Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez meglepő...Pepe nem mozgott rosszul, sőt ahogy visszajött, 10 mp múlva már lökött is egy hajszálpontos 50 méteres átívelést, Casillas meg úgy nézett ki, mint aki nem nagyon tudja hogy milyen rendezvényen van. Mindenesetre attól függetlenül hogy realos, Casillas-ért aggódtam.MessiFan91 írta:Pepé-t lecserélték, Casillas maradt.

inkább mi játszunk rosszul.MessiFan91 írta: Az állás 1-1, a Valencia nem játszik rosszul
Hmm, jó kérdés, szerintem nem.BritishKnight írta:Mi történt?
Nem láttam a meccsből eddig semmit?
Casillas és Pepe ütközött.BritishKnight írta:Mi történt?Dcser írta:Lehet Barca drukker vagyok, de azért remélem nincs nagy bajuk :/
Valencia szabadrúgás ( azthiszem az volt ) után a levegőbe összeütközött Casillas, Pepe, meg még egy Realos. Pepe kapott egy turbánt, Casillas meg ramatyul néz ki, ez a 40. percben volt , 3 perc hoszabbítás volt, most van vége a félidőnek. itt volt az egyenlítő gól is.BritishKnight írta: Mi történt?
Mi történt?Dcser írta:Lehet Barca drukker vagyok, de azért remélem nincs nagy bajuk :/
Azt én is remélem, hogy Casillas-nak nincs nagy baja.Dcser írta:Lehet Barca drukker vagyok, de azért remélem nincs nagy bajuk :/
Szerintem egy ideig, amíg ekkora a feszültség a két csapat között (talán végre egy picit enyhült, de majd meglátjuk mit hoz a két meccs) addig fog akkora presztízst jelenteni a kupa is, hogy a kettő közül kerüljön ki a nyertes.Mihu írta:Nem minden évben fogja a Barca vagy a Real nyerni a Spanyol Kupát...sőt...
Nem minden évben fogja a Barca vagy a Real nyerni a Spanyol Kupát...sőt...Rabbid írta: Lehet, de a két "fontos" meccset adhatnák a számozott csatornákon, az emmen, meg mint minden pénteken megoldható, aznap is mehetne a magyar bajnokság, vagy a harmadik félidő.
Amúgy meg lassan hozzá kell szokni, hogy egy pár évig két klasszikus indítja a szezont :\

Lehet, de a két "fontos" meccset adhatnák a számozott csatornákon, az emmen, meg mint minden pénteken megoldható, aznap is mehetne a magyar bajnokság, vagy a harmadik félidő.miihii írta:Valójában igen,de mivel a Sport M nem ad külföldi cuccot,így erre a célra tulajdonképpen 2Rabbid írta: Szám szerint három.![]()
Júhuu,már egy hét sincs és összecsapunk a Szuperkupában,csapódunk bele a lecsóba keményen
cripple fight!S.Agüero írta:Túl jó itt a hangulat.
Bedobok ezért ide egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=TVye4t7a ... re=related
Meg egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=t-zqnmCZ ... r_embedded
Ő katalánS.Agüero írta:Ez most hogyan kapcsolódik ide?Txeroki írta:Gerard Deulofeu 18 éves, és ma hattrick on Barça B, nézd egy gól
Amúgy ez eléggé translate gyanús. Magyar vagy amúgy?

nem hiszem,mert mindegyik hsz-e törte a magyartS.Agüero írta: Amúgy ez eléggé translate gyanús. Magyar vagy amúgy?
Valójában igen,de mivel a Sport M nem ad külföldi cuccot,így erre a célra tulajdonképpen 2Rabbid írta:Szám szerint három.S.Agüero írta: Megtörténhetne, mert két csatornájuk van.
Szám szerint három.S.Agüero írta:Megtörténhetne, mert két csatornájuk van.Deus írta:az lenne a durva ha ennek ellenére mégis közvetíteni fogják élőben a barca meccset....