2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát ismerve a helyet,foglalni kell előtte helyet,biztos ami biztos. én úgy még sose mentem,hogy nem foglaltam.San Andrés írta:Sziasztok!
Újonc vagyok itt a fórumon - egyébként már 18 éve Barca-szurkoló.
Kérdéseim: mit kell tudni a holnapi közös meccsnézésről a Paulaner Sörházban? Kell-e valami regisztráció? Kapunk-e kedvezményt az ottani fogyasztásra? Stb.
Kösz a választ: San Andrés / Jenei Balázs
Ha látsz olyan cikket a főoldalon, hogy "Szurkoljunk együtt...", akkor az adott cikkben mindig van kupon az adott meccshez. Azt kinyomtatod és azzal kapsz valamennyi kedvezményt. Én a holnapi meccshez nem láttam ilyet, csak a Szuperkupához...San Andrés írta:Sziasztok!
Kérdéseim: mit kell tudni a holnapi közös meccsnézésről a Paulaner Sörházban? Kell-e valami regisztráció? Kapunk-e kedvezményt az ottani fogyasztásra? Stb.
Ha jól tudom nem kell, csak jobb, ha le van foglalva az asztal, mert sokan szoktak lenni. Ki kell nyomtatni azt a kupont ami 10%-os kedvezményt ad.San Andrés írta:Sziasztok!
sajnos volt, hogy pont a kihagyott tizije miatt ment el a meccs. Az, hogy hébe-hóba kihagyja, az nem érdekelne, azon is csak bosszankodtam, és rohadtul fájt, hogy a cselszkij ellen kimaradt, de hát van ilyen, ugye. De az, hogy sorozatban hagyja ki őket.....Rabbid írta:Erre pontosan akkora esély van, minthogy mi kapjuk meg a '18as olimpiát. Egyszerűen ő az egyetlen ember aki versenyben van másokkal a góljai számát tekintve, és még mindig ő lövi a legtechnikásabban.G.Gabe írta:remélem az új idényben nem Messi fogja rúgni a tiziket. MEgint kihagyott egyet.
sajna 1200-zal le vagyunk még maradva, most néztem.razor1592 írta:
https://www.facebook.com/questions/10151105911432351/
Erre pontosan akkora esély van, minthogy mi kapjuk meg a '18as olimpiát. Egyszerűen ő az egyetlen ember aki versenyben van másokkal a góljai számát tekintve, és még mindig ő lövi a legtechnikásabban.G.Gabe írta:remélem az új idényben nem Messi fogja rúgni a tiziket. MEgint kihagyott egyet.
Remélem meglesz!! De szerintem kikéne rakni a főoldalra mindenképpen hogy megnyerjük!Kon547 írta:Még mindig vezet a Madrid de már szépen feljött a Barcelona ! Remélem meglesz Visca El Barca!kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
http://www.facebook.com/questions/10151105911432351/
Kéne a szavazat mert levagyunk maradva nagyon sajnos..
Mindenki aki tudja ossza meg kérem és a főoldalra se ártana kirakni szerintem!!
Visca!!
Még mindig vezet a Madrid de már szépen feljött a Barcelona ! Remélem meglesz Visca El Barca!kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
Visca!!
Sajnos nemtudom.Kon547 írta:Meddig van a szavazás?kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
Visca!!
Meddig van a szavazás?kisadrian írta:Ha szeretnétek hogy a Barcelona meccsét adják élőben, ne a Real Madridét, akkor szavazzatok a Sport TV műsorán ennek érdekében!
Visca!!
ok koszi az infot ilyenekrol nem is tudtam.20tek írta:Azért látod így, mert a bérletesek helyeit foglaltnak mutatja még ilyenkor. Ők csak kb 1 héttel mondják vissza, akkor majd több szabad helyet fogsz látni, mint most. Ráadásul jobb helyeken is. Szóval az ilyen "átlagos" meccsekre azért nem kell előre jegyet venni, mert a bérletesek helyeit csak a meccs előtt nem sokkal kezdik kiárusítani.jose2 írta:Sziahau30 írta:..
tudom, hogy nem ez a megfelelo forum, csak az kezd zavarni, hogy a ma nezem a ticketmasteren es kb 1000 db jegy maradt az egesz stadionban szetszorva erre a meccsre ami 3 honap mulva lesz. Most nem tudom mi van, mert nekem ketto kene egymas melle. olyan meg veletlenul sincs. most vagy valaki felvasarolt nagyon sokat es majd dragabban eladja, vagy nem valos az egesz. majd megnezem mas oldalakon is, csak kicsit hihetetlen nekem is, hogy egy celta vigo ellen mar 3 honappal elotte 99.9%-os foglalas van. ha esetleg eltudnal latni jotanaccsal azt megkoszonnem. udv
Előtte lévő napon is tudsz venni jegyet kiscsapatok ellen, nemcsak a Camp Nou-nál, de a La Ramblán is árusítanak jegyet. A legolcsóbb jegy 50 eur körül van.20tek írta:Azért látod így, mert a bérletesek helyeit foglaltnak mutatja még ilyenkor. Ők csak kb 1 héttel mondják vissza, akkor majd több szabad helyet fogsz látni, mint most. Ráadásul jobb helyeken is. Szóval az ilyen "átlagos" meccsekre azért nem kell előre jegyet venni, mert a bérletesek helyeit csak a meccs előtt nem sokkal kezdik kiárusítani.jose2 írta:Sziahau30 írta:..
tudom, hogy nem ez a megfelelo forum, csak az kezd zavarni, hogy a ma nezem a ticketmasteren es kb 1000 db jegy maradt az egesz stadionban
Azért látod így, mert a bérletesek helyeit foglaltnak mutatja még ilyenkor. Ők csak kb 1 héttel mondják vissza, akkor majd több szabad helyet fogsz látni, mint most. Ráadásul jobb helyeken is. Szóval az ilyen "átlagos" meccsekre azért nem kell előre jegyet venni, mert a bérletesek helyeit csak a meccs előtt nem sokkal kezdik kiárusítani.jose2 írta:Sziahau30 írta:..jose2 írta:Sziasztok!Segitsegeteket szeretnem kerni
tudom, hogy nem ez a megfelelo forum, csak az kezd zavarni, hogy a ma nezem a ticketmasteren es kb 1000 db jegy maradt az egesz stadionban szetszorva erre a meccsre ami 3 honap mulva lesz. Most nem tudom mi van, mert nekem ketto kene egymas melle. olyan meg veletlenul sincs. most vagy valaki felvasarolt nagyon sokat es majd dragabban eladja, vagy nem valos az egesz. majd megnezem mas oldalakon is, csak kicsit hihetetlen nekem is, hogy egy celta vigo ellen mar 3 honappal elotte 99.9%-os foglalas van. ha esetleg eltudnal latni jotanaccsal azt megkoszonnem. udv
Sziahau30 írta:Ne foglalkozz a jegyrendeléssel. Helyszínen simán meg tudod venni oda ahova akarod,főleg egy Celta Vigo meccsre. 2 éve voltam Espanyolon és tudtunk venni előtte 86-ért és teljesen jó helyen voltunk.Szóval ez a 110-120-as ár kiscit megvezetés...jose2 írta:Sziasztok!Segitsegeteket szeretnem kerni jegyvasarlassal kapcsolatban. Novemberben megyunk Barcelonaba es a Celta Vigo elleni meccset akarjuk megnezni. Masodik kategorias belepot szeretnek (110-120 Eu-ert) lattam par oldalon. Ha tudna esetleg valaki mondani egy teljesen megbizhato oldalt, ahol nem raknak meg ra ilyen-olyan extrakat (es esetleg rendelt mar onnan), akkor azt megkoszonnem, ha elkuldene. 2. kategorian belul az 537-533 szektor kozotti jegyekre faj a fogunk, de kulon sehol nem talaltam, ahol pontosan ki tudom valasztani az ulohelyeket.
Elore is koszonom az infokat, udv mindenkinek!
Tavaly is az volt és ha jól emlékszem 2 szuperkupával és egy Villareal elleni 5-0.al kezdtünkS.Agüero írta:
Ezt nem mondtam, de mivel évek óta mindig kikapunk február hónapban minimum egyszer, meggyőződésem, h a Vale ellen lesz ez, majd figyeld meg!
Amúgy nagy valószínűséggel 18-án szombaton lesz az első fordulónk, mert utána 20-án Gamper, 23-án Szuperkupa, 15-én meg még válogatott meccs...![]()
Elég sűrű lesz ez az év eleje...