Ahogy várható volt, RvP elment. Engem nem is az zavar, hogy eligazolt (na jó, azért egy kicsit igen), hanem, hogy pont a ManUnited-be, Arsenal-os csk-ként. ManCity vagy a Juve nem érdekelt volna, de a United kifejezetten zavar, szokni kell majd azt a mezt... Mindenesetre ez a 22-24 millió font korrekt ár érte (bár egy RvP for Webb cserének jobban örültem volna

), 29 éves, 1 év volt hátra a szerződéséből, sérülékeny is, többet nem lehetett kihozni ebből a bizniszből, mert nem a Senal volt kedvező helyzetben. Viszont ez a heti 200+ ezres fizetés komoly. Rooney mennyit kap?
A BBC riportere szerint Wenger készen állt olyan összeget ajánlani Van Persie-nek, amit még Bergkamp vagy Henry sem kapott...
ManUnited rohadt erős lesz, Kagawa/Nani - Valencia/Young - Rooney - van Persie elöl, te jó ég. Kérdés, hogy hogyan férnek majd meg egymás mellett, főleg a Roo - RvP duó, mert mindketten szeretnek vissza lépegetni labdáért. De olvasgattam pár United fórumot, nem mindenki ugrik ki a bőréből, mert RvP hozzájuk igazolt...
Arsenal-ba meg nem hiszem, hogy fog majd csatár érkezni, a van Persie-ért kapott lóvét már elköltöttük. Morálisan valahol nagyon mélyen lehet a csapat, a legnagyobb értékek/csk-k (az új csk Vermaelen lesz!) folyamatosan hagyják el a klubot, de legalább nyereségesek vagyunk és tele van a board zsebe, hurrá...
Viszont szakmailag RvP távozásánál is nagyobb hiba lenne Song-ot 2 nappal a rajt előtt eladni, főleg 15-18 millióért, az elég kevés érte, egy top5-ös box-to-box játékosról beszélünk. Már megint mindent kezdhetnénk előröl, talán csak akkor nem lennék rohadtul ideges, ha jönne M'Vila.
RvP 2011. február:
KATT
Mondjuk miközben néztem ezt a videót, azért majdnem megkönnyeztem...
http://www.youtube.com/watch?v=IvCIo4jbl7o
socio66 írta:
egyébként az is vicces, hogy rvp egy 'majdnem legenda', ugyanakkor csomóan írják, hogy tulajdonképpen a nyolc évéből egyetlen egy volt kiemelkedő, ez kicsit paradox dolog.
Csak akkor húzták volna rá a legenda jelzőt, ha a lehetséges kupák helyett inkább marad annál a klubnál, ahol gyakorlatilag felnőtt, játékossá vált és a sorozatos sérülések ellenére sem adták el.
Egyébként ajánlom ezt az írást:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... jdnem_hos/
Ha végiggondoljuk a dolgot, akkor Robin két lehetősége, vagyis hogy aláír-e újabb évekre az Arsenalhoz, vagy távozik, két lehetséges utat vázolt fel számára. Vagy olyanok nyomdokaiba lép, mint Dennis Bergkamp, és London északi részén örökre emlékezni fognak rá, és vállalja a kockázatot, hogy a klub talán még évekig nem lesz abban a helyzetben, hogy komoly trófeákért szálljon versenybe, vagy elmegy egy olyan csapathoz, ahol semmi nem különbözteti meg őt a többiektől, de reális esélye van arra, hogy a közeljövőben trófeákat nyerjen. Ő pedig az utóbbit választotta. A döntés pedig részben érthető. Az, hogy saját személyes meglátása szerint váltania kell, egy teljesen normális dolog. Azonban, hogy ez a váltás a Manchester Unitedbe való igazolását jelenti, már kicsit más téma.
Én sem felejtem el...

Akkoriban még nem volt Digink (asszem az adta), így kénytelen voltam stream-en nézni a meccset, ami késett 2-3 percet. Matyi természetesen rám írt, hogy Henry gólt lőtt, kicsit lelőtte a poént a srác
Más:
Örülök, hogy a West Ham próbál erősíteni, igaz, hogy ment Green, de jött Jääskeläinen, Alou Diarra, Collins, Maiga, Diamé. Newcastle pedig megtartotta a legnagyobb értékeit, sőt, jött még Anita is, jók lehetnek idén is. Csak azért emeltem ki ezt a két csapatot, mert az Arsenal után velük szimpatizálok még
Sky Sports understands Man City are stepping up their interest in Daniele De Rossi after the midfielder's agent flew to England for talks.
U.i.: respect, aki elolvasta, kicsit hosszú lett és tudtam volna még írni