Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A magas ember (The tall man) mostani film.Messa írta:Mondjatok valami jó filmet srácok.
Lényeg hogy rejtélyes, különös legyen, az se baj ha horror elemekkel van tűzdelve, sőt.Pl gépészt láttam, annál lehet egy fokkal lazább, de valami hasonlót mondjatok.
nem kötekedésből, de mégis mit vártál? trailer alapján is lejött, hogy giccsparádé és sablon hegyek az egész film.Cali írta:A csatahajót sajnos nem volt alkalmam moziban megnézni, ezért vártam, hogy letölthessem normális minőségben itthon.
Így utólag nem bánom, hogy nem adtam érte pénzt...
Hihetetlen... ez a film, ha nem lenne ilyen látványos, akkor a -1-es osztályzat is sok lenne neki egy 10-es skálán. Benne volt minden amerikai giccs, amit csak el lehet képzelni.
Azért tudja ennyi idő alatt kirakni, mert megtanulta A boldogság nyomában című filmjére. Egyébként pár lépés az egész és nem is nehéz, elég egyszerű az algoritmusa ha rákeresel neten meg is találod, h hogyan is kell kirakni.Deus írta:Ám, tudtátok, hogy Will Smith képes megoldani 1 perc alatt a Rubik kockát? o.O
Mert nekem 2 év se elég ehhez...
http://www.youtube.com/watch?v=UnTH7tmBmH4
Tipikusan az a film ami megosztó. Különleges hangulata van a filmnek ami nem fog mindenkinek bejönni. Pl. te vagy én.bowlinggolyo írta:REMY elmondanád, h a Drive-ban te mit láttál? Mert számomra az egy óriási balgaság bugyuta amerikaiaknak készítve. Nem egyedül néztem a filmet, hanem pár haverral és egy se mondta volna azt, hogy ez egy jó film.REMY írta:32 éves.![]()
pár napja fejeztem be a filmográfiáját és egytől egyik remek alkotás. Drive nálam magasan a legjobb filmje.
REMY elmondanád, h a Drive-ban te mit láttál? Mert számomra az egy óriási balgaság bugyuta amerikaiaknak készítve. Nem egyedül néztem a filmet, hanem pár haverral és egy se mondta volna azt, hogy ez egy jó film.REMY írta:32 éves.![]()
pár napja fejeztem be a filmográfiáját és egytől egyik remek alkotás. Drive nálam magasan a legjobb filmje.
Csinálhatna több olyan filmet, ami engem is jobban érdekelnesjay írta: Gosling a jövő nagy színésze, hatalmas alakításokat tett már le az asztalra, és tudomásom szerint még a 30-at sem töltötte be. Szerintem (ha a Drive nem érdekel) próbálkozz meg tőle a Blue Valentine-nal, számomra az is nagyon nagy élmény volt.
32 éves.sjay írta:Gosling a jövő nagy színésze, hatalmas alakításokat tett már le az asztalra, és tudomásom szerint még a 30-at sem töltötte be. Szerintem (ha a Drive nem érdekel) próbálkozz meg tőle a Blue Valentine-nal, számomra az is nagyon nagy élmény volt.bence-barca írta:...
Bithorlon fönt van felirattal.REMY írta:
hol találtál nézhető minőséget? + magyar feliratot?
Gosling a jövő nagy színésze, hatalmas alakításokat tett már le az asztalra, és tudomásom szerint még a 30-at sem töltötte be. Szerintem (ha a Drive nem érdekel) próbálkozz meg tőle a Blue Valentine-nal, számomra az is nagyon nagy élmény volt.bence-barca írta:...
hol találtál nézhető minőséget? + magyar feliratot?soadroli írta:The Cabin in the Woods
Hát ez mekkora fasság![]()
A tartalmát olvasva elég klisésnek tűnhet, de szerintem nagyon egyedi lett.
Lényeg, hogy lekötött. Hentelés, ijesztgetés, poénok.(ugye milyen egyedi?) Nem tudom hova tegyem ezt a filmet, de mindenképp megérte megnézni. Egy 7/10-et megérdemel.
Valaki látta már?
Azonnal nézd meg a Drive-ot. Fantasztikus film. ImádomRyan Goslingtól talán első filmem, azt kell, h mondjam nem rossz szíbész... the a Drive még így sem hoz lázba, annak ellenére, h szinte csak jókat hallottam róla,
Tervben van, de múltkor kimaradásom vt és magyarul töltöttem le. Rájöttem, h inkább felirattal kéne megnéznem.sjay írta:
Shame - A szégyentelen.. bááár, szerintem nem fog tetszeni, viszont ha mégis , akkor nagyon el fog kapni.
Johny Knoxville is
Shame - A szégyentelen.. bááár, szerintem nem fog tetszeni, viszont ha mégis , akkor nagyon el fog kapni.bence-barca írta:Egy maximum 1ó45 perces minőségi drámát tudnátok ajánlani?
Az a gond, h csak 2óra pluszos filmeim vannak most, azoknak meg nincs kedvem nekiállni.
Ezeket én is mind várom nagyon.Deus írta:Ha szabad, beraknám ide a várólistámatVéleményetek?
Safe
GI Joe 2 : Retaliation
Men In Black 3
Prometheus
The Raid : Redemption
X-Men 4
Resident Evil 5 Retribution
The Apparition
The Watch
Total Recall
The Expendables 2
The Dark Knight Rises
Red Dawn
Dredd
Deadfall
Taken 2
Avengers
Looper
7500
Warriors Of The Rainbow
Intruders
Természetesen, a lista folyamatosan bővül ha felkeltette az érdeklődésem egy trailer.
Igen, ezen én is gondolkoztam, de bízok abban, h gyorsan jön levisca el barca írta:és mire lejön a 90 perces, ott vagy, mintha megnéznél egy 2+-osatbence-barca írta:Egy maximum 1ó45 perces minőségi drámát tudnátok ajánlani?
Az a gond, h csak 2óra pluszos filmeim vannak most, azoknak meg nincs kedvem nekiállni.bence vazzeg mekkora logika
és mire lejön a 90 perces, ott vagy, mintha megnéznél egy 2+-osatbence-barca írta:Egy maximum 1ó45 perces minőségi drámát tudnátok ajánlani?
Az a gond, h csak 2óra pluszos filmeim vannak most, azoknak meg nincs kedvem nekiállni.
50/50 t láttamsoadroli írta:Fifti-fifti, A nővérem húgabence-barca írta:Egy maximum 1ó45 perces minőségi drámát tudnátok ajánlani?