ezt a kis tejeskávé csajt nagyon szívesen elraknám a vitrinembe. Kb miatta néztem meg. :oops: :D
Számomra ő a világ legjobb nője! :D
REMY
Madridista

2012.08.17. 15:30:20

Cali írta:A csatahajót sajnos nem volt alkalmam moziban megnézni, ezért vártam, hogy letölthessem normális minőségben itthon.
Így utólag nem bánom, hogy nem adtam érte pénzt... :D

Hihetetlen... ez a film, ha nem lenne ilyen látványos, akkor a -1-es osztályzat is sok lenne neki egy 10-es skálán. Benne volt minden amerikai giccs, amit csak el lehet képzelni.
nem kötekedésből, de mégis mit vártál? trailer alapján is lejött, hogy giccsparádé és sablon hegyek az egész film. :D
nekem meg sem fordul a fejembe, hogy ilyet moziba nézzek :D Rihanna mint szereplő :lol:
Cali
Entrenador del Barça

2012.08.17. 15:12:43

A csatahajót sajnos nem volt alkalmam moziban megnézni, ezért vártam, hogy letölthessem normális minőségben itthon.
Így utólag nem bánom, hogy nem adtam érte pénzt... :D

Hihetetlen... ez a film, ha nem lenne ilyen látványos, akkor a -1-es osztályzat is sok lenne neki egy 10-es skálán. Benne volt minden amerikai giccs, amit csak el lehet képzelni.

Eljönnek az ufók már megint, mint minden évben, hogy leigázzák a szegény földlakókat. Sajnos rohadtul beszívják ismét, mert a sokkal fejletlenebb emberiség elpicsázza őket. :D

Annyi idegesítő vonása volt ennek a filmnek is, csoda ha eszembe fog jutni az összes a 2 órányi agyzsibb*sztás után. Kezdjük az alaptörténettel. Van egy tróger csávó, 26 évesen semmi lóvéja, semmi élete, csak a piálás meg a bárba betévedő csinos nők terrorizálása. Persze sikerül neki összeszedni a világ legjobb muffját, aki a tengerészgyalogság főmuftijának az egyetlen pici lánya. Beáll katonának, és végül ő lesz a legnagyobb hős, elismerésekkel, új ranggal és az apuka jóváhagyását is megkapja, hogy elvegye a szőke buxát. Igazi love story, ami ki nem maradhat egy ilyen filmből. Talán ezzel nem is lenne baj, már megszoktuk.

Szépen csordogál a film az elejétől, megismerjük a szereplőket, és ugye a tróger fickó karakterfejlődését is láthatjuk.
A film elején a bátyja, aki már a tengerészgyalogságnál van, ajánl neki egy munkát valami építkezésen. Illene is hozzá az a meló, az a pár perc alapján, ahogyan megismertük a film elején. De nem, ő nem lett építőmunkás, elment inkább a hadihajóra, ahol pár éven belül, elég szép rangot szerzett magának. WTF? Én is megyek komolyan, ha ilyen egyszerűen lehet bárkiből tiszt!

Ugye az elején szétrúgja száját a focimeccsen egy japó, plusz szét is verik egymást, de a film végére hatalmas haverok lesznek, megy majd a bratyi, puszi, seggbekuki stb.

A tipikusan idegesítő jelenetek közé tartozott, mikor a robotszerű ufókkal verekednek az amerikai legények és kb semmi bajuk nem lett mikor a falhoz csapkodták őket, vagy lekevertek egy hatalmasat nekik. Max. Rihannának vérzik a szája, semmi egyéb. Igazi kemény csaj, szívesen megismerném!

Nincs is kedvem írni ezekről a hülyeségekről, csak a két kedvenc részemről még pár szót.
Hatalmas volt, hogy a nyomorék negró katona, aki kb járni nem tud, a fém lábakkal, levert egy nála 50szer erősebb ufót. Esküszöm, igazából ő superman, másfajta csomagolásban.
Amin még nagyot röhögtem, hogy a legnagyobb "csészealjat", amelyiknek a legbrutálisabb fegyverzete volt, lebombázták egy 70 éves múzeumi hajóval. Hatalmas ötlet volt! Ezt még sikerült megspékelni, azzal, hogy a legénységet, hirtelen összetoborozták egy utolsó bevetésre, a 60 70 éves tengerimedvékből, akik pont a szigeten tartózkodtak. :D

Annyi ilyet lehetne még írni, de nem akarok itt ülni estig.
Kár, hogy a film elején nem ment el az ürge az építkezésre dolgozni... lehet teljesen másként alakult, volna nélküle a történet.

Ami pozitívum, hogy a látvány jól sikerült, és Rihanna se volt annyira gagyi színész, mint amire számítottam tőle. Voltak jó poénok is, de nem mind sikerült szerintem olyan jól, mint ahogy a film készítői akarták... Egyszer meg lehet nézni, ha tényleg semmi más dolga nincs az embernek. :D

Adnék rá egy 5/10et.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.08.17. 13:31:18

Deus írta:Ám, tudtátok, hogy Will Smith képes megoldani 1 perc alatt a Rubik kockát? o.O

Mert nekem 2 év se elég ehhez...

http://www.youtube.com/watch?v=UnTH7tmBmH4
Azért tudja ennyi idő alatt kirakni, mert megtanulta A boldogság nyomában című filmjére. Egyébként pár lépés az egész és nem is nehéz, elég egyszerű az algoritmusa ha rákeresel neten meg is találod, h hogyan is kell kirakni.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
REMY
Madridista

2012.08.17. 13:10:46

bowlinggolyo írta:
REMY írta:32 éves. :wink:

pár napja fejeztem be a filmográfiáját és egytől egyik remek alkotás. Drive nálam magasan a legjobb filmje.
REMY elmondanád, h a Drive-ban te mit láttál? Mert számomra az egy óriási balgaság bugyuta amerikaiaknak készítve. Nem egyedül néztem a filmet, hanem pár haverral és egy se mondta volna azt, hogy ez egy jó film.
Tipikusan az a film ami megosztó. Különleges hangulata van a filmnek ami nem fog mindenkinek bejönni. Pl. te vagy én.
Nekem ez a lassú folyású történet ezekkel a zenékkel egyszerűen fantasztikus volt. :wink:
Deus
Boixos Nois

2012.08.17. 13:00:21

Ám, tudtátok, hogy Will Smith képes megoldani 1 perc alatt a Rubik kockát? o.O

Mert nekem 2 év se elég ehhez...

http://www.youtube.com/watch?v=UnTH7tmBmH4
KépKép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.08.17. 10:50:54

REMY írta:32 éves. :wink:

pár napja fejeztem be a filmográfiáját és egytől egyik remek alkotás. Drive nálam magasan a legjobb filmje.
REMY elmondanád, h a Drive-ban te mit láttál? Mert számomra az egy óriási balgaság bugyuta amerikaiaknak készítve. Nem egyedül néztem a filmet, hanem pár haverral és egy se mondta volna azt, hogy ez egy jó film.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
REMY
Madridista

2012.08.17. 03:09:33

Kínai negyed

Hát ez egy kisebb csalódás volt. Sokat vártam a filmtől, mert csak jókat hallottam róla. Bár tény, hogy a krimik nem a legnagyobb kedvenceim, főleg amiket a 70-es években csináltak. De klasszikus, tehát "kötelező" volt a megtekintése.
Polanski filmjei eddig nem váltották meg nálam a világot.

Elég lassú folyású a történet. Persze ez egy kriminél érthető is legalábbis amiket én láttam, tehát ezzel nem volt gond. Viszont azzal igen, hogy unalmas volt. Rosemary gyermekénél is ez volt a gond. Egy lassú folyású remek történet ami sajna nem tudta elérni a kellő hatást nálam.
Szereplők jók voltak -> Jack Nicholson és Faye Dunaway is. És feltűnt néhány perc erejéig a jó öreg Paulie is (Rocky)

Összességében nem volt rossz film, de többet vártam. Mindenképp érdemes megnézni. Akik meg szeretik a krimi filmeket azoknak kötelező darab.
7/10

A halott túlélő

Horror film keresgélés közben akadtam rá és azt olvastam róla, hogy jó film. Hát érdekes is volt. Kissé beteges is. Mi az a halál? Miért halunk meg? voltak a főbb kérdések.
A film első fele nagyon unalmas, aztán beindul és egész jó filmmé válik.
A szereplők is ismertek voltak. Liam Neeson, Christina Ricci, Justin Long (mennyire idegesítő tag...)
Christina Ricci szereplése + pontot jelent egész sokat nudizott benne

1x nézhető, de annak bőven jó film. 6/10
Faust
Madridista

2012.08.17. 00:09:50

Csak minden filmjét szinkronnal kell nézni, mert olyan a hangja, mint nekem 14 évesen amikor mutálni kezdtem.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.16. 23:30:21

sjay írta: Gosling a jövő nagy színésze, hatalmas alakításokat tett már le az asztalra, és tudomásom szerint még a 30-at sem töltötte be. Szerintem (ha a Drive nem érdekel) próbálkozz meg tőle a Blue Valentine-nal, számomra az is nagyon nagy élmény volt.
Csinálhatna több olyan filmet, ami engem is jobban érdekelne :D
Annyira nem mozgat meg ez a film sem tőle, de megnézem majd, mert csalódni nem hinném, h fogok benne és nyomon követhetem a srácnak a pályafutását :mrgreen:
REMY
Madridista

2012.08.16. 23:28:45

sjay írta:
bence-barca írta:...
Gosling a jövő nagy színésze, hatalmas alakításokat tett már le az asztalra, és tudomásom szerint még a 30-at sem töltötte be. Szerintem (ha a Drive nem érdekel) próbálkozz meg tőle a Blue Valentine-nal, számomra az is nagyon nagy élmény volt.
32 éves. :wink:

pár napja fejeztem be a filmográfiáját és egytől egyik remek alkotás. Drive nálam magasan a legjobb filmje. De a Plasztik szerelem is iszonyat jó. Blue Valentine érdekes film, bár annyira nem jött be, de érdemes megnézni.
Törés is nagyon jó film (Anthony Hopkinsal játszik), Szerelmünk lapjai is. Romantikus/dráma kategóriában a film is kiemelkedő.
Az első nagy filmje a Hitetlen. Érdemes megnézni, egy fontos és komoly témát érint. Emellett nagyon jól alakít 21 évesen.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.16. 23:24:52

REMY írta:
hol találtál nézhető minőséget? + magyar feliratot?
Bithorlon fönt van felirattal.
The.Cabin.In.The.Woods.2012.HDRiP.XViD-PSEUDO néven fut. :)
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.08.16. 23:24:01

bence-barca írta:...
Gosling a jövő nagy színésze, hatalmas alakításokat tett már le az asztalra, és tudomásom szerint még a 30-at sem töltötte be. Szerintem (ha a Drive nem érdekel) próbálkozz meg tőle a Blue Valentine-nal, számomra az is nagyon nagy élmény volt.
REMY
Madridista

2012.08.16. 23:20:24

soadroli írta:The Cabin in the Woods
Hát ez mekkora fasság :lol:
A tartalmát olvasva elég klisésnek tűnhet, de szerintem nagyon egyedi lett.
Lényeg, hogy lekötött. Hentelés, ijesztgetés, poénok.(ugye milyen egyedi?) Nem tudom hova tegyem ezt a filmet, de mindenképp megérte megnézni. Egy 7/10-et megérdemel.
Valaki látta már?
hol találtál nézhető minőséget? + magyar feliratot?
Ryan Goslingtól talán első filmem, azt kell, h mondjam nem rossz szíbész... the a Drive még így sem hoz lázba, annak ellenére, h szinte csak jókat hallottam róla,
Azonnal nézd meg a Drive-ot. Fantasztikus film. Imádom :D Ryan Gosling meg a jövő nagy színésze. Már most az egyik kedvencem az újak közül.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.16. 23:00:11

The Cabin in the Woods
Hát ez mekkora fasság :lol:
A tartalmát olvasva elég klisésnek tűnhet, de szerintem nagyon egyedi lett.
Lényeg, hogy lekötött. Hentelés, ijesztgetés, poénok.(ugye milyen egyedi?) Nem tudom hova tegyem ezt a filmet, de mindenképp megérte megnézni. Egy 7/10-et megérdemel.
Valaki látta már?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.16. 22:25:42

sjay írta:
Shame - A szégyentelen.. bááár, szerintem nem fog tetszeni, viszont ha mégis , akkor nagyon el fog kapni. :wink:
Tervben van, de múltkor kimaradásom vt és magyarul töltöttem le. Rájöttem, h inkább felirattal kéne megnéznem.

Amúgy végül az Ides of March - A hatalom árnyékában lett a kiválasztott. Elkezdtem nézegetni, h melyik filmeket seedelik a legjobban, aztán ebbe belebotlottam, már régebben is gondoltam, h megkéne nézni, szóval kapóra jött 5 perc alatt lejött. Szóval VEB nem kellett fél órát várnom. kijött egy kevesebb mint 2 órás limitből onnantól. h eldöntöttem ma filmezek :mrgreen:

A filmről is egy keveset:
Érdekes film vt, nem tudom a valóságban is mennyire mennek így a dolgok, de azt hiszem ez nem kitaláció... Talán egy picikével többet vártam a filmtől, de azért rendben volt. Ryan Goslingtól talán első filmem, azt kell, h mondjam nem rossz szíbész... the a Drive még így sem hoz lázba, annak ellenére, h szinte csak jókat hallottam róla, kevés vt a negatív kritika. Visszatérve a filmre és a szerepére: hogy jól csinálta-e a dolgokat? Nos, a hűség fontos, de ezek szerint nem minden. ((Arsenalosok már csak tudják :mrgreen: )) Végülis ő jött ki győztesen, ha nem is feltétlen erkölcsileg, de nem láttam azt, h őt ez érdekelné. Lehet mondani, h akkor sem kellett volna ezt tennie, de hát a mai világ már csak ilyen. Sajnálatos módon.

7/10
REMY
Madridista

2012.08.16. 21:43:00

soadroli írta:Hello ArnOld :)
Várós :wink:
Johny Knoxville is :lol: + John Ambruzzi :P és persze Arnold papa

A másik lány

sablon, sablon, sablon.... mondjuk ezt is vártam, úgyhogy ezzel nem is volt gond egészen addig amíg nem jött az újítás .. ott mondtam azt rá, hogy ezzel ellett cseszve a film.
Tipikus eset -> apuka vagy anyuka egyedül neveli a gyerekeit és új házba költöznek. (Persze miért is ne, egy egész villát vesznek... sosem értettem, hogy miért kell nekik mindig ekkora lakás ) aztán napról napra változik a helyzet és jönnek a problémák.
Itt a hangya szerű élőlények
Egyedül ami miatt könnyebb volt eladni a filmet az Kevin Costner neve.

4,5/10
1x elmegy ha az ember ilyen stílusú filmet akar nézni, de másnapra el is felejti.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.16. 21:06:38

Hello ArnOld :)
Várós :wink:
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.08.16. 20:47:44

bence-barca írta:Egy maximum 1ó45 perces minőségi drámát tudnátok ajánlani?
Az a gond, h csak 2óra pluszos filmeim vannak most, azoknak meg nincs kedvem nekiállni.
Shame - A szégyentelen.. bááár, szerintem nem fog tetszeni, viszont ha mégis , akkor nagyon el fog kapni. :wink:
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.08.16. 20:46:21

Deus írta:Ha szabad, beraknám ide a várólistámat :) Véleményetek?

Safe
GI Joe 2 : Retaliation
Men In Black 3
Prometheus
The Raid : Redemption
X-Men 4
Resident Evil 5 Retribution
The Apparition
The Watch
Total Recall
The Expendables 2
The Dark Knight Rises
Red Dawn
Dredd
Deadfall
Taken 2
Avengers
Looper
7500
Warriors Of The Rainbow
Intruders

Természetesen, a lista folyamatosan bővül ha felkeltette az érdeklődésem egy trailer.
Ezeket én is mind várom nagyon.
Plusz Iron Man 3; Hobbit; Man of Steel ami még kihagyhatatlan lesz számomra.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.16. 20:38:00

visca el barca írta:
Az a gond, h csak 2óra pluszos filmeim vannak most, azoknak meg nincs kedvem nekiállni.
és mire lejön a 90 perces, ott vagy, mintha megnéznél egy 2+-osat :lol: bence vazzeg mekkora logika :lol:
Igen, ezen én is gondolkoztam, de bízok abban, h gyorsan jön le :mrgreen:
Amúgy most már találtam is, és féltávot nemrég hagyta el, úgyhogy ne kötekedj! [-X :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.16. 20:36:17

és mire lejön a 90 perces, ott vagy, mintha megnéznél egy 2+-osat :lol: bence vazzeg mekkora logika :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.16. 20:31:59

soadroli írta:
Fifti-fifti, A nővérem húga
50/50 t láttam :)
Másik film meg most annyira nem fogott meg.
De azért köszi! :)
Válasz küldése