2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hmm, jó kérdés, szerintem nem.BritishKnight írta:Mi történt?
Nem láttam a meccsből eddig semmit?
Casillas és Pepe ütközött.BritishKnight írta:Mi történt?Dcser írta:Lehet Barca drukker vagyok, de azért remélem nincs nagy bajuk :/
Valencia szabadrúgás ( azthiszem az volt ) után a levegőbe összeütközött Casillas, Pepe, meg még egy Realos. Pepe kapott egy turbánt, Casillas meg ramatyul néz ki, ez a 40. percben volt , 3 perc hoszabbítás volt, most van vége a félidőnek. itt volt az egyenlítő gól is.BritishKnight írta: Mi történt?
Mi történt?Dcser írta:Lehet Barca drukker vagyok, de azért remélem nincs nagy bajuk :/
Azt én is remélem, hogy Casillas-nak nincs nagy baja.Dcser írta:Lehet Barca drukker vagyok, de azért remélem nincs nagy bajuk :/
Szerintem egy ideig, amíg ekkora a feszültség a két csapat között (talán végre egy picit enyhült, de majd meglátjuk mit hoz a két meccs) addig fog akkora presztízst jelenteni a kupa is, hogy a kettő közül kerüljön ki a nyertes.Mihu írta:Nem minden évben fogja a Barca vagy a Real nyerni a Spanyol Kupát...sőt...
Nem minden évben fogja a Barca vagy a Real nyerni a Spanyol Kupát...sőt...Rabbid írta: Lehet, de a két "fontos" meccset adhatnák a számozott csatornákon, az emmen, meg mint minden pénteken megoldható, aznap is mehetne a magyar bajnokság, vagy a harmadik félidő.
Amúgy meg lassan hozzá kell szokni, hogy egy pár évig két klasszikus indítja a szezont :\
Lehet, de a két "fontos" meccset adhatnák a számozott csatornákon, az emmen, meg mint minden pénteken megoldható, aznap is mehetne a magyar bajnokság, vagy a harmadik félidő.miihii írta:Valójában igen,de mivel a Sport M nem ad külföldi cuccot,így erre a célra tulajdonképpen 2Rabbid írta: Szám szerint három.![]()
Júhuu,már egy hét sincs és összecsapunk a Szuperkupában,csapódunk bele a lecsóba keményen
cripple fight!S.Agüero írta:Túl jó itt a hangulat.
Bedobok ezért ide egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=TVye4t7a ... re=related
Meg egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=t-zqnmCZ ... r_embedded
Ő katalánS.Agüero írta:Ez most hogyan kapcsolódik ide?Txeroki írta:Gerard Deulofeu 18 éves, és ma hattrick on Barça B, nézd egy gól
Amúgy ez eléggé translate gyanús. Magyar vagy amúgy?
nem hiszem,mert mindegyik hsz-e törte a magyartS.Agüero írta: Amúgy ez eléggé translate gyanús. Magyar vagy amúgy?
Valójában igen,de mivel a Sport M nem ad külföldi cuccot,így erre a célra tulajdonképpen 2Rabbid írta:Szám szerint három.S.Agüero írta: Megtörténhetne, mert két csatornájuk van.
Szám szerint három.S.Agüero írta:Megtörténhetne, mert két csatornájuk van.Deus írta:az lenne a durva ha ennek ellenére mégis közvetíteni fogják élőben a barca meccset....
megvan a kis komisz probléma. én azt hittem,hogy a real - valenciáról kell szavazni,hogy azt adja-e a tv vagy a barca meccset. de most hogy nézem nem is egy időben vannak és nem is arról van szó. bocseszfcbarca0827 írta:Ezt a mondatot meg rohaggyakmeg, ha tudom értelmezni. Kérlek segíts, teljesen elvesztem és most nagyon butának érzem magam.![]()
A francért kellet hozzászólnom.
Mivel nagy zseni vagyok, ennyi idő alatt rájöttem, hogy nem is a most hétvégéről van szó.fcbarca0827 írta:Nem történhetne meg, mert a másikon magyar bajnoki lesz, aztán Harmadik félidő, amit akármennyire is nehéz elhinni és elviselni, jóval többen néznek egy átlagos Barca, vagy Real bajnokinál.
Ezt a mondatot meg rohaggyakmeg, ha tudom értelmezni. Kérlek segíts, teljesen elvesztem és most nagyon butának érzem magam.daffy írta:ha eltekintünk attól,hogy nem az,akkor azfcbarca0827 írta:. Jó hogy a bajnok meccsét közvetítik élőben, ráadásul városi rangadó...