2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
20tek írta:Itt lesznek elérhetőek a streamek, amin lehet nézni a meccs előtt pár órával:Alcantara írta:Tudja valaki, hol lehet megnézni a Barca "B" csapat mai meccsét?
Nagyon kíváncsi lennék Araujo játékára.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
Szó sincs róla, hogy elhinném.bence-barca írta:Igen, ezt már párszor elsütötték...Gareth Tello írta:
Song-saga: a Sport szerint akár már órákon belül hivatalossá válhat a transzfer.
Minden igazolásnál lehoznak többször olyan cikket, h órák kérdése és aztán 2 hét múlva is "csak órák kérdése" az egész.
De reméljük, most már tényleg órák kérdése... de ilyeneket azért nem szabad elhinni feltétlen.
Igen, ezt már párszor elsütötték...Gareth Tello írta:
Song-saga: a Sport szerint akár már órákon belül hivatalossá válhat a transzfer.
http://www.thefirstrow.eu/watch/135708/ ... meria.htmlAlcantara írta:Tudja valaki, hol lehet megnézni a Barca "B" csapat mai meccsét?
Szerintem is. És szerintem a 18 millió az baráti...jó üzletet csinálunk vele sztem. Most már elkezdhetek izgulni a jövő nyár miattSanama írta:Reméltem, hogy érezni fogjátok az iróniát![]()
Amúgy akkor szerintem el lehet könyvelni, hogy Song jön, már csak az ára a kérdéses.
Itt lesznek elérhetőek a streamek, amin lehet nézni a meccs előtt pár órával:Alcantara írta:Tudja valaki, hol lehet megnézni a Barca "B" csapat mai meccsét?
Scholes és Carrick is elég négerMihu írta:Mint ahogy Xabi Alonso, vagy Gattuso, vagy Albelda és Hargreaves semSanama írta:
Ajaj... Busquets nem is néger
Ajaj... Busquets nem is négerMihu írta:Igen...BritishKnight írta:Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"![]()
Nincs szükségünk rá, ezért szeretnénk leigazolni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként érdekes, de a világ legjobb védekező középpályásai szinte kivétel nélkül négerek. Valami olyan génnel bírhatnak a fekete bőrűek, hogy a védekező középpályás posztra ők a legjobbak. Makelele, Vieira, Touré, Diarra, Davids. És most már Songot is a jobbak közt emlegetik.
Igen...BritishKnight írta:Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"
ez így van... tipikus sértődös ágyús fanok véleménye..mindorokke_barca írta:Ez egy Song szurkolói oldal, nem Song oldala.Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
"Barcelona should forget about signing Alex Song this summer - because they don't need him"
Ez egy Song szurkolói oldal, nem Song oldala.Song "hivatalos" oldala ezt tette közzé 4órája:
Ja okés, ezt nem tudtam, nem vagyok nagy facebook-os, néha felnézek de semmi több.mindorokke_barca írta:De mitől lenne hiteles? Nem hivatalos oldalTényleg ott van. Innentől kezdve viszont semmi hitelessége nincs az oldalnak, nem is nézegetem tovább (kivéve ha tényleg ennyi lesz az ára és jönni fog).